Kwaliteit van het werk is goed, planning en communicatie moeizaam
Eurokozijn heeft uiteindelijk goed werk afgeleverd: de kozijnen die zijn geplaatst deugen. Maar de communicatie hierover en de planning van werkzaamheden verliep stroef en moeizaam.
Eurokozijn heeft te weinig tijd geïnvesteerd in de voorbereiding en afstemming met de klant over de exacte voorkeuren voor de plaatsing van kozijnen. Er was gecommuniceerd dat Eurokozijn nog langs zou komen voordat er tekeningen en een offerte zouden zijn uitgewerkt, maar we werden overvallen met snelle tekeningen waar we binnen een paar dagen akkoord mee moesten gaan. Die haastige voorbereiding merkten we tijdens de uitvoering, omdat dingen niet verliepen volgens de uitgesproken wensen. Daar ontstond vervolgens discussie over met Eurokozijn.
In die discussies communiceerden medewerkers soms tegenstrijdig, werden dingen toegezegd die niet werden nagekomen. Op mails werd niet of weken later gereageerd. Ook werden excuses gemaakt, maar werd er geen vervolgactie uitgevoerd waaruit bleek dat de excuses oprecht waren.
Al met al een gemengd gevoel. Omdat de kwaliteit van het werk goed is geef ik een voldoende.