Super chauffeur!!! Super vriendelijk, ook naar de kinderen toe. Netjes op tijd echt een aanrader !!!
Leuk om te horen Ine, bedankt voor de recensie!
we hebben anderhalf uur heen en anderhalf uur terug in de limo gezeten, optimaal gebruik van gemaakt dus ! Michael is een super chauffeur, muziek kon hard, we stopten wanneer we wilden en niks was teveel ! Ik raad iedereen aan om Splendeur te kiezen :)
Leuk om te horen Cindy, we rijden graag! Was een flink stuk, maar dat doe je natuurlijk liever in een limousine dan met een normale taxi :D. Bedankt voor de leuke recensie!
In een woord Geweldig
Graag gedaan Eric, het was weer gezellig!
19 aug 2017 een limo besteld voor mijn dochter haar sweet 16 feestje wat hebben de kids genoten!!! de limo was keurig optijd,en heeft echt 1uur besteed om met de kids te rijden echt top service,en ga zeker vaker bij deze maatschappij boeken
Graag gedaan Maria, het was een gezellige rit met de kinderen en wat zag ze er prachtig uit voor haar Sweet Sixteen. Tot een volgende keer!
Was gewoon perfect!
Perfectie, dat is prachtig om te horen. Bedankt voor de mooie dag en recensie David!
Het was echt een geweldige ervaring we hebben echt een geweldige tijd in de limo gehad. Tim de chauffeur was ook geweldig. Hij was echt leuk, gezellig en behulpzaam. En we gaan jullie zeker aanraden aan andere mensen. Bij deze heel erg bedankt voor de geweldige avond die we hebben gehad. Groetjes Brigitte Ps: foto's volgen nog
Dat horen we nou graag Brigitte, goed om te horen dat Tim, de limousine en de avond zelf geweldig waren! Zien jullie graag terug :D
Een super vrijgezellenfeest gehad in Nijmegen mede dankzij Splendeur limousines. De chauffeur was stipt op tijd op de afgesproken plek en onder het genot van een glaasje champagne hebben we een leuke rit door Nijmegen gehad. Echt een aanrader!!
Graag gedaan Sander. Top om te horen dat u er zo van heeft genoten, hopelijk tot een volgende keer weer :)
Een zeer lieve aangename chauffeur op onze trouw. Ook alle voorgaande communicatie verliep zeer vlot!
Leuk om te horen Domien, we hebben het graag gedaan. Fijn dat de dag zo goed is verlopen.
Mijn kleinkind had de dag van haar leven, toen zij voor haar 16e verjaardag van mij als verrassing een rit met rose limousine kreeg. Ook haar vriendinnen hebben zich geweldig vermaakt. Heel aardige chauffeur! Yvonne Doevendans (om alles geheim te houden (ook voor mijn man) was alles via onderstaand emailadres geregeld. Daarom svp. geen reclame enz. naar onderstaand emailadres sturen.
Leuk om te horen Yvonne dat het zo goed is bevallen, we blijven ons best doen! Tot een volgende keer!
De service was helemaal goed. De chauffeur was vriendelijk hij legde ook alles goed uit hoe het werkde in limousines.. Het was in een woord geweldig. Bedankt voor de goede service
Graag gedaan Bianca, bedankt voor de leuke recensie!
We hebben een superleuk feest gehad dankzij het huren van de limo. Een leuke ervaring rijker en een geweldige herinnering
Herinneringen maken gaat het om in het leven Mirjam, goed om te horen dat deze onvergetelijk is gebleken!
Gewoon geweldig mijn dochter heeft genoten heel vriendelijke chauffeur ook in 1 woordt zeer tevreden 👍🏻
Leuk om te horen Jolanda, we blijven ons best doen!
Ik vond alles super geregeld, de communicatie, auto, ook nog keurig op tijd. Enige minpunt zijn de 'bubbels'. Een flesje prosecco van de Aldi smaakt beter dan die zoete moscato. Dat het geen echte champagne is, begrijp ik volledig, maar er zijn andere opties! Verder helemaal tevreden! (kunt 'verjaardag' niet kiezen in het keuzemenu van de enquête)
Fijn om te horen Yvonne dat alles zo goed is bevallen. Omtrent de bubbels blijft het lastig om iets te serveren dat 100% bevalt bij iedereen. De huidige Moscato bubbel wordt door 99% lekker gevonden waarbij het bij prosecco vaker was dat deze tegenviel bij onze gasten. Over de keuze verjaardag, deze zullen we even toevoegen! Tot een volgende keer :)
Super goede service .
Goed om te horen Waffa! Hopelijk heeft u genoten op uw bruiloft!
Super goed bedrijf heel mee denkend en op tijd aanwezig en vriendelijke chauffeur
Dank Marieke voor de leuke en aardige recensie!
Deze rit was ons aangeboden door de hematologen (deze hadden dit bij een veiling voor het goede doel gekocht) Onze chauffeur was vrolijk, galant en dacht met ons mee. Klein minpuntje was dat er bijgezegd was dat er een hapje en een drankje bij zat... Maar ook dit probleem werd door onze chauffeur verholpen, gewoon stoppen bij de 1e AH en inladen
Hallo Kim en Anouk, bedankt voor de leuke recensie! Helaas hebben we naast de pepermuntjes en fles bubbels verder geen hapjes/drankjes in de limousines van ons zitten of deze worden er extra bijbesteld wat uiteraard altijd mogelijk is. Leuk om te horen dat de chauffeur er dan toch iets moois van heeft gemaakt! Tot een volgende keer :-D
21 juli zijn we getrouwd en hebben gebruik gemaakt van 1 van jullie Limousines onze chauffeur was Tom wat een lieve man niks was hem te veel en we hadden het idee dat hij er zelf ook van genoot. Ook het meedenken over hoe we foto's konden maken hebben we gebruik van gemaakt. Mede dankzij jullie en speciaal dankzij Tom is het een onvergetelijk moment voor ons en onze meiden want een ritje in een limo dat was echt een feestje voor hen. splendeur limousines BEDANKT
Leuk om te horen Carlos! Ton is zeker een toffe chauffeur en heb hem de complimenten doorgespeeld. Tot een volgende keer!
Het was een geweldige ervaring. De chauffeur was innemend,beleefd en gaf ons als bruidspaar de privacy die we af en toe nodig hadden. Super!
Dank voor de leuke recensie, we proberen de ervaring altijd zo optimaal mogelijk te maken! Tot een volgend feestje :)
netjes behandeld door chauffeur, mocht eigen inbreng uitvoeren. heb andere dag meteen telefonisch bedankt voor de service.
Hallo Henny, graag gedaan, we proberen altijd mee te denken met onze gasten. Tot een volgende keer en bedankt voor de aardige woorden!
In 1 woord geweldig!! Heel vriendelijk, prima reactie op last minute veranderingen. Heel prettig met onze aanhang. Iedereen mocht even kijken in de limo, en er was voldoende tijd voor een foto. Zeker een aanrader!! Rapport cijfer 9 omdat we denken dat er altijd ruimte voor verbetering is, hoewel we geen idee hebben wat hier nog beter zou kunnen!!! Namens de kids bedankt voor de geweldige muziek tijdens het rijden!
Graag gedaan Maria, we proberen altijd te blijven verbeteren. Was een gezellige dag!
Topervaring!
Goed om te horen Sofie, hoop dat de verdere reis ook goed is verlopen!
Iedereen vond het helemaal superrrrr
Goed om te horen Jan Hein, de kids vielen goed op!
Wij vonden het een fijne ervaring, en zijn blij dat wij de juiste keus hebben gemaakt. Een fijne en mooie herinnering.
Bedankt voor de foto's en fijne recensie. Een herinnering maken doe je immers maar 1x, gelukkig is dat perfect gelukt!
Alle afspraken nagekomen super geregeld. Zeker voor een volgende keer aan te raden
Graag gedaan Marga, u bent altijd van harte welkom voor nog een leuke rit!
een grandioze ervaring! Woorden schieten tekort.
Leuk om te horen en bedankt voor de goede recensie! Tot een volgende keer :)