Absoluut een top ervaring! Helemaal tevreden!!
Bedankt Kim! Leuk om te horen en bedankt voor alle recensies. Tot een volgende keer!
Afspraken werden goed nagekomen, communicatie was top! Het was een hele ervaring. Wij hadden de limousine als Trouwauto en konden daardoor veel mensen mee laten rijden. De chauffeur had de auto goed onder controle bij het manoeuvreren in de smalle straatjes.
Bedankt voor de recensie mvr. Dietvorst. Hopelijk was het een onvergetelijke en mooie dag voor u! Tot een volgende keer :)
Tevreden over de gang van zaken. Geen verdere op- of aanmerkingen.
Bedankt voor de recensie Philip, tot een volgende keer!
Alles was prima. Chauffeur was erg vriendelijk. Alleen miste ik de rode loper.Dit was er wel bij vermeld en zou erg leuk geweest zijn.
Goed om te horen dat de rit goed is bevallen. Wat jammer dat de rode loper niet is uitgerold! Onze chauffeurs kunnen wel eens wat vergeten, vraag er daarom altijd even naar mocht u iets missen tijdens de rit. De chauffeur helpt u dan graag!
Goede ervaring gehad en vriendelijk personeel.
Bedankt voor uw recensie, hopelijk tot een volgende keer!
Was een heel leuk ervaring ik heb genoten van de rit en de chauffeur was vriendelijk.
Goed om te horen Verginia, daar doen we het voor :).
Prima betaalbare oplossing voor een stukje extra, in ons geval op onze bruiloft! Netjes en vakkundig.
Graag gedaan Wouter, het was een gezellige rit en hopelijk hebben jullie er goed van genoten! Het was in ieder geval een ontspannen sfeertje!
Fantastisch bedrijf om mee samen te werken, Michael is een super gastheer
Goed om te horen Jol, zoals altijd is het weer een waar genoegen om te rijden voor jullie!
Top service!! Fijne en snelle communicatie en super klantvriendelijk!
Graag gedaan Marjan, was een zeer gezellige dag! Bedankt voor de recensie en hopelijk tot snel weer!
Bedant voor alles
Graag gedaan Linsy, bedankt voor de recensie!
Prima vertegenwoordiging in de regio. Adequate informatie en terugkoppelingen. Prijs/kwaliteitverhouding concurrerend, klantbehandeling uiterst correct. Het galavervoer liep geheel volgens plan. Prettig zaken te hebben gedaan en voor herhaling vatbaar!
Graag gedaan Erwin, we proberen altijd zo helder mogelijk te werken met de beste kwaliteit, tot een volgende keer!
Op zeer korte termijn nog een limousine kunnen regelen, tegen een concurende prijs. De gala-gangers waren zeer tevreden en enthousiast. Prettig zaken gedaan en zal dat zeker in de toekomst nog eens doen.
Bedankt voor de recensie Tim, goed om te horen dat het zo goed is bevallen :).
De reservering verliep uitstekend, alles werd perfectvokgens afspraak uitgevoerd.
Dank voor de recensie Inge, tot een volgende keer!
Geweldige ervaring. Een tip: wij hebben allemaal foto;s gemaakt op de rode loper. Mooier is de hele limousine op de foto. Tip voor de volgende gebruiker!!Maar alles was top!
Goed om te horen dat het allemaal zo goed is bevallen! De rode loper foto's maken het inderdaad helemaal, zeker mooi als de hele limousine erop staat. We zullen al onze klanten er uiteraard op attenderen, alles voor de mooiste herinneringen!
Een geweldige dag om nooit te vergeten!. Super service en een vriendelijke chauffeur!. De volgende keer als wij weer een limousine willen bespreken komen we zeker bij jullie terug.
Bedankt Chantal voor de lovende woorden en de super gezellige dag. We zijn er graag voor u!
Super mooie ervaring!heel aardige chauffeur en discreet.We hebben genoten!Zeker voor herhaling vatbaar
Graag gedaan Elise, service staat bij ons hoog in 't vaandel. Tot een volgende keer!
Alles was top en het maakte mijn gala-avond helemaal compleet! Zeer aan te bevelen!
Graag gedaan Eva, een gala moet onvergetelijk zijn!
Bubbel was te zoet voor onze smaak maar dat mocht de pret niet drukken. We hebben ontzettend veel lol gehad.
De bubbels zijn zeer toegankelijk, kunnen inderdaad wat zoet zijn, maar gelukkig was de rit wel compleet naar wens!
Leuke dag met vriendelijk chauffeur. Kwaliteit interieur Limo was goed, alleen kom het net wat netter, dit ivm koelers die leeg waren en drank die uit kofferbak moest komen e.d.
Dank voor de recensie Evert. De bestelde dranken leggen wij altijd gekoeld in de bar, als er tijdens de rit wat wordt besteld halen wij dit inderdaad uit de kofferbak. We gaan kijken of we dit inderdaad wat netter kunnen doen, dank voor de terugkoppeling!
Super geregeld. Duidelijke afspraken.
Dank voor de recensie Maaike, hopelijk tot een volgende keer!
Alles was prima, vooral zijn afspraken kwam die goed na! Echt een aanrader!
Dank voor de terugkoppeling Simone, we zien u graag nog een keer terug!
onze ouders hadden diamanten bruiloft en de kleinkinderen hebben ze opgehaald in de limousine Een geweldige ervaring voor iedereen Dit heeft bijgedragen aan een onvergetelijk moment voor iedereen Toppie mensen van Splendeur !!!!
Dank voor uw leuke recensie Wilma, we zijn u uiteraard graag van dienst en mooi om te horen dat het zo onvergetelijk was :).
Alles was super goed geregeld, niets aan op te merken!
Goed om te horen Zico, we zien je graag weer de volgende keer terug in 1 van onze limousines :).
Geweldige chauffeur, super verzorgde rit. Beveel het iedereen aan!
Dank Helga voor de aardige woorden! Het was weer top!
Hoi Voor ons was het super gezellig
Graag gedaan Sandjai, het was een mooie rit in Vlissingen!