in een woord "geweldig"
Bedankt Ron, leuk om je te leren kennen en wellicht tot een volgende keer als je weer een andere leuke activiteit hebt. Hoop dat de tweeling het super vond!
Mooi op tijd, vriendelijke chauffeurs. Dit is de 2e keer dat ik gebruik van Splendeur en is gewoon goed!
Was ook wel weer erg gezellig Monique en wat een super eindadres. Hoop dat jullie goed hebben genoten van de dag na de limousinerit en wat hadden we een super weer!
Alles prima verlopen. Bedankt.
Graag gedaan Kees, goed om te horen dat alles goed is verlopen!
Chauffeur was te vroeg, maar wij waren op tijd gereed. Het was een fantastische rit met een hoffelijke en vriendelijke chauffeur. De chauffeur stapte zelf uit om de mensen te halen. De champagne viel in zeer goede aard bij ons allemaal. Een feestelijker rit hadden we ons niet kunnen wensen. Een kleine opmerking: klanten laten weten dat de instap/zit vrij laag is. Ik had wel rekening gehouden met een lage instap/zit, maar het was toch nog lager dan ik verwacht had.
Hallo Simone, bedankt voor de complimenten en de tip, we gaan mensen er voor het instappen proberen attent op te maken. Momenteel doen we dit al bij onze oudere klanten, maar wellicht verstandig om dit tegen iedereen te melden. Gelukkig zijn de mensen meestal zo enthousiast dat ze er al inzitten voordat we ze iets hebben kunnen zeggen haha! Fijne dag!
Het was werkelijk geweldig!! Mijn ouders hebben genoten. Zeer nette en vriendelijk chauffeur. Ook het contact vooraf met het reserveren was perfect. Goede service. Niks meer aan toe te voegen dan alleen maar bedankt voor alles
Hallo Angelique, wat leuk om te horen dat het compleet goed is bevallen, vanaf de aanvraag tot en met de uitvoering. Graag gedaan en tot een volgende keer!
de meiden hebben een super rit gehad, t enige minpuntje was het eerste ophaalsdres dat is niet nagekomen maar al met al KLASSE!!!!!!
Hallo Michaela, dat was inderdaad een fout van onze kant, gelukkig is het uiteindelijk toch nog goed opgelost door de chauffeur en u als flexibele klant. Dank hiervoor. Tot een volgende keer en dat gaat het 100% goed!
Het was een ervaring om nooit te vergeten super en super bedankt !
Graag gedaan Luke, doorfeesten in de limousine na je gala entree, dat doen we niet vaak en was gezellig! Hoop dat de rest van de avond ook goed is bevallen!
Prijs en kwaliteit is goed. Afspraken na en een goede service. Ik zou zeker een volgende keer bij Splendeur boeken.
Hallo Sabine, bedankt nog voor het leuke kaartje dat we hebben mogen ontvangen. Hoop dat de huwelijksreis super was en wellicht tot een volgende keer :D
Volglimo op een bruiloft. Was perfect op tijd, professioneel in uiterlijk en gedrag. Top!
Hallo Beppie, Wat een prachtige bruiloft hadden jullie, mooi om te horen dat de limousine ook zo goed is bevallen. Tot een volgende keer!
Geweldige ervaring en onwijs aardige chauffeurs!
Wat leuk om te horen Sophie, wat een mazzel hadden jullie dat jullie met twee limousines mochten meerijden. Leuk om te horen dat het zo goed is bevallen! Tot de volgende keer!
Het was top geregeld! Op tijd aanwezig, leuk die rode loper, vriendelijk personeel en natuurlijk de fles champagne. De klant staat bij jullie echt voorop. Chapeau, we gaan zeker nog eens van jullie diensten gebruik maken.
We blijven ons best doen Ria om de klant op een spreekwoordelijke troon te zetten, de klant blij, wij nog veel blijer!
Onze ervaring met Splendeur Limousines is geweldig! Onze dochter was zeer verrast dat wij toch een limo hadden geregeld om haar naar de feestlocatie te brengen. Toen we bij de locatie aankwamen ging de limo ipv rechtsaf rechtdoor en kregen we nog een extra rondje van de zaak :-). Het was echt erg leuk.
Hallo Lianne, goed om te horen dat het zo goed is bevallen. We proberen te tijd toch wel optimaal te benutten met een leuke rondrit!
Topbedrijf
Bedankt Philip voor de leuke recensie en de foto's, was een topdag!
Op kort termijn een op maat gemaakte rit kunnen regelen voor de verjaardag van mijn moeder. Gezien de leeftijd van de gasten 85 jaar en ouder was de rit langs de div verzorgings woonadressen naar het feeststemming een plezierige rit . De chauffeur was erg behulpzaam en geduldig bij in en uitstappen . De Hulpmiddelen konden zonder probleem in de kofferruimte mee.
Hallo Brigitte, bedankt voor de leuke recensie. We proberen altijd zoveel mogelijk rekening te houden met onze gasten en we zijn blij dat het zo goed is bevallen!
We hebben een erg prettige reis gehad.
Leuk om te horen Annette! Was zeker een mooie reis naar Rotterdam, goed om te horen dat het zo goed is bevallen :)
Gewoon zeer tevreden
Graag gedaan Paul, Chris (onze chauffeur) vond het weer een leuke activiteit om onderdeel van te mogen zijn, jullie hadden goed uitgepakt!
het was gewoon ronduit geweldig alleen ik vind het nog wel wat aan de dure kant om vaker te doen
Hallo John, blij om te horen dat u het naar uw zin heeft gehad. Het is misschien wat prijzig, maar het is wel een ervaring die u uw leven lang bijblijft!
Keurig optijd, heeft zich aan alle tijden en afspraken gehouden en denkt echt mee met de klant. Ik moest als meisje van 16 de limo regelen met nog 7 meiden die allemaal iets anders wilde en heb het bedrijf denk ik wel uren aan de telefoon gehad. Ze nemen echt de tijd en denken mee. Alles was echt top ik kan niks anders zeggen eigenlijk. Het enigste jammere wat wij als groep vonden is dat we op een gegeven moment nummers voor de 2e of 3e keer hebben gehoord, de muziek was ook zeer variabel maar wel veel justin bieber en ook meerdere malen hetzelfde nummer, dat vonden wij wel een beetje jammer. Maar echt top ik ben er echt heel blij over. We hebben de chauffeur niet kunnen bedanken vanwege de drukte om ond heen maar duizend maal dank voor het bedrijf het is top en ik raad het iedereen aan!
Hallo Nanouk, bedankt voor de uitgebreide beoordeling. We hebben er meteen wat aangedaan en zorgen ervoor dat de muziek niet meer automatisch wordt herhaald bij lange ritten! We proberen altijd mee te denken zodat onze gasten optimaal kunnen genieten van een rit, u blij, wij blij!
Erg mooie limousine en alles was goed geregeld. De kinderen vonden het geweldig. En wij trouwens ook.
Hallo Inge, bedankt voor de complimenten! Voor minder dan een geweldig ervaring doen we het niet :D
Een geweldige ervaring met veel gezelligheid van de chauffeurs. Met een woord te beschrijven: perfect!
Hallo Samir, bedankt voor de leuke reactie. Ondanks de lange wachtrij maken we er toch een gezellig feestje van, nu zelfs met 2 chauffeurs, wat een mazzel!
Prima verzorgd,netjes op tijd
Hallo Hans, bedankt voor de recensie. Op tijd komen en er netjes uitzien is immers wel erg belangrijk!
Prima service, alleen jammer dat op een avond (30 minuten na ons) dezelfde auto en chauffeur bij hetzelfde gala aanwezig was. De kosten hiervoor vonden wij in dit geval wel te veel. Een kleine vergoeding zo dan wel op zijn plaats zijn. Verder prima. Gr. Fam. Dudok
Hallo Henry, bedankt voor uw recensie. Goed om te horen dat het goed is bevallen. Omtrent de extra rit voor hetzelfde gala is het iets wat kan gebeuren aangezien we onze avonden met onze beperkte aantal limousines zo optimaal mogelijk proberen in te richten voor onze klanten. Hopelijk heeft u hier niet teveel last aan ondervonden!
Super dag gehad mede dankzij het geweldige vervoer!
Bij een geweldige communie hoort geweldig vervoer, bedankt voor de complimenten Samantha!
Het was een geweldige ervaring
Hallo William, geweldig, voor minder doen we het niet! Gala's moeten gewoonweg grandioos zijn met een unieke entree met vrienden!
Ondanks dat we aan de late kant waren met boeken ... Toch naar een oplossing toegewerkt en volbracht. Limo op tijd ... Vriendelijke chauffeur en 7 happy faces opweg naar een geweldige prom night. Bedankt !
Hallo Alex, ook last minute proberen we iedereen gepast vervoer aan te bieden in 1 van onze limousines. Mooi dat het zo goed is bevallen :D