Prima service, goede inlichtingen, snelle levering
Ik raad deze verkoper echt aan! Super vriendelijk, snelle reactie en goede prijzen ! Een aanrader!
Ik kan enkel positief zijn . De levering was ook dik in orde . Als we nog vloeren nodig hebben gaan we niet twijfelen om terug bij casa vloeren te bestellen .
Altijd een vriendelijke bediening.
Vriendelijk onthaal, goede uitleg, mooie prijs
zeer vriendelijk en correct, neemt zeker de tijd om je advies te geven in je keuze met een koffie:-). Ik ben aannemer en al een paar jaar klant en zeer tevreden
Eerlijke verkoper die geen praatjes afsteekt om toch maar iets duurder te verkopen. Geeft goed advies en bekijkt wat het beste bij u en uw budget past. Een aanrader!
Wij zijn meer dan tevreden over de vloer die we nu gelegd hebben.
Service van Casa was best ok. Alleen de hele late levering die hij niet in de hand had was erg
Alles verliep zoals verwacht. Correcte prijzen en perfecte levering.
Coen Tils geeft deskundig advies en is erg behulpzaam.
Zeer behulpzaam telefonisch met een uitstekende opvolging en service gecombineerd met stipte data.
Heel goede uitleg en goed geholpen bij het kiezen van Pvcvloeren.
Onlangs onze vloeren laten leggen door casa vloeren. Zeer tevreden van het persoonlijk advies van Coen. Ook plaatsing heel netjes. Alles in overleg met de klant.
Goed contact en deskundige uitleg van de verkoper. Plaatsing professioneel uitgevoerd, met oog voor detail. De levering liet wat langer op zich wachten dan voorzien, maar dat is in deze corona tijden met veel zaken zo.
ik moet het nog leggen !
De offerte en de factuur werden snel opgesteld. Alsook was de levertijd zeer kort.
Ik zocht (als een in Nederland woonachtige Nederlander) een pvc-vloer van ongeveer 60 m2. Ik ben bij een viertal Nederlandse bedrijven geweest. Conclusie: Prachtige vloeren. Keurig vriendelijke mensen. En bij alle vier vergelijkbare m2-prijzen. En met name die laatste bleek de bottle-neck. Hobbymatig kom ik veel in Belgie. Op weg naar mijn hobby passeerde ik de stad Lommel en ik had nog een drie kwartier tijd over. Nog altijd "met mezelf in gevecht" over de mijns inziens veel te dure vloer zette ik mijn auto aan de kant. Ik googlede even op "pvc vloeren Lommel" en zo kwam ik nog diezelfde middag bij Casa Vloeren terecht. En ook daar exact hetzelfde als in Nederland: - Goed bereikbaar. - Prima parkeermogelijkheden. - Keurig nette zaak. - Ruim voldoende keuze. - Vriendelijk personeel. - etc. etc. Maar vooral........ Een enorm prijsverschil in het voordeel van mij als klant. Ofwel. Ze waren een stuk goedkoper dan in Nederland. Dat heeft voor mij de doorslag gegeven. Het was dus goed zaken doen. En dan de snelheid: Binnen een werkdag of 3-4 was mijn vloer al binnen bij Casa en inmiddels heb ik hem al opgehaald en kan ik gaan plakken (als ik dat zou willen...)
Goede, snelle en vriendelijke service
Goeie uitleg over de soorten vloeren en niet beroerd om vloeren uit te lenen om eventueel mee te nemen naar huis om te vergelijken.
Heel vriendelijke plaatser, met goede raad, en snel afgewerkt.
Zeer tevreden over de hands-on aanpak, met duidelijke en snelle communicatie. Ik raad Casa Vloeren sterk aan!
Wij hadden een stevige lading laminaaat nodi (+-130m²) waarvoor we een correcte en duidleijk offerte snel hadden mogen ontvangen. Ook onze extra vragen werden snel en duidelijk beantwoord. De levering is ook verlopen zoals gepland.
vlotte klantvriendelijke service. prima prijs / kwaliteit.
We konden rekenen op een grote beschikbaarheid van onze contactpersoon, vanaf de eerste vraag voor info tot na de betaling van de uiteindelijke factuur. Heel duidelijke communicatie, een zeer verzorgde en vooral ook meteen volledige levering van het bestelde materiaal. Onze bestelling was een succesverhaal, een echte aanrader dus.
Rembert Dodoenstraat 37
3920 Lommel (belgie)