Prima goede kwaliteit goede service mooie kozijnen

Lang over nagedacht maar toch bij Eurokozijn terechtgekomen. Ging over 9 kozijnen en een deur met 11 ramen. Jongens hebben hard gewerkt in augustus bij 30 graden in de volle zon. Ik heb alles met een loep bekeken maar kon werkelijk niets fouts ontdekken. Mooie kozijnen en alles onbeschadigd, werkelijk heel erg mooi. Alles keurig opgeruimd en de kozijnen worden keurig afgewerkt. Ik moet nog een voorpui met 2 tuindeuren was ff te duur maar als ik het geld heb weet ik al waar ik ze ga kopen ( bij Eurokozijn). Meer dan goede prijs kwaliteits verhouding is niet de goedkoopste maar dan heb je ook wat. Ik ben meer dan tevreden en blij dat ik bij jullie mijn kozijnen gekocht heb. Kan jullie zeker aanbevelen. Ook de service was goed aanrader bedankt Eurokozijn

Heren hebben uitstekend werk afgeleverd

Initieel contact met de adviseur was prettig en we zijn idd echt geadviseerd. We werden netjes gewezen op technische onmogelijkheden in onze oorspronkelijke plannen. Er kwam een uitstekend alternatief op tafel waar wij graag mee akkoord zijn gegaan. Scherpe prijs, niet noodzakelijkerwijs de allerscherpste, maar het plaatje was compleet en Eurokozijn overtuigde met hun montage keurmerk en heldere advies. Gezien grote drukte zijn er een aantal weken tussen het tekenen van de offerte en het daadwerkelijk plaatsen verstreken maar uiteindelijk keurig volgens afspraak geplaatst. Wij zijn zeer tevreden over het mooie eindresultaat! De montage heren hebben duidelijk verstand van zaken, zijn beleefd en leveren vakwerk. Wij bevelen Eurokozijn dan ook van harte aan!

Duidelijk en efficiënt

Duidelijk en snelle reactie op veranderingen

Zeer tevreden!

De vakkundige monteurs van EuroKozijn hebben een deur en zes kozijnen geplaatst in een authentieke brandweerkazerne. Wij zijn zeer tevreden over zowel werkproces als eindresultaat. Helder communicatie voorafgaand, tijdens en na de klus: afspraak is afspraak. Zorgvuldige werkwijze: nette werkomgeving en precieze montage. Voor een hele nette prijs is de klus geklaard, wij bevelen EuroKozijn van harte aan!

Prettige ervaring

Zeer fijne monteurs met een goed werklust en kundig alles keurig afgewerkt

Slecht begin goed einde

Geplaatste kozijnen was in eerste instantie zeer slordig geplaatst en zeer slecht afgewerkt. Dit is na een belletje zeer vakkundig opgelost en we zijn nu zeer tevreden.

Mooie materialen en ze houden zich aan afspraken.

Op zich tevreden met alles, alleen jammer dat er geen goede communicatie was omdat er geen fatsoenlijk Nederlands sprekende persoon bij was. Overigens ook geen Engels of Duits. Wel Pools en Hongaars.

Kwaliteit van het werk is goed, planning en communicatie moeizaam

Eurokozijn heeft uiteindelijk goed werk afgeleverd: de kozijnen die zijn geplaatst deugen. Maar de communicatie hierover en de planning van werkzaamheden verliep stroef en moeizaam. Eurokozijn heeft te weinig tijd geïnvesteerd in de voorbereiding en afstemming met de klant over de exacte voorkeuren voor de plaatsing van kozijnen. Er was gecommuniceerd dat Eurokozijn nog langs zou komen voordat er tekeningen en een offerte zouden zijn uitgewerkt, maar we werden overvallen met snelle tekeningen waar we binnen een paar dagen akkoord mee moesten gaan. Die haastige voorbereiding merkten we tijdens de uitvoering, omdat dingen niet verliepen volgens de uitgesproken wensen. Daar ontstond vervolgens discussie over met Eurokozijn. In die discussies communiceerden medewerkers soms tegenstrijdig, werden dingen toegezegd die niet werden nagekomen. Op mails werd niet of weken later gereageerd. Ook werden excuses gemaakt, maar werd er geen vervolgactie uitgevoerd waaruit bleek dat de excuses oprecht waren. Al met al een gemengd gevoel. Omdat de kwaliteit van het werk goed is geef ik een voldoende.

Er blijft altijd ruimte voor verbetering maar prima

Met genoeg koffie en koek gaan ze als een straaljager

prima service en uitstekende kwaliteit

prima service en uitstekende kwaliteit

verwarrend info incompleet nota's die niet ontvangen worden montage is goed

bij de presentie van de kozijn is niet te zien dat er gaten in het kozijn komen natuurlijk begrijp ik dat het voor reclame doel einde beter niet te zien is maar natuur getrouw reclame heeft altijd de voorkeur, ik was zeer ontstemt toen ik de ventilatie gaten zag HEEL lelijk, ik zal ook niet meer kozijnen advieseren van Eurokozijn gewoon lelijk die gaten Met Vriendelijke Groet Ronald Reiman Gouwzeestraat 17 1443 KA Purmerend

Prima geleverd en gemonteerd volgens afspraak.

Alles is precies geleverd en gemonteerd zoals was afgesproken.

Totaal product voor een goede prijs

Goed bedrijf met goede service. Vakbekwaam personeel

Klacht verholpen alleen kan hierop moeten wachten

Klachtafhandeling netjes verholpen alleen lang moeten wachten

Goed maar ook een beetje dubbel

Ik ben nog elke dag blij met het de geplaatste kozijnen en deuren. De dubbelheid zit hem in het feit dat ik nog weken na de plaatsing van de kozijnen in mijn kamer en op het terras stukken glas bleef vinden terwijl niemand mij verteld heeft dat er een raam gebroken was kennelijk. Kan gebeuren, dat geeft niet, maar ik had het wel moeten weten. Ik kreeg nu glas in mijn schoen en er lag glas tussen de kussens op de bank. Dat had anders gemoeten vind ik. Verder dus zeer tevreden.

Ik ben een tevreden klant, had wel graag het dakkapel totaal mee in de offerte gehad maar het is wel prima zo. Geen opmerkingen, mooie producten

prima,goede service

prima vaklui

Transparant en eerlijk

Ik wilde graag mijn kozijnen laten vervangen aan de achterkant door lekkage in de keuken en boven in de badkamer. Na aanraden van een vriend kwam ik bij Eurokozijn uit. Het is snel geregeld en ik heb geen lekkage meer! Goed gedaan Eurokozijn!

Goede service, goed product, perfecte montage

Fijn contact, er werd meegedacht over wensen en juiste oplossingen. Prettige monteurs.

Wij hebben een hele goede ervaring met Eurokozijn. Onze kozijnen zijn met zorg geplaatst en alles is heel netjes afgewerkt. Waarvoor van te voren was gewaarschuwd dat er kans op eventuele beschadiging aan het buitenstukwerk zou kunnen ontstaan is niet gebeurd doordat deze vakmensen heel zorgvuldig te werk zijn gegaan. Super-aardige jongens, netjes en beleefd en hebben na afloop van de werkzaamheden ook weer alles netjes achtergelaten. Kortom ik ben zeer tevreden en zal jullie zeker aanraden.

Prima en uitstekende ervaring met deze firma

Uitstekend werk geleverd binnen de afgesproken tijd . Ik ben blij met de geplaatste kozijnen

Super bedrijf

Prijs en kwaliteit is super. Is een echte aanrader.

Zeer positief

Prettige mensen

Top geregeld

De kozijnen zien er goed uit. De heren die de kozijnen geplaatst hebben vak mensen en deden niet moeilijk over een randje afkitten voor mij

Mooi kozijn voor een prima prijs

Kozijn was snel gekozen en geplaatst. Moeilijk wel om van tevoren alle afwerking soorten te bedenken (ik heb zelf twee linkerhanden en nul inzicht). Gelukkig konden ze daar goed in adviseren. Prima afgewerkt. Later nog advies gekregen over wat klusdingen zoals hoe om te gaan met isolatie. Heeft uiteraard niets met het kozijn te maken maar was erg vriendelijk.

Trawlerkade 18

1976CB Ijmuiden