Onze ervaring met A-krediet is uitstekend. Fijne communicatie per telefoon en mail en de snelheid is super goed.
Er word niet klakkeloos een lening verstrekt, er wordt echt gekeken of het financieel haalbaar e/o verantwoord is voor een klant, dus er word echt aan een soort van 'zorgplicht' voldaan. Tevens word men goed van de vorderingen op de hoogte gehouden. Mijn advies voor mensen die verantwoord een leningen willen afsluiten, neem zeker contact op met A-Krediet!!
Zeer vakkundig geholpen. Duidelijk advies en hulp gekregen bij alle vragen. Snel ook in antwoord
Altijd goede service, prettig overleg en snelle acties.
Vriendelijk en snel geholpen
Het leenproces verliep eenvoudig en de medewerker had een uitstekende samenwerking en communicatie. Ik raad iedereen aan om voor dit bedrijf te kiezen.
Mijn indruk zoals het programma "persoonlijk"werkt heel goed. Er wordt snel gereageerd zodat je goed weet waar je aan toe bent. Prima hoor.
Hoi ten eerste Hartstikke bedankt allemaal voor julie lieve berichtjes, Jullie geduld en goed informatie dat ik had ontvangen van Jullie ❤️Ik beloofd dat alles zou goed komen (Qua) oplossingen. Nogmaals Mhr Mark en de Dame (ik herrineerd Haar niet maar ook dank.Afz F.C.Hooi.
Vriendelijke heid aan de telefoon en snelle afhandeling met email berichten en duidelijkheid.
Professioneel en snel.
Helemaal geweldig
Zoveel professionaliteit,nog nooit gezien in mijn leven. De Snelheid van de oppaken van mijn aanvraag, de vriendelijkheid van het personeel, ik zeg maar een woord: Bravo.
Binnen twee dagen tijd alles geregeld
Alles ging goed, het is duidelijk en er zijn geen moeilijke dingen om te doen. Zeker een aanrader.
Ik ben goed geholpen met het aanleveren van de juiste stukken en heb ook een goed advies gekregen over de aan te leveren stukken. De communicatie verliep soepel en snel. De website is ook duidelijk waar je alles kunt aanleveren.
Voor ouderen soms wat moeilijk
Klantvriendelijk, efficiënt en professioneel.
Er ging geregeld wat mis bij ons met versturen van de gegevens. Na een telefoontje werden wij goed geholpen en was het probleem opgelost.
Via de mail en telefonisch goed te bereiken. Komen met een oplossing als er iets toch niet goed lukt en reageren ontzettend snel op de mail. Fijn!
Kan niet anders zeggen dan hele vlotte behandeling en snelle resultaten. Goede follow up gekregen. Dit krijg je met zelfdoen niet zo vlot voor elkaar.
Vriendelijk, behulpzaam en staan je goed te woord en vooral niet gehaast .
Heel fijn dat er zo snel gereageerd wordt op de mailtjes, waardoor alles soepel verloopt. Altijd super vriendelijk en behulpzaam!!!
Na het opsturen van al mijn gegevens is alles snel rondgekeken. Hiervoor nogmaals bedankt voor alle hulp.
Een lening aanvragen op een vlotte en moderne manier. A-krediet doet echt zijn best voor jou in een woord geweldig.
En heel geduldig netjes goed gehulpen
Edeseweg 109
6721 JS Bennekom
A-Krediet is meer dan 17 jaar actief als intermediair in financiële diensten. Wij zijn expert op het gebied van consumptief krediet, verzekeringen en hypotheken. Door onze ruime kennis en ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd zijn wij, als geen ander, in staat je een goed en duidelijk onderbouwd advies te geven. Hierbij zijn jouw financiële en persoonlijke wensen altijd ons uitgangspunt.