vriendelijk personeel duidelijk goede afwerking het was een gezellige week en wij zijn trots op het eind resultaat als wij hebben gespaard laten wij zeker de rest vh huis door euro kozijn doen.
Via mijn ouders in contact gekomen met eurokozijn en was erg goed in afwerking en aflevering. Nu voor ons de eerste keer dat er iemsnd kwam voor kunstof kozijnen. Nu we de eerste montage achter de rug hebben. Gaan we in de toekomst zeker weer in zee met eurokozijn
Voortreffelijk en kundig werk en goede service
Gewoon prima precies gebeurt zoals de adviseurs ons gezegd heeft en dan de service erna ivm afstellen enz. keurig afgehandeld grote komplimenten ook voor de dames aan de telefoon.
Toch een paar opmerkingen: - Hoewel het inderdaad min of meer vakantietijd was, is het goed om met vaste ploegjes te werken. Men weet dan blindelings wat de ander bedoeld. - Het kwam waarschijnlijk ook hierdoor dat men vrij vaak naar de werkplaats terug moest om wat op te halen. Kost veel tijd en dus geld. - M.i. moet het plannen van de nodige materialen en gereedschappen daarom beter geregeld worden. - De tweede dag kwam er één monteur en heb hem dus zo goed mogelijk geholpen. Was voor mij geen probleem, maar volgens mij zegt de Arbo-wet dat dit verboden is. Zie bovenstaande niet als kritiek maar als hints om mogelijk tot nog betere prestaties te kunnen komen.
Bedankt voor de tips, we gaan er zeker mee aan de slag.
Veelzijdig, vakbekwaam en goede service achteraf.
De montage is vakkundig en netjes gedaan. Helaas werden de deuropeningen slechts 73cm breed. Ook was de drempel gevaarlijk hoog. Door monteur opgelost. Bij de buren 82 cm zonder extra breekwerk (ander bedrijf) Dat moet anders kunnen en daarover zijn wij dus niet tevreden. Over de andere werkzaamheden zijn wij tevreden
Door gebrek aan communicatie tijdens de oplevering hebben de kozijnen van de achtergevel een week in de achtertuin gestaan. Uiteindelijk na veel e-mails, telefoongesprekken toch alles netjes gemonteerd. Hang en sluitwerk van de draaikiepramen voelt niet al te solide aan. Door fout van de adviseur verkeerde deurknop geleverd, vervolgens een nieuwe e-mailwisseling gestart om de juiste deurknop geleverd te krijgen, waarbij EuroKozijn vol hielt dat de deurhendel zoals ik beschreef niet bestond, terwijl deze gewoon in de showroom terug te vinden was. Deurhendel ging loszitten na driekwart jaar dit heeft het 3 serviceafspraken geduurd voordat de hendel goed vast zat. (Nu inmiddels 6 maanden geleden.)
+ de volledig uitgewerkte duidelijke offerte is een pluspunt, dat heb ik bij de meeste bedrijven wel anders ervaren. niet doorslaggevend maar wel interessant was het fabrieksbezoek. - zoals ook hierboven vermeld is het verwijderen van de restjes beschermfolie erg lastig door de houtnerfstruktuur. hetzelfde geld voor de donkere vlekken van de productie (denk ik). je durft toch niet echt flink te boenen op je nieuwe kozijnen, bang dat ik de donkergroene folie beschadig. en helaas tot 2x toe verkeerde glaslatten bij een kozijn, maar dat is ondertussen verholpen.
Communicatie over werk in juli liep niet geheel vlekkeloos. De datum werd niet goed doorgegeven.Werd wel goed opgepakt. Contact was prettig en direct. Oplossingsgericht.
Ik heb bijzonder prettige ervaringen met Eurokozijn. Er is altijd snel gereageerd op (service)aanvragen en problemen zijn snel opgelost. Verder geniet ik nog elke dag van de mooie en handige kozijnen.
Prima resultaat, maar wij wonen in Camperduin en als de wind vol op de ramen staat en het regent bij een bepaalde wind keihard, lekt het binnen water. Eurokozijn gebeld en ze kwamen meteen gratis langs om te kijken of ze het konden opsporen. Tot nu toe droog geweest, dus ben benieuwd of het in de herfst droog blijft. Anders bel ik Eurokozijn weer of ze nog eens kunnen komen kijken. Tot nu toe prima service dus.
Fijn om te horen dat het is oplost. Uiteraard kunt u altijd contact met ons opnemen.
Ik ben op zich wel tevreden. Alleen de afwerking binnen kan veel mooier. Ook is er roestvorming aan de handel van een van de kozijnen. Die is al een keer vervangen, maar het is nu werr teruggekomen.
Beste mevrouw Schop, Wat vervelend om te horen dat de roestvorming is teruggekomen. Zou u een foto naar ons willen mailen om te kijken of wij het alsnog kunnen oplossen. Het email adres is [email protected] Met vriendelijke groet, Anne Poldervaart
Ik ben zoals uit de score blijkt bijzonder tevreden. Natuurlijk begrijp ik dat strikt genomen een 10 welhaast onmogelijk is, er is altijd wel iets waar tijdens zo'n enorme operatie over kan klagen(kunststof kozijnen op twee verdiepingen, dubbel glas), maar een lager cijfer zou mijn gevoel niet goed weergeven. Ik ben zeker van plan een nieuwe offerte aan te vragen voor de achterkant van de woning (keraliet) en heb er alle vertrouwen in dat Eurokozijn mij een schappelijke, faire, prijs kan beloven. Never change a winning team! Groet, Andre
vier projecten uitgevoerd behalve opmerking boven over stof bij eerste tevens grootste project zijn de werken en nazorg naat behoren afgewerkt
Na enkele jaren zit er nu een barst in de zijkant van de ruit die niet is ontstaan door een stoot of slag. Ik had gehoopt dat dit niet binnen enkele jaren al zou gebeuren.
Zeer prettig bedrijf weten waar ze mee bezig zijn, ik ga ze zeker nog eens benaderen voor andere kozijnen!
Ik heb vorig jaar twee maal aangegeven dat er roestplekken in het kozijn zitten. Beide keren zou er wat geregeld worden. Tot nu toe nog niets vernomen.
Onze oprechte excuses, dit had niet mogen gebeuren. We zullen deze week contact met u opnemen voor het maken van een afspraak. Graag willen wij de service alsnog oplossen.
We kregen een offerte en toen we aangaven dat de concurrent veel lager uit kwam, werd direct een nieuwe aantrekkelijkere offerte gemaakt (voordeur+keukenraam). We hadden het gevoel dat we bij de eerste offerte niet eerlijk behandeld werden. De 2e keer dat we een offerte bij jullie aangevraagd hebben (voor dakgoten) hetzelfde verhaal. Dit was de reden dat we toen NIET met jullie in zee zijn gegaan. We voelden ons behoorlijk afgezet, dit is NIET klantvriendelijk. Qua werk/resultaat zijn we zeer tevreden maar de manier van zaken doen, is absoluut onvoldoende