alles is prima verlopen en mijn collega's vonden het allemaal een super leuke ervaring met de hummer naar ons teamuitje te gaan. Alles was top geregeld.
Goed om te horen Chantal, we zijn trots op deze Hummer en we zijn natuurlijk blij dat het iedereen zo goed is bevallen. Tot een volgend uitje :-)
De inrichting is helaas erg gedateerd, de verlichting werkte niet volledig, de radio erg ouderwets, en het was jammer dat het dak in de auto erg vies was, veel vlekken en vol met vegen en vinger afdrukken
Jammer om te horen dat u de limousinerit niet optimaal heeft ervaren. Wij gaan zeker even met deze punten aan de slag. De inrichting is inderdaad een kwestie van smaak, maar deze gaan we binnenkort flink aanpakken. De verlichting zelf doet het allemaal, alleen is het overdag minder goed te zien dan in de avond/nacht door het daglicht. De radio en de vlekken gaan we direct mee aan de slag, onze excuses voor de ervaren minpunten. Gelukkig was u wel tevreden op de andere punten en hoop ik dat het al met al toch een superdag was!
Alle afspraken nagekomen wij hebben hierdoor een geweldige dag gehad
Mooi om te horen dat u het zo geweldig heeft ervaren, daar doen we het voor. Bedankt voor de leuke recensie!
Erg snelle en vriendelijke reactie op offerte en mailtjes. Vervoer XL Hummer was fantastisch! Zeer professioneel bedrijf en zeker het aanbevelen waard!
Graag gedaan mvr. vd Laan, bedankt voor de leuke recensie!
Alles is volgens de afspraken verlopen. Zeer content met het geleverde dienst. Bedankt.
Goed om te horen Magomed. Was een zeer bijzondere dag om onderdeel van te zijn met de limousine door de krappe straatjes in Wallonie. Tot een volgende gelegenheid!
Wij hebben super leuke dag gehad! Bedankt Splendeur Limousines voor fijne service!
Geen probleem Olga, we maken graag uw speciale dag tot iets onvergetelijks! Bedankt voor de recensie :)
Echt een super goede service, alles was tot in de puntjes verzorgd. De limo was ruim op tijd aanwezig.
Graag gedaan Erik, we blijven ons best doen om alles tot in de puntjes te verzorgen. Tot een volgende gelegenheid en dank voor de recensie!
Het was top,, de champagne was heerlijk
Goed om te horen Inge, zijn inderdaad heerlijke bubbels! Bedankt voor de recensie :)
eenvoudig contact, snelle offerte, nette prijs. De afspraken worden stipt nagekomen. Bij een volgende gelegenheid waarbij een limousine nodig is geen twijfel. Dan wordt direct weer contact opgenomen met Splendeur Limousines!
Leuke recensie Henry, we blijven altijd ons best doen voor elke klant! Tot de volgende keer!
Het was een gewelidige dag! Nog bedankt daarvoor!
Graag gedaan Carolien!
Leuk gebeuren, zowel voor ouders opa en oma maar vooral voor de jarige.
Leuk om te horen Dian, goed dat het zo is ontvangen :D
We vonden het super leuk in de limo. Er zaten alleen heel veel (fruit)vliegjes in de wagen en de asbak in de deur stond open.
Hallo Valerie, goed om te horen dat de limousine goed is bevallen. De asbakken in de deuren zijn wel eens open aangezien klanten deze vaak als handgreep gebruiken. Er wordt uiteraard nooit gerookt in onze limousines. Omtrent de vliegjes, het kan zijn dat een raam dan wat te lang heeft opengestaan, maar zullen hier goed op letten uiteraard!
Auto stond precies op de afgesproken tijd voor de deur en arriveert precies weer op de goede tijd op het aankomstadres . De chauffeur was erg netjes en vriendelijk. Complimieten voor dit bedrijf.
Dank voor de complimenten Anja! We doen het immers graag!
Dankjewel voor jullie medewerking aan een onvergetelijke trouwdag voor onze dochter en schoonzoon!!! Top!👍🏼
Graag gedaan Jessica, we zorgen altijd voor een onvergetelijke dag met onze chauffeurs en limousines :-D
Alles is prima gegaan ! Prijs/kwaliteit was in orde. Ook de juiste achtergrond muziek !
Graag gedaan Frank, hopelijk was de rest van de dag ook super!
Goede communicatie en snelle reactie. De wagens zien er netjes uit en worden naar mijn mening goed onderhouden. Een fijn bedrijf en zeker een aanrader.
We blijven ons best doen de wagens in topstaat te houden met veel preventief onderhoud en gelukkig vinden wij het poetsen van onze auto's leuk om te doen! Tot de volgende keer Angelo :-D
Zeer tevreden. Daarom dat we ook meerdere malen tot nu toe gekozen hebben voor Splendeur.
En we blijven uiteraard graag bij u langskomen. Goed om te horen dat u zo tevreden bent. Tot de volgende rit!
Telefonisch geregeld, meteen prijsopgave gekregen en geregeld. Telefonisch en mail contact is vlekkeloos verlopen. Was stipt op tijd zoals afgesproken met een hele vriendelijke chaffeur. Het enige minpuntje was dat ik bubbels zonder alcohol had gevraagd maar deze toch met alcohol was. Maar ook met alcohol hebben ze ervan genoten. Voor een volgende keer kom ik zeker weer bij Splendeur!!!
Excuses dat we inderdaad de alcoholvrije bubbels waren vergeten, hopelijk heeft dat toch de pret niet mogen drukken. In ieder geval dank voor de lovende woorden en tot een volgende keer :-D
Zeer vriendelijke en goed verzorgde chauffeur en een geweldig mooie en luxe limousine! Top service!
Dat horen we graag Monique en de complimentjes zijn altijd welkom :-D
Netjes op tijd, prima allemaal volgens afspraak!
Goed om te horen Henny, hoop dat het een geweldige dag was met de roze limousine!
Top bedrijf. Zeer profesioneel en meedenkend met de wensen van de klant. Zelfs vragen via de mail werden snel en netjes beantwoord. Een dikke 10 waard!!
Leuk om te horen Paul dat het zo goed bevalt, we zijn blij met uw recensie. Tot een volgende keer!
Het was helemaal top!Communcatie verliep soepel en snel. De chauffeur was erg aardig en vriendelijk (en zag er top uit). De limo was prachtig. Toen hij ook nog een rode loper tevoorschijn haalde was mijn verwachting helemaal overtroffen. Dankjewel voor een fantastische ervaring!
Bedankt voor de toffe recensie Janine, we blijven altijd ons best doen! Ervaringen tellen in het leven, hopelijk tot een volgende keer!
Alles was naar wens vriendelijk personeel
Bedankt voor de recensie Samantha, het was een super mooie bruiloft met alle 5 de limousines!
Wij hebben een fijne rit gehad van Eindhoven via Liempde naar Kaatsheuvel. We misten alleen de chocolaatjes die in het pakket zouden zitten maar hier hebben we niet meer om gevraagd. Super fijne chauffeur gehad.
Graag gedaan Jeroen, bedankt voor de leuke recensie. Hopelijk tot een volgende keer en dan zal er chocola voor u zijn!
Topservice bij Splendeur!
Graag gedaan Flip, tot de volgende keer!