Onze twee erkers uit 1930 zijn perfect vervangen.Ons huis heeft ondanks de kunststofuitvoering nog steeds de jaren '30 uitstraling. Eurokozijn was het enige bedrijf wat ons oude glas in lood weer terug wilde plaatsen.We gaan vanwege de prachtige voorkant de achterkant ook laten doen.
Prima! Prima adviseur. Prima montage
ben zeer tevreden over het bedrijf eurokozijn. vanaf het begin werd er duidelijk gecommuniceerd en werd er duidelijk uitgelegd hoe men te werk gaat. er wordt netjes gewerkt en ook de monteurs zijn vriendelijk.
Ondanks dat er best veel dingen tegen zaten en er wisseling van personeel was ben ik over het algemeen tevreden geweest. Monteurs netjes en vriendelijk en uiteindelijk is alles goed opgelost en blij met resultaat
Service, afhandeling en eindresultaat is boven verwachting. Geweldig bedrijf met hulpvaardige mensen waar teamgeest hoog in het vaandel staat.
De monteurs gingen netjes te werk en de kozijnen zien er netjes uit.
Minder tevreden over niet beantwoorden van klachten
Andere bedrijven over de vloer gehad, in dure pakken met mooie plaatjes, de vertegenwoordiger van eurokozijn kwam netjes op tijd, normaal en zeer vriendelijk! Zou de volgende keer weer via hun doen.
positief. Eventuele vervolgopdracht is voor eurokozijn
In eerste instantie bedroevend, montage duurde in totaal geen twee dagen maar vijf dagen met veel tekortkomingen. Uiteindelijk is op 08 juni de zaak naar tevredenheid afgerond.
Bedankt voor het delen van uw ervaring. We vinden het erg vervelend dat u als terugkerende klant een bedroevende ervaring heeft over de afgelopen montage. Nogmaals onze excuses hiervoor. We hopen u in het vervolg weer te mogen verwelkomen en dan zal de montage weer verlopen zoals u van ons gewend bent.
We zijn zeer tevreden over werk en materiaal. De mensen geven je het gevoel dat je belangrijk voor hen bent. De uiteindelijke oplevering duur wat langer dan verwacht. Als het voorkomt zullen we Eurokozijn zeker bij anderen aanbevelen.
jammer dat het slordig gemaakt is en ook de bestelden goederen waren niet op tijd of verkeerd. erg jammer van deze slordigheden
goed, Was positieve refetent in de buurt, maar zij hebben besloten hun huis te verkopen.
Wij zijn zeer tevreden over Eurokozijn. Het advies, duidelijke afspraken, op tijd en keurig aflevering en afwerking. Top