Met ons team hebben we een middagactiviteit gedaan bij Rofra. Zeer hartelijk welkom, een enthousiaste quizmaster en een gezellige middag gehad samen!
Beste Susan, Fijn om te horen dat jullie een gezellige middag hebben gehad. Jullie waren een gezellige groep! Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Op 8 januari 2024 hebben we 52 steps gehuurd. Deze zijn netjes op locatie gebracht en gehaald. Voorafgaand was zeer prettig contact en op de dag zelf werd alles geregeld. 1 step had helaas een lekker band, maar dat kun je niet voorkomen. Al met al super fijne ervaring via rofra
Zeker de moeite waard om Rofra/ Het boothuys eens te bezoeken. Er wordt echt moeite voor je gedaan.
Hi Mieke, Dankjewel voor je review! Fijn dat jullie een mooi afscheid gehad hebben bij 't Boothuys. Groetjes, Team Rofra
We zijn met een groep 11 jarigen gaan paintballen. Super leuk! Een enthousiaste gast die met de jongens aan de slag ging en zorgde dat iedereen het naar zijn zin had. Top! Zeker voor herhaling vatbaar!
Hoi Hanne, Dankjewel voor je mooie review. Fijn om te lezen dat jullie een leuke activiteit gehad hebben! Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Wij hebben een actieve, vrolijke middag beleefd met de boks-workshop. Uitleg over bolsen en kickboksen werden afgewisseld met oefeningen waarbij je zelf wat routines ging uitproberen op elkaar. Wij weten nu hoe intensief en leuk boksen is!
Dag Marijke, Wat fijn om te horen dat jullie zo'n leuke workshop hebben gehad! Wellicht zien we jullie nog eens terug. ;) Met vriendelijke groetjes, Team Rofra
Survival en kinderpaintball gedaan met kinderfeest van 11-jarige. Fijne begeleiding. Was vrij koud, maar er was een kampvuur om ons af ne toe op te warmen. Leuke activiteiten. Iedereen heeft ontzettend genoten!
De instructeur is een leuke kerel die het echt wel goed deed. De workshop mag wat sneller. In het begin is het vrij algemeen tekenen. Pas aan het einde worden er daadwerkelijk karikaturen getekend. Ondanks dat het best wel ok was, vind ik de prijs niet in verhouding met wat je er voor krijgt.
Een geslaagde middag voor het verjaardagsfeestje van Tom (12) Leuk terrein en erg leuke instructeur die de kinderen op een fijne manier prima onder controle had. Voor ons als ouders een vuurtje om warm te blijven. Zeer tevreden!
Hoi Marleen, Wat fijn om te horen dat Tom met zijn vriendjes zo'n fijne verjaardag heeft gehad! Wellicht zien we jullie nog een keertje terug. ;) Met vriendelijke groetjes, Team Rofra
Wij hebben het als zeer goed ervaren!!! De familie was heel goed te spreken over de locatie die we uit gezocht hadden. De meisjes van de bediening waren vriendelijk en attent!!!!! En dan niet op de laatste de hapjes !!!!Die waren toch lekker!!! Daar hebben we ook heel veel goede reacties over gehad!! Als het kan komen we daar nog vaak terug....
Hoi Herman, Bedankt voor je mooie review! Fijn dat jullie met de familie hebben genoten. Team Rofra
De begeleiding was erg gezellig en betrokken. De plek is mooi en geschikt.
Hoi Ilse, Dankjewel voor je review! Wat fijn om te horen dat jullie het gezellig hebben gehad. Met vriendelijke groet, Team Rofra!
De jongens hebben een fantastische middag gehad. De ontvangst en begeleiding waren super leuk en hartelijk. Bedankt daarvoor!
Goedemorgen Laura, Fijn dat jullie jongens zich zo hebben uitgeleefd! Hopelijk zien we jullie nog een keertje terug. Met vriendelijke groetjes, Team Rofra
Wij zijn met ons team van collega's bij Rofra geweest voor een workshop schermen en een BBQ. De communicatie verliep uiterst prettig en ook de activiteit wat geweldig. Het eten en drinken was goed verzorgd, ook voor de vegetarische en glutenvrije eters.
Beste Sandra, Wat leuk om te horen dat alles zo goed in de smaak is gevallen! :) Hopelijk zien we jullie nog een keertje terug. Met vriendelijke groetjes, Team Rofra
We hadden een aangepast schema omdat de planning binnen ons bedrijf anders was gelopen. Heel fijn dat het goed werd opgepikt en dat iedereen bij jullie zo flexibel is. Vijf dagen voor het evenement blijkt een lange tijd voor onze medewerkers om zich te committeren aan een afspraak.
Beste Corrie, Fijn dat jullie een leuke middag bij ons gehad hebben. Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Er werd goed nagedacht wat de mogelijkheden nog verder waren gezien de regen. Er werd goed gekeken naar de mogelijkheden en er waren genoeg spullen meegenomen om ter plaatse nog te kijken welke kant we op konden aan activiteiten
Hoi Pleun, Wat fijn dat jullie ondanks het slechte weer toch een fijne dag hebben gehad. Hopelijk tot de volgende keer! Team Rofra
Super leuk kinderfeestje gehad! Ze nemen alle tijd, goede uitleg, heel veilig en de kids konden helemaal los.
Goedemorgen Marike, Wat fijn dat de activiteit zo goed bevallen is, dat horen we graag! Hopelijk zien we jullie nog een keertje terug. :) Met vriendelijke groetjes, Team Rofra
Ik heb geen negatieve ervaringen. Alles is goed geregeld, het reserveringsproces, het vervoer met de pendelbus naar de kano-opstapplaats (wij hadden de kortere route) en de uitleg over het gebruik van de kano (canadese). Tot een volgende keer weer.
Beste John, Fijn dat jullie een fijne kanotocht gehad hebben bij Rofra! Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Wij hebben met een groep eerstejaars studenten genoten van een prachtige kanotocht onder een goede begeleiding van Rofra.
Beste heer/mevrouw van de Sande, Fijn te horen dat jullie hebben genoten. Graag tot de volgende keer! Team Rofra
In eerste instantie had ik een andere keuze gemaakt dan hetgeen het uiteindelijk geworden is. Het was allemaal geen probleem om het om te zetten. Daarnaast was de ontvangst met koffie en gebak en de lunch helemaal volgens afspraak geregeld.
Hoi Cees, Fijn te horen dat alles goed geregeld was. Groetjes Team Rofra
De solex tour ging langs een prachtige route, met een goede route begeleiding.
Hoi Dylan, Wat fijn om te horen dat jullie zo hebben genoten! Daar doen wij het voor. Met vriendelijke groetjes, Team Rofra
Goed georganiseerd. Fijne begeleiding! Flexibel! Top middag gehad!
Hoi Eveline, Fijn dat jullie een leuke paintball activiteit hebben gehad. Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Goeie service en telefonisch ook goed en vriendelijk geholpen. Top
Beste Odette, Wat fijn om te horen, dankjewel! Vriendelijke groetjes, Team Rofra
We hebben een heel leuk bedrijfsuitje gehad bij Rofra. Prachtige locatie met goede voorzieningen en ligging. Het personeel was zeer behulpzaam en we hebben een duidelijke uitleg over de activiteiten gekregen. De activiteiten zelf waren ook heel geslaagd. De horeca was goed geregeld, de barbecue vonden we wat eenvoudig maar smaakte prima.
Beste, Fijn te horen dat jullie een leuk bedrijfsuitje hebben gehad. Groetjes Team Rofra
Prachtige route, prima organisatie
Goedemorgen Dorine, Wat fijn dat de tocht zo goed is bevallen! Hopelijk zien we jullie nog een keertje terug. Met vriendelijke groetjes, Team Rofra
Escape game gedaan super leuk. Alleen de game duurt 1¹/² uur en al die opdrachten krijg je echt niet in die tijd opgelost en dat is jammer
Hi Angelique, Fijn dat jullie een leuke Escape game hebben gehad. Vervelend dat jullie het niet opgelost kregen binnen de tijd, we gaan er hier naar kijken! Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Wat een geweldig bedrijfsuitje hebben wij gehad! Alles was goed georganiseerd, van de activiteiten tot het eten. We hebben echt genoten en zijn onder de indruk Rofra.
Hoi Roxanne, Dankjewel voor je mooie review! Fijn om te horen dat jullie een geweldige dag bij ons gehad hebben. Hopelijk tot een volgende keer. Groetjes Team Rofra
Molenstraat 203 A
5554 TS Valkenswaard
Rofra is ruim 35 jaar geleden begonnen met kanoverhuur op de Dommel in Valkenswaard. Ondertussen is Rofra uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf met twee mooie locaties: evenenementen- en horecalocatie 't Boothuys en het outdoorterrein. Rofra organiseert jaarlijks duizenden evenementen en activiteiten voor jong en oud. Voor bedrijven, scholen, kinderfeestjes, vrijgezellenfeesten, familiedagen en dagjes uit kun je bij ons terecht.