ik ben tevreden over de kwaliteit en de aankoop bij Eurokozijn van onze kozijnen.
er is duidelijk geen communicatie tussen details tijdens de offerte en de uiteindelijke montage ploeg die het werk komen doen. Zelf veel moeten toelichten, uitleggen en herhaaldelijk de montageleider terug moeten fluiten omdat houtrot niet voldoende was weggenomen. Jammer en een verbeterpunt; communicatie!!
Mooie kozijnen. Kitwerk was niet netjes, dit is ondertussen hersteld (dat duurde wel enkele weken). 1 profiel staat niet waterpas, dit is helaas niet te verhelpen
Prijs en kwaliteit en de goede voorlichting gaven de doorslag. Prima monteurs en zeer mooie afwerking. Heb al diverse complimenten gehad over de kozijnen en zullen mensen zeker door verwijzen naar Eurokozijn. Het bezoek aan de fabriek en de openheid heb ik als zeer plezierig ervaren.
Prima contacten en goede afwikkeling aftersales
De eerste keer was ik zeer tevreden. Deze laatste ervaring was ronduit bedroevend. Ik ben nooit teruggebeld nav twee klachten.
Bedankt voor uw review. Erg spijtig dat het tweede project niet naar uw verwachting is, dit is uiteraard niet de bedoeling. U heeft het over twee klachten, deze zijn helaas niet bij ons bekend. Zou u deze willen mailen naar [email protected]? Indien van toepassing ontvangen wij ook graag foto's. Onze service afdeling pakt dit dan op.
PRIMA AFWERKING EN MONTAGE
Al meerdere production afgenomen en steeds naar volle tevredenheid.
Graag wil ik alle medewerkers die bij ons 2 dagen bezig zijn geweest heel hartelijk bedanken voor de professionele manier van werken netjes en beleefd komen vragen als er iets niet duidelijk was en super goed en vakkundig uitgevoerd Het was voor jullie ook iets wat nog niet eerder is gedaan maar het eindresultaat is prachtig. Nogmaals dank.
Had bedenkingen bij montage in één dag maar alles naar volle tevredenheid gemonteerd en afgewerkt.
Echt goed. Ik zou het een ieder aanraden.
Goede service en duidelijk advies.
Goed gedaan
Gewoon in 1 woord : Goed!
Zeer duidelijk en plezierig bedrijf dat gaat voor kwaliteit. Dat is al bij de adviseur te merken. Het vervolgcontact met de binnendienst over afspraken is prima. De monteurs zijn kundige vaklui die weten wat ze doen. Zeker een aanrader!
Na een duidelijke offerte was het wel even wachten ivm drukte voordat de kozijnen geplaatst werden(2mnd) Ook tijdens de montage werd er meegedacht over eventuele oplossingen bij items die vooraf niet verwacht werden. Binnen 2 dagen alles gefixt en na 2 weken nog wat nazorg. prima geregeld
Producten zijn goed. De correctie werkzaamheden hebben veel geduld gevergd. Wanneer je als klant te lastig bent kom je een op soort van "zwarte lijst" en word je niet meer teruggebeld en wordt er na veel pushwerk eindelijk het gewenste resultaat opgeleverd. Waarna vervolgens meteen een factuur met een incasso dreigement gestuurd. Jammer, dit afwerkproces had een stuk beter gekund wanneer er duidelijker gecommuniceerd zou worden.
Thuis heb ik mijn achterraam dat lek was laten vervangen dor EUROKOZIJN. Ik heb er gelijk een kunststof kozijn in laten zetten met een mooi open slaand kiepraam. Alles ziet er top uit. Maar na een week toen ik het raam ben gaan schoonmaken, het moet eerst goed uitharden, zag ik dat er een kras zat in het midden van het raam. 3 Weken later is er een monteur geweest om het beschadigde raam te vervangen. Het cijfer van mijn ervaring met EUROKOZIJN is een 9. Als het raam NIET beschadigd was.... WAS HET EEN 10. mvg, patrick zumbrink