Waren zeer vriendelijk en hebben goed werk verricht en hebben alles ook weer netjes en schoon opgeleverd
heb drie kozijnen laten plaatsen binnen 1 dag en toen ze weg waren was er geen stukje afval achter gebleven waren hele fijne werklui in de omgang met hun klanten Kevin en zijn maatje jullie waren toppers
Hele goede uitleg door de adviseur die ook telefonisch steeds te bereiken was. De definitieve meting verliep ook prima en de plaatsing van de kozijnen werd zeer professioneel en snel gedaan. In 1 dag 6 raamkozijnen en 2 deuren geplaatst. De heren hebben heel netjes gewerkt en lieten alles bezemschoon achter.
Allereerst wordt je tijdens het proces erg goed op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Zowel adviseur, inmeter als de installatiemonteurs waren allen prettige mensen. Ook over het eindresultaat zijn wij zeer te spreken! ECHT een bedrijf dat we aan iedereen zouden aanbevelen! Als we dit eerder hadden geweten hadden we al onze kozijnen door Eurokozijn laten plaatsen!
Het eerste gesprek was heel positief. Na het geven van de opdracht zijn we constant op de hoogte gehouden. De montage is goed verlopen. Een ruit bevatte een beschadiging vanuit de fabriek en hiervoor is een afspraak gemaakt om de ruit te vervangen. Erg goede nazorg dus ook. Ik kan dit bedrijf echt aanraden.
Product ziet er goed uit en is conform verwachting. Montage is prima verlopen met slechts een enkele opmerking. Tekenwerk van te leveren product(en) mag wat gedetailleerder.
Prachtige kozijnen voor een goede prijs. Kwamen met 6 man 4 kozijnen vervangen in 1 dag. Alles netjes afgewerkt.
Het hele proces van offerte tot installeren wordt op een keurige en heldere wijze uitgevoerd. Monteurs zijn vakbekwaam en werken netjes. Oude kozijnen netjes afgevoerd. Tijd tussen offerte en plaatsing bedroeg een krappe 4 maanden.
Onze achterdeur is ontvangen en dit hebben ze heel goed gedaan. Deur ziet er top uit en zeer netjes afgewerkt.
De nieuwe kozijnen zien er prachtig uit . Het montage team was snel en professioneel, ook de stemming van de teamleden was opperbest en heel vriendelijk. Het binnendringend geluid van buiten kis direct al veel minder, wat het effect is op verwarmingskosten gaan we zien tzt wel.
Heldere communicatie tijdens het hele proces. Het team dat het kozijn plaatste was deskundig, er werd heel netjes en schoon gewerkt en je kon merken dat het een goed op elkaar ingesteld team was. Het triple glas kozijn zelf is van goede kwaliteit. Ben er blij mee.
Onlangs ons 4e kozijn laten plaatsen door Eurokozijn. ondanks dat het laatste kozijn inmiddels ook al weer 4 a 5 jaar geleden geplaatst was weer voor eurokozijn gekozen. Eurokozijn biedt een scherpe prijs en is transparant. afgesproken datum van oplevering is prima nagekomen en de monteurs hebben weer keurig werk geleverd. Ook is de communicatie over wensen tav afwerking prima. De reeds geplaatste kozijn zien er nog steeds strak uit, de kwaliteit blijft goed.
Duidelijke uitleg, begeleiding en fraaie afwerking. Vriendelijk vakkundig personeel
Beste Jan, Bedankt voor het schrijven van een mooie review! Nogmaals bedankt voor het vertrouwen en veel plezier met het nieuwe kozijn. Met vriendelijke groet, Fabian Albers & Team Eurokozijn
Het gesprek met de adviseur was kort en duidelijk, geen overbodige verkooppraatjes. De montage was snel, accuraat en volbracht door een gezellige crew. Alles keurig netjes achtergelaten. Kwaliteit als verwacht (met de opmerking dat ik de lange termijn nog niet kan overzien). Al met al een dikke voldoende, dus 5 sterren!
Beste Peter, Bedankt voor het delen van uw ervaringen! Goed om te lezen dat elke fase goed is bevallen. Geniet van de nieuwe kozijnen en wellicht tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Fabian Albers & Team Eurokozijn
Netjes en vakkundig gemonteerd, goede communicatie en zeer tevreden
Hoi Jenny, Bedankt voor de mooie beoordeling! Veel plezier van de nieuwe kozijnen en wellicht tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Fabian Albers & Team Eurokozijn
Afgelopen dinsdag zijn er twee kozijnen bij ons geplaatst. Net als het traject vooraf is dit door zeer kundige en vriendelijke medewerkers van Eurokozijn gedaan. Wij zouden hen zeker aanbevelen bij anderen. Het ziet er prachtig uit.
Contact en uitleg is goed verzorgd. Offerte en factuur zijn duidelijk en voor een leek begrijpbaar. Plaatsing van de raamkozijnen en tuindeur in de kamer en keuken is door ervaren personeel uitgevoerd.
Op 14 november zijn bij mij 3 oude kantelramen vervangen door draai/kiep ramen met de afmeting van ongeveer 150 x 150 cm in de uitvoering van overzet profielen. Voor zover ik heb kunnen nagaan kon dat zonder middenstijl als enige bij Eurokozijn. Tevens aan de zijgevel balkondeur en raam vervangen in de uitvoering met stel profielen. Bij mijn eerste informatie over levertijden was Eurokozijn de enige die dit op korte termijn kon doen, en zich er ook aan gehouden heeft, wat voor mij een belangrijk punt was daar ik het graag voor de winter gedaan wilde hebben. Bovendien was de prijs voor mij alleszins redelijk in tegenstelling tot een vrij groot aantal van de concurrenten. Veelal waren de kunststof kozijnen zelf al duurder maar werd er naar mijn mening soms wel heel veel arbeidsloon voor de montage in rekening gebracht. Ter vergelijking, alle werkzaamheden werden in 1 dag door twee teams van twee personen gedaan. Bij de montage werd netjes gewerkt en voor zover mogelijk ook heel netjes achtergelaten. Heel tevreden met het uiteindelijke resultaat.
Zoek maar niet verder want dit familiebedrijf werkt zo goed samen. Van begin tot eind top communicatie. Professioneel en niet "fake" Prachtige kozijnen door Kenny en zijn collega van Eurokozijn! Enorm bedankt!
Beste heer Spanjaard, Bedankt voor het geven van een mooie review! We zijn blij te lezen dat jullie zo tevreden zijn. Ik wens jullie veel plezier van de nieuwe kozijnen! Met vriendelijke groet, Fabian Albers & Team Eurokozijn
Binnen één werkdag werden 2 grote ramen en vensterbanken binnen en buiten vervangen door 3 aardige professionele mannen van Eurokozijn. Ziet er geweldig mooi uit en de glazen ramen isoleren prima het geluid en de kou ! Een hele goede keuze !!
Kozijnen zien er mooi uit en de installatie en levering ging soepel. De prijzen zijn het laatste jaar enorm gestegen, maar bij Eurokozijn kreeg ik toch nog een relatief goede prijs. Aanrader.
Eurokozijn levert mooie kozijnen in een fraaie houtnerf-look. Adviseur denkt met je mee en after-sales is goed. Kozijnen zijn niet goedkoop maar wel kwaliteit en montage gaat snel en vakkundig.
Beste Jaap, Bedankt voor deze mooie review en wederom het geven van een opdracht! Veel plezier met de nieuwe kozijnen. Met vriendelijke groet, Fabian Albers & Team Eurokozijn
Ik ben zeer tevreden over het hele traject van mijn nieuwe kunstof achterpui. Zowel de prijs/kwaliteitsverhouding , het plaatsen en de nazorg.
Het hele traject hebben wij als zeer prettig ervaren. Goede communicatie en goede leverings termijn. Zeer snelle en nette montage van 2 verdiepingen in 1 dag. Keurig afgekit en opgeruimd. Net personeel en fantastisch opelkaar ingespeeld. Ik beveel Eurokozijn aan bij iedereen. Dit was het 3de huis in de straat en allemaal tevreden mensen.
Beste Ruud, Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Goed om te lezen dat alle onderdelen van het hele proces naar wens verlopen zijn. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Fabian Albers & Team Eurokozijn
van offerte, inmeten, nameten, datum installatie, het installeren zelf en nazorg, helemaal goed. Heldere communicatie, afspraken worden nagekomen, ze werken heel netjes, ruimen alles op, nemen alles mee. En, dit is de derde keer dat ze bij mij kozijnen komen installeren. En, alle 3 keer perfect! Ook het materiaal is absoluut heel erg goed. Absoluut een aanrader.
Beste Thomas, Bedankt voor deze mooie review en de verschillende projecten die wij al hebben mogen doen. Goed om te lezen dat het hele traject naar wens is verlopen! Met vriendelijke groet, Fabian Albers & Team Eurokozijn