Vele offertes gevraagd, elke weer met veel geduld advies uitgebracht door adviseur en later bij de administratie. Er was iets defect wat zonder moeilijk heden gewoon weer werd gerepareerd.
Hardwerkende monteurs die in een opdracht waarvan de de tijd eigenlijk niet toereikend is,toch een 100% resultaat weten af te leveren
In een woord top
Eurokozijn doet wat het beloofd! Van advies, offerte, insmeren, montage tot oplevering, alles is even keurig en prettig geregeld!
Geen nazorg, verder OK
Naderhand veel gezeur gehad over beschadigingen en wij werden er zelfs verantwoordelijk voor gehouden dat wij putten hebben veroorzaakt. Terwijl wij meteen foto's hebben gemaakt, werd er gesuggereerd zelf schade te hebben aangericht......... De deur gaat nog steeds niet goed dicht, tochtstrips zitten los. de kitranden worden zwart, witte vegen op de deur. Er blijf plactic uit de naden van de voordeur komen. ik zou jullie niet aanbevelen. De monteurs waren zeer aardig en behulpzaam maar de mensen op kantoor vond ik totaal niet klant vriendelijk aan de telefoon.
AUB mensen kies eieren voor je geld en ga niet met dit bedrijf in zee. Ze hebben bij ons veel schade aangericht en vergoeden/maken dit niet. Ook wordt het er snel ingezet en is de afwerking erg slecht. We proberen al maanden contact met ze te krijgen, maar ze willen maar niet terug bellen. Ze hebben grote fouten gemaakt, maar herstellen doen ze niet.
Tussen alle offertes had Eurokozijn gewoon naar mijn smaak de allermooiste kozijnen. Ik had verwacht dat ze daarom ook de hoogste offerte hadden, maar dat viel toch erg mee! ze waren zelfs het goedkoopst. De kozijnen zijn deze week geplaatst en de jongens hebben hun werk vandaag afgemaakt. Er werd precies geleverd wat was afgesproken, zeer vriendelijke, servicegerichte en vakbekwame monteurs. Ik heb deze week erg gelachen met de monteurs en ze hebben heel erg goed werk afgeleverd. Sommige dingen waarvan de adviseur zei dat ze niet konden, konden dus wel. De monteurs hadden overal slimme en mooie oplossingen voor. Ik ben erg tevreden, er waren wel wat dingetjes (glas waar een scheur inzat, maar dat hebben ze zelf gemeld en dit wordt vervangen). Ga zo door Eurokozijn en jongens, hartstikke bedankt voor de leuke week!
mooie kozijnen en goede monteurs maar alles moest in één dag waardoor de netheid iets achterbleef. kozijn sluit niet mooi aan op dorpelstenen en dat had beter gekund. op mijn verzoek is later aan de bovenkant nog een strip geplaatst zodat eea er wat beter uit kwam te zien. ook bij een vermeende lekkage (die echter niets met het nieuwe kozijn te maken had) is er goede service verleend.
slechte communicatie, en veel schade na en tijdens montage. ook veel stof ed ondanks de afdekkleden. geen goed woord voor over. zelfs het ligbad is beschadigd en met soort lijm oid besmeurd binnen zijde , gezien na de montage.. echt heel slecht opgeleverd .en niet eens compleet.
slechte communicatie/ 1 monteur en de andere 2 leerlingen uit op slechte resultaten./ klus van 4-5 dagen werd in 2,5 dag gedaan met veel gebreken en na maand wachten weer eens een afspraak wat niet duidelijk is. producten matig. tot slecht gemaakt.15000 euro nou geen 10 waard.
We zijn erg tevreden, vriendelijke monteurs die erg hard werkten. Een mooi resultaat, het huis is erg opgeknapt.
uitermate tevreden
Alles geheel volgens afspraak geplaatst. Ondanks de file waren de monteurs op tijd aanwezig.
Wij zijn heel blij met het eindresultaat
Vakbekwame, hardwerkende en vriendelijke monteurs. Deze verdienen zeker een bonus aan het eind van het jaar :)
Niets anders dan een super pluim voor dit bedrijf, alles wordt duidelijk met de klant gecommuniceerd en bij vragen en of opmerkingen over de offerte werd het snel aangepast. De gasten die het kwamen monteren daar mogen ze trots op zijn alles werd zeer netjes afgehandeld.
Het hele proces verliep gewoon prima. Zo ook dat er werd aangegeven dat de monteurs vertrokken om 7 uur in de ochtend zodat ik een idee had hoe laat ze zouden kunnen binnenkomen. Kleine maar zeer prettige communicatie.
We zijn goed geholpen voor een goede prijs.Heel vriendelijk allemaal.mooi resultaat en we zullen jullie zeker aanbevelen bij anderen dankjullie wel!
Onze ervaringen waren uitstekend
Adviseur stak boven alle andere bedrijven uit. Verzorgde, enthousiaste jongeman. Keurige gezellige monteurs. Bij het slijpen bleken ze een tuinslang nodig te hebben die ze niet bij zich hadden, maar zelf even gingen kopen.