Wij hebben echt een super dag gehad!! Dat komt mede ook door jullie.. we vonden het top en de chauffeur die we hadden was echt vet gezellig. Hij dacht met ons mee en we waren echt op ons gemak! COMPLIMENTEN NAAR JULLIE EN ZEKER OOK VOOR DE CHAUFFEUR!!!
Graag gedaan Nienke, het was een super bruiloft om onderdeel van te mogen zijn. Onze chauffeur is dankbaar voor uw woorden!
Was leuk!! Precies wat was afgesproken.
Wij komen altijd onze afspraken na, was een gezellige rit!
Het was geweldig een top dag!!!!!
Dank voor uw recensie, we waren blij onderdeel te mogen zijn van uw bruiloft! Nogmaals onze felicitaties!
de meiden hebben genoten!!! en dat is onbetaalbaar.
Dat is nou mooi om te horen, hopelijk tot een volgende keer weer!
U heeft de zeventigste verjaardag van onze vader onvergetelijk gemaakt door het verzorgen van een trip down memory lane met uw prachtige limousine. Wat een service en wat een vriendelijke chauffeur!
Bedankt voor de mooie woorden, we blijven ons best doen om het een superervaring te laten zijn!
gewoon/ongewoon een prima service en eindproduct!
Leuk om te horen Marco, we blijven ons best doen om het 100% te laten zijn en dat men deze ervaring nooit meer vergeet.
Superdag gehad; deze was goed begonnen met een rit in jullie Lincoln. Alleen jammer van klein technisch mankement (zekering gesprongen). Ander minpuntje:wat mij betreft zou de chocolade lekkernij wat exclusiever mogen dan doos Merci. Verder hartstikke goed!
Graag gedaan, leuk om te horen dat het zo goed bevallen is. Gelukkig kon onze chauffeur het probleem snel oplossen! We gaan het even meenemen omtrent de chocola, moet wel een topervaring blijven!
Michael, bedankt voor de fijne samenwerking en flexibiliteit in het inplannen en uitvoeren. Ik heb alléén maar positieve leuke berichten ontvangen van enthousiaste winnaars. Goed bezig!
Hallo Natasja, graag gedaan hoor! We doen het graag in de toekomst weer na zo'n prettige samenwerking. Bedankt voor de lovende woorden!
Perfect geregeld: alles naar wens en keurig op tijd!
Op tijd komen en er een onvergetelijke rit van maken is natuurlijk het belangrijkste op zo'n dag, bedankt voor de waardering!
Ter gelegenheid van mijn 50e verjaardag en tevens van de 18e verjaardag van mijn zoon hebben wij en onze gasten ontzettend genoten van de ritjes met de limousine onder het genot van een glaasje bubbels en een muziekje. Zowel vooraf, alle vragen die ik had en een paar keer wijzigen van het aantal gasten en de verschillende ritjes van en naar diverse adressen is allemaal uitstekend verlopen! Iedereen heeft zichtbaar genoten van de mooie schone limousine, erg luxe, aardige chauffeur. Kortom een super ervaring rijker die ik zeker iedereen zou aanbevelen!!
Alles tot in de puntjes geregeld, fijn dat dat gewaardeerd wordt! Tot een volgend feestje :D
het was super gaaf
Goed om te horen Adrie, ook wij vonden het top!
Geweldige ervaring voor vervoer, de bubbels gingen er goed in
Bubbels maken de dag! Met uiteraard onze limousine. Dank voor de recensie!
Hij heeft voor ons de dag gasten naar hun dagbesteding gebracht en weer terug! Maar de gasten vonden het helemaal geweldig en super leuke Jongen die reed deed het super leuk! Bedankt !
Hallo Claire! Wat gaaf om te horen, ik zal de complimenten doorspelen naar Chris, de chauffeur van die dag! Graag gedaan en tot een volgende keer.
Prima alert en betrouwbaar contact vooraf. Beleefde aardige jonge chauffeur die bijdroeg aan een goede sfeer. Rode loper, bubbels....verwennerij! En qua prijs prima in verhouding. Er zijn zoveel verschillende prijzen voor dezelfde dienst bij andere bedrijven...
Goed om te horen Suzanne, naast een mooie auto is een goede sfeer ook belangrijk! Prijzen verschillen vaak door de verschillende aanrijtijden van onze collega's afhankelijk van de locatie waar de festiviteiten zijn. Graag zien we u terug in de toekomst!
Super snelle reactie, denkt mee met klant, fijne chauffeur, mooie auto, prima prijs.
Dat is goed om te horen, we proberen uiteraard zoveel mogelijk mee te denken met een eerlijke prijs en top chauffeurs!
Zeer goede service, flexibel en luistert goed naar de wensen. Een echte aanrader!
Graag gedaan Rick, leuk om te horen dat u zo tevreden bent. Wellicht tot een volgende keer!
Het was een geweldige ervaring... in een geweldige auto. Alleen de chauffeur had wel een aparte manier van rijden... leek wel of er niet de hele tijd bij was, zelfs de volgers waren blij dat we t overleeft hebben. Maar we zijn dik tevreden... dank je!
Hallo Corne, goed om te horen dat het een geweldige ervaring was met onze Tesla. We hebben de chauffeur even gevraagd wat er aan de hand was, aangezien dit namelijk niet mag gebeuren. Bedankt voor de feedback en wellicht tot een volgende keer!
Perfect geregeld volgens afspraak .Chris is een Super goede en vriendelijke vaardige chauffeur . Zeer tevreden over jullie bedrijf . M.v.g ruud Dijkstra
Hallo Ruud, Chris is zeer blij te horen over dit compliment, leuk om te horen dat alles zo goed is bevallen!
Tijdens onze bruiloft de rit en fototour verzorgd. Super geregeld en keurig verzorgd! Aanrader
Hallo Adrie en Simone, goed om te horen dat het zo goed is bevallen. Was een gezellige dag om onderdeel van te mogen uitmaken!
De afspraken en tijden zijn perfect na gekomen Een uiterst vriendelijke chaufeur. Zeker een aanrader!!!!!
Hallo Perry, Dank voor uw recensie, erg leuk om te horen dat het zo goed is bevallen!
Mooie limousine, aardig personeel en heerlijk genoten. Al bij al een topervaring!
Dank voor uw recensie, gelukkig is de rit vanuit Tilburg naar Maastricht goed bevallen!
Ik heb Splendeur zeer proffesioneel ervaren, in communicatie zijn ze helder en duidelijk. Snelle reactie en klantvriendelijk. Het proces bij het huren van 2 limousines verliep dan ook soepel. Ik ben zeer tevreden over de chaffeurs, heel vriendelijk en ze denken ook mee tijdens ons bruiloft. Alleen maar complimenten, bij ons volgende gelegenheid word het weer bij Splendeur! Geslaagd feest en een geslaagd dag, dat vooral te danken met het team van Splendeur! Groetjes W&A
Hallo Wai, bedankt voor de uitgebreide review. Wij zijn trots dat we deel hebben mogen uitmaken van uw prachtige bruiloft met onze limousines. Fijn weekend!
Keurig op tijd stond de limo voor de deur. Na een comfortabele rit met de uitstekende chauffeur die volgens mij al wel wat gewend was qua hele slecht humor, kwamen we netjes op tijd in Amsterdam aan. Een aanrader voor elk vrijgezellenfeest!
Great experience...
Hallo Martha, Goed om te horen dat de limousine op uw bruiloft goed is bevallen, wellicht tot een volgende keer bij een ander mooi feest!
Een super ervaring met de limo, alleen hadden we geen versnaperingen waar ik expliciet om gevraagd had. Gelukkig hadden we zelf broodjes meegenomen
Hallo Joris, goed om te horen dat de limousine goed is bevallen. Wel jammer dat de versnaperingen er niet bij zaten. Om dit goed te maken heb ik u per post een leuk presentje gestuurd en mijn excuses dat de belevenis niet volledig was. Hopelijk toch tot een volgende keer! Fijn weekend :)