uiterst vriendelijke begeleiding

prettige begeleiding gedurende het proces

Completely satisfied.

All the persons I had contact with are very friendly, serious and professional. Great team! Specially Mister Jeroen Venema. Who always take the time to listen and solve all my needs. Big Thanks to all of you!

Goed geholpen door Jeroen Goeie voorlichting en behulpzaam

Gewoon TOP

Snel, deskundig, duidelijk en vriendelijk ! Open en Persoonlijke klik met Jeroen V.

• Leendoel Besparen

Zeer klantvriendelijk en snelle service!

Als bestaande klant geïnformeerd over de renteverlaging waaruit voordeel te behalen was. Zo meedenkend zouden meer bedrijven moeten zijn bij te behalen voordeel en niet alleen als je dreigt weg te gaan pas komen met een aanbieding! Wederom één conclusie; Hier is klant nog steeds koning! Bedankt voor het meedenken en de snelle service Jeroen!

Geweldig.

Ik werd op een professionele pro actieve manier geholpen en kreeg snel reactie en duidelijkheid. Super dienstverlening. Zie je helaas niet zo veel meer.

Snelle communicatie

Fijn contact. En snelle afhandeling.

Klantvriendelijk

Ik vond het heel fijn dat er telefonisch contact met mij werd gehouden na mijn aanvraag. Ik vind het heel belangrijk, mondeling kan je beter communiceren dan via een mail. Alleen per mail vind ik persoonlijk onpersoonlijk en een beetje niet klantvriendelijk. Mijn vragen werden ook goed en duidelijk beantwoordt.

• Leendoel Overige

in een word super geregeld

wij kommen toevallig met A-krediet in contact .wij hebben een aanvraag gedaan en het word heel snel een offerte ontvangen daar na met handige upload systeem heeft A-krediet om documenten verzenden was nogmaals super handig en eenvoudig ,,wij worden zeer goed eerlijk en helder geinformeerd zeer vriendelijk door heer marc en jeron met echt inzet zijn bezig om klant tevredenheid waar maken .binnen no time zonder gedoe over dit en dat alles was geregeld niet te geloven want niet overal zijn zo ,,zoals A-krediet . dus wij zijn zeer tevreden met A-krediet en ontzettend bedanken van marc en jeroen ,,hun waarderen echt deze recent ze doen professionele werk met inzet , jonge uitstekend job ,,aanraden voor mensen die zoeken een financiering moet zeker naar A-krediet terecht .nogmaals in een word top super geregeld bedank aan jullie marc en jeron .. medi

• Leendoel Verbouwing

Supersnelle doorlooptijd met duidelijke communicatie

Echt in no-time een lening kunnen regelen onder aantrekkelijke voorwaarden. Prettige en professionele communicatie met Dilan waardoor goed kon worden meegedacht over de lening en alles een snelle doorlooptijd had. De website voor het uploaden van de bestanden is overigens erg makkelijk in gebruik, ik kon daar vrij snel zien of de bestanden correct waren en wat er eventueel nog nodig was qua informatie.

• Leendoel Verbouwing

Top adviseur, heeft ons super geholpen en actief meegedacht.

Het contact met onze adviseur Jeroen is ons erg goed bevallen. Erg persoonlijk en er werd actief meegedacht aan passende oplossingen. Alle vragen werden snel beantwoord zowel door Jeroen als door zijn collega's en wij hebben hier een tevreden gevoel aan over gehouden. Bedankt hiervoor. Ook voor toekomstige advies zullen wij contact opnemen met A-krediet.

Echt een TOP service

Ik ben geholpen door Jeroen Venema en tussentijds ook door Dilan. Ik had verschillende kredietverstrekkers benaderd maar Jeroen is degene geweest die het snelst heeft gereageerd door direct te bellen. Gaf mij een duidelijk verhaal over het persoonlijk lenen. En binnen 2 dagen was het geld al op mijn bankrekening gestort. Mensen die graag een lening of een hypotheek nodig hebben, moeten eerst altijd even contact opnemen met A-Krediet. Geweldige service.

Heel super

geweldig, erg behulpzaam

Uitstekende service door Dilan

Altijd bereikbaar, eerlijk, behulpzaam.

Super snelle service!

Door een fantastische medewerker van A- krediet de lening super snel afgesloten. Bedankt!!

• Leendoel Verbouwing

Eerlijk, betrouwbaar, maakt het waar.

Professioneel en klantvriendelijk

Binnen een paar dagen was mijn financiering rond, met de laagste rente! De medewerkster nam de tijd om mij goed te adviseren en door haar snelheid was de lening binnen enkele dagen rond.

super goed geregeld

Mevrouw Dilan Karadag is ons tussenpersoon geweest en ze heeft het voor ons alles goed afgehandeld en ook naar onze wensen. Ons hartelijke dank hiervoor

Snelle actie

Goed contact, aardige medewerker Jeroen en snelle acties

Top , super snel

Alles binnen 1 dag geregeld Super vriendelijke gasten

Geveldig regeling

Een hele goed service en alles gaat snell....Perfect allemaal

Top service

Binnen 24 uur alles voor elkaar. Helder, vakkundig en zeker aan te bevelen. Verdiend meer sterren dan ik hier kan geven. Goed gere(geld) ;)

• Leendoel N.v.t.

Snelle, duidelijke en doelgerichte behandeling aanvraag zonder randzaken

nvt

• Leendoel Besparen

100% tevreden

Snelle Service. Heel vriendelijke en behulpzaam medewerker.

Edeseweg 109

6721 JS Bennekom

0318 452452

Over A-Krediet

A-Krediet is meer dan 17 jaar actief als intermediair in financiële diensten. Wij zijn expert op het gebied van consumptief krediet, verzekeringen en hypotheken. Door onze ruime kennis en ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd zijn wij, als geen ander, in staat je een goed en duidelijk onderbouwd advies te geven. Hierbij zijn jouw financiële en persoonlijke wensen altijd ons uitgangspunt.