Hardwerken, prettige medewerkers, streven voortdurend naar een goed eindresultaat, netheid, vriendelijkheid, beide monteurs zijn bekwaam in het werk. Samenwerking met de hoofdmonteur hebben wij als zeer prettig ervaren. Hierbij onze dank.
netjes gewerkt,prettige vakmensen
Naar verwachting
Een prima klus uitgevoerd door gemotiveerde medewerkers.
Zeer kundig personeel wat goed werk levert
snel duidelijkheid omtrent montagedatum, nette monteurs en uitstekend resultaat
De mensen van Eurokozijn hebben prima werk geleverd. Vakkundig in alle opzichten. Ik ben zeer tevreden.
Eurokozijn is zeker niet de goedkoopste. Maar als je goede kwaliteit tegen een redelijke prijs wilt, ben je bij hen aan het goede adres.
Het is jammer dat er na ongeveer een maand geen contact word opgenomen of alles na wens is gegaan en of we tevreden zijn of dat er gebreken zijn.
Goede ervaring. Vriendelijk personeel,netjes gewerkt. Keuze gedaan door VvE(niet door mij persoonlijk).
Ze er goed advies prachtig gemaakt en gemonteerd vriendelijke monteurs je word goed te word gestaan als alles gedaan is vraagt de monteur of je nog even mee wil Kijken of alles naar wens is alles word keurig opgeruimd meer dan zeer tevreden.Als we nog iets laten doen dan zeker bij Eurokozijn.
Vlotte levering komt beloftes omtrent levering exact na. Prima ,vlotte en nette montage.
Goede en snelle vaklui, we zijn intens tevreden!
MIJN ERVARING WAS ZEER POSITIEF.
Uitstekende ervaringen. Prima monteurs die zeer goed weten wat ze doen
Het was bijzonder te merken hoe vlot en goed alles is gegaan. Alles zoals afgesproken met een werkelijk schitterend resultaat
Een prettige samenwerking met de adviseur, welke advies gaf over de kozijnen. Hierdoor hebben we de kozijnen die passen bij ons huis. Ook de installatie ging snel en op een fijne manier. Alleen over het schoon opleveren zijn we minder te spreken. Wij zullen Eurokozijn zeker aanraden bij derden.
Personeel weet van elkaar wat verwacht wordt. Goede inzet, maakt alleen te lange dagen. Op de laatste dag gingen ze pas laat weg (7 december 2018). Goed team wat wij hier hadden. Mag van ons een goede beloning tegenover staan.
Zoals gezegd bizar klantonvriendelijke tekst over reactietermijn, deelbetaling, in contrast met de verder heel vriendelijke contacten. Indruk dat het werk het bedrijf of de mensen een beetje boven het hoofd groeit, waardoor je gaat twijfelen of alles goed gaat en geen haastige, minder goede keuzes gemaakt worden. ehm, bijna stuur ik de enquete niet in, want het lijkt alsof die niet anoniem verwerkt wordt, maar dat zal toch hopelijk wel...
Afwerking van de montage is op 3 plaatsen in huis tocht ontstaan. Mooie kozijnen, zeer tevreden. Maar de ontstane problemen en gematigde betrokkenheid is teleurstellend. Geen excuses mogen ontvangen. En zelf aantal problemen moeten oplossen. Waaronder hele nieuwe vloer moeten leggen.