Voor herhaling vatbaar
Fijn bedrijf ,ziet er allemaal keurig uit. Beveel ze zeer zeker aan.
De 1e keer hebben we goede ervaringen gehad met Eurokozijn (woonkamerkozijn voorgevel). Op basis van de tweede keer en dan metname de montage zal ik Eurokozijn niet aanbevelen bij een ander.
Prettig, vriendelijk, komen afspraken na.
We hebben een positieve ervaring ondervonden bij Eurokozijn. De monteurs hebben alle kozijnen keurig geplaatst en het e-mailcontact verliep ook uitstekend.
van begin tot het einde kwam Eurokozijn beloften na. Prima kwaliteit. Goede kozijnen. Nette werkwijze. Beleefde en terzake kundige installateurs. Nette afloop en schoonmaak
Montage was netjes. Er waren nog wat kleine aanpassingen nodig die snel werden verholpen. Goede service.
Aardige mannen met begrip voor mijn onkunde.
Geachte heer en mevrouw Krens, Hartelijk dank voor uw feedback! Wij gaan uw tips over de afwerking meenemen in de volgende bespreking. Met vriendelijke groet, Denise Weber
Zeer goed leuke ervaring voor herhaling vatbaar graag met dezelfde adviseur
Goed advies, zorgvuldigheid in de voorbereiding, tijdige levering en nazorg uitstekend.
Er werd heel keurig en professioneel gewerkt. Vriendelijke en hardwerkende monteurs. We zijn tevreden.
Slechte ervaring. Veel problemen gehad met de communicatie. Toezeggingen worden gedaan, maar niet na geleefd. Er word niet gereageerd op vragen. De uitvoering was slecht. Je werd niet serieus genomen door de monteurs, je merkte onenigheid onderling. Ongelooflijke troep achter gelaten, veel beschadigingen her en der opgelopen waar niets mee gedaan word. Op vragen hiervan word niet eens gereageerd.
Na dat ik,vorig jaar al, de voorkant van het huis had laten doen, hoefde ik niet lang na te denken. Eurokozijn mocht ook de achterkant doen. Goede contacten, duidelijke afspraken prima personeel en heel goede kwaliteit.
Prima samenwerking. Onze offerte klopte niet er zat een fout in de berekening. Het viel duurder uit dan voorzien. Maar is naar tevredenheid een oplossing voor gevonden. Top
Alles perfect geregeld, duidelijk en eerlijk advies van vertegenwoordiger. Zeer netjes geregeld allemaal. Monteurs zeer kundig en dienstverlenend. Ik ben zeer blij met het resultaat, en prijs kwaliteit verhouding
Perfecte service voor een zeer scherpe prijs
Communicatie na montage via mail is slecht verlopen dit verdient meer aandacht
Tijdens montage is schade ontstaan . Deze is afgehandeld door alle verantwoordelijk af te schuiven. Slecht bedrijf
Uitstekend vanaf de 1e dag. Kregen goed advies en werd actief meegedacht voor onze situatie. Ons huis had nogal rare hoekjes en moeilijke punten voor/tijdens de installatie, maar Eurokozijn kwam iedere keer met goede oplossingen.
Op het eerste gezicht lijkt alles goed gedaan, maar bij het afwerken aan de binnenzijde veel extra werk stijlen van deurkozijn staan bol kromgeslagen spijkers sturen een medewerker om dat te controleren en als je dan gebeld word om de laatste 10 % dan weet niemand daarvan
Erg tevreden