Goed en nog steeds tevreden met het resultaat.
Helaas kwamen wij met de fabriek in contact nadat wij zijn opgelicht door Roel de Haan, een ZZPér met niet al te beste bedoelingen. Door een toeval kwamen wij in contact met de leverancier KUFA Ijmuiden en ontmoetten wij elkaar bij het programma Tros Opgelicht. Ondanks dat KUFA in het geheel niet betrokken en op de hoogte van van de praktijken van de Haan, wordt de branch wel geschaad door dit soort oplichters en pleitte de directeur op TV voor de integriteit van deze sector, waar helaas ook wel eens een 'rotte appel' tussen zit. Voor ons is het keurig opgelost, anderen zijn helaas voor grote bedragen de dupe van deze oplichter geworden. voor ons de warme douche voor Kufa en Eurokozijn die het geklungel van Roel de Haan fantastisch hebben opgelost (met een gratis toegift van een elektrisch screen) chapeau
gaf vertrouwen
Goede kwaliteit, maar tijdens het vervoer gingen de ruiten stuk. maar na de derde keer kwam toch alles goed en hebben we mooie kozijnen en daar zijn we blij mee. tot ziens voor de volgende keer!
Ze durven het aan om in een bestaand kuntstof profiel een nieuw draaikiep raam te plaatsen. Super!
Over het geheel ben ik zeer tevreden.alleen duidelijk na montage was wat minder
Ging allemaal goed, waren allemaal erg meedenkened en vriendelijk.
Beste familie Vunderink, Ik kan mij goed voorstellen dat u teleurgesteld bent in de nalevering van de hor, dat zijn wij als bedrijf ook. We zullen het proces rondom een nalevering in het vervolg dan ook anders gaan doen. Bij deze bieden wij u aan dat u, bij een eventuele volgende opdracht, de horren van ons gratis krijgt.
Bedankt voor de tip, we zullen hier zeker iets mee gaan doen. Fijn om te horen dat het geheel evengoed naar tevredenheid is opgeleverd.
100 % tevreden meer kan niet
prima bejegening, correct en vriendelijk producten geleverd zoals afgesproken en perfecte afwerking monteurs een tien die weten waar ze mee bezig zijn en hoe het te gebruiken kortom zeer tevreden en nu sparen voor de volgende kozijnen
goede service problemen worden snel opgelost.
Het is erg jammer dat in ons geval Eurokozijn niet de ramen in de slaapkamers allemaal gelijk heeft gemaakt, scheelt mm waardoor de horren net niet overal passen. Men stelt een ervaren professioneel bedrijf te zijn. dit komt echter niet tot uitting in het meedenken. We hebben er over gesproken met de monteurs deze gaven aan gelijke opmerkingen al eerder doorgegeven te hebben. alsnog een hor voor de halve prijs og gratis zou redelijk zijn.
Wij Zijn heel tevreden bedankt voor alles
Montage vakkundig gedaan ook de afwerking naderhand is na te vreden gedaan. Daarom zijn wij zeer content over Eurokozijn en zullen Eurokozijn bij iedereen adviseren.
Prima bedrijf
Ik ben tevreden met Eurokozijn. Alleen bij de montage mag er meer op de spullen van de bewoner gelet worden. Er werd niets afgedekt bij het verwijderen van het oude raam. Hier braken best wel wat onderdelen vanaf. Die alle kanten op vlogen.
Bedankt voor het delen van uw ervaring. Erg vervelend dat het zich heeft voorgedaan. We zullen in het vervolg hier beter op letten.
Adviseur was vriendelijk en behulpzaam. De prijs /kwaliteit verhouding is netjes. De monteur was ook vriendelijk en alles keurig afgewerkt. Nacontrole was ook goed