super advies

Zeer persoonlijk en adequaat advies. Snelle communicatie volgens heldere afspraken Prettig onderhoud op afstand Gemotiveerde en professionele uitstraling Kortom aanbevelenswaardig

• Leendoel Overige

Top medewerkster die met je meedenkt!!!!

Medewerkster denkt met je mee en doe veel moeite om het toch voor mekaar te krijgen voor de klant !!! Echt top

• Leendoel Voertuigen

Zeer vriendelijk, klantgericht en persoonlijk contacten

Ik ben al meerdere keren prima geholpen door A-krediet. Snelle afhandeling met markt scherpe aanbieding. Wellicht waren 5 sterren op hun plaats geweest, echter ik vroeg of alle info binnen binnen was maar dat bleek niet het geval. Als ze mij hier zelf aan herinnerd hadden was het top geweest. Het verder prettige contact zorgt er voor dat het een hoge score blijft.

• Communicatie
  • Gemak van de website N.v.t.

Top! Compliment voor Dilan

Binnen een week alles online afgehandeld .

• Leendoel Financiële ruimte

Goede hulp en duidelijke informatie

Zeer goede hulp en duidelijke informatie verkregen en spoedig afgehandeld en geregeld van de benodigde dienst

Super geregeld!

Goed geregeld, heel vriendelijk en duidelijke communicatie. Ik zou A-krediet zeker aanbevelen!

Ik ben super tevreden

Werd super goed geholpen en waren heel vriendelijk en kregen goed advies

• Leendoel Restschuld

Snel geregeld

Dilan alles super geregeld

Snel en goed geholpen

Heel snel gehandeld door Jeroen en zeer goed geholpen. stelt relevante vragen en adviseert op de juiste wijze. Top!

• Leendoel Overige

Vlotte service met oog voor de klant.

A krediet kende ik niet. Eigenlijk per ongeluk bij deze tussenpersoon terecht gekomen. Ondanks dat ik geen bestaande klant van de zaak was werd ik alsnog geholpen en kosteloos geadviseerd vanaf moment één. Hele fijne service. Er werd door de medewerker diverse voordelige vormen voorgesteld waardoor ik een weloverwogen keuze kon maken. Geweldig!

• Leendoel Financiële ruimte

Zeer vriendelijk, deskundig en snel.

Snelle service en afhandeling van mijn aanvraag. Zeer gemakkelijke en duidelijk. Ik werd zeer vriendelijk geholpen en mijn verzoek was zeer snel gehonoreerd .

• Communicatie
  • Gemak van de website N.v.t.

Goede surfes erg vriendelijk

Ben zeer netjes en snel geholpen met de lening mijn ervaring met a krediet os daarom ook erg pretig zijn duidelijk en profesioneel

• Leendoel Overige

Goede en snelle afhandeling. Goede bereikbaarheid. Top!

Geen aanvullende vragen van de bank. Top!

• Leendoel N.v.t.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, ze nemen de tijd om je de juiste voorstellen en mogelijkheden te geven

• Leendoel Financiële ruimte

Uitstekende service en zeer klant gericht

A krediet bedankt voor de goede en professionele service waar andere maatschappijen stoppen gaan jullie verder een krediet op maat en ook nog eens zeer snel geregeld

• Leendoel Verbouwing

Goede, duidelijke informatie en snelle service

Heel tevreden over de behandeling van mijn aanvraag. Er werd goed en duidelijk gecommuniceerd en alles verliep zeer snel. De medewerkers zijn daarnaast zeer klantvriendelijk! Keep up the good work!

• Leendoel Financiële ruimte

Super geholpen en geregeld.

Na een aantal contacten met een zeer behulpzame en vriendelijke medewerker, Jeroen, was alles prima geregeld! Ik beveel jullie bedrijf dan ook zeker aan!

• Leendoel Besparen

Goed snel en betrouwbaar

Ging snel en alles super goed geregeld!

• Leendoel Verbouwing

Van begin aanvraag tot aan de dag van het verkregen bedrag perfect en correct begeleid en geholpen. Keurig en snel op de hoogte gehouden van de stand van zaken. Ik raad iedereen aan als je een lening wilt afsluiten kies voor A-krediet.

• Leendoel Voertuigen

Positief en snelle duidelijke service

Sinds ik de aanvraag had gedaan voor een bedrag werd ik al snel geïnformeerd. Ook de begeleiding was goed ondanks het feit dat ik niet altijd bereikbaar was. Uiteindelijk was er akkoord en toen stond het al op mijn rekening.

Goed/

Vlug en goed.

• Leendoel Voertuigen

Mijn ervaring met A-krediet is heel goed

Mijn ervaring met A- krediet is heel goed Verlopen men neemt de tijd om je alles goed uit te leggen zodat je weet waar je aan toe bent als je vragen heb staan ze je altijd netjes te woord daar was ik zelf heel blij mee dus ik kan men aanraden om via A - krediet lening of hypotheek af te sluiten je word goed op weg geholpen als ik in toekomst weer een krediet moet afsluiten doe ik dat zeker weer via A-krediet Mvg M.koeiman

Snel en vakkundig geholpen

De jonge dame (naam helaas vergeten) heeft mij snel en goed geholpen. Alles werd via mail toegestuurd en snel verwerkt. Vrolijke jonge dame die ondanks dat ze ziekjes (verkouden) klonk mij snel, netjes en zeer goed heeft geholpen met de juiste keuzes maken. Nog maals grote dank hiervoor.

Uitstekend.

Realistisch, fatsoenlijk, attent en komen afspraken na.

• Leendoel Overige

Medewerkster deed haar werk uitstekend.

• Leendoel Besparen

Edeseweg 109

6721 JS Bennekom

0318 452452

Over A-Krediet

A-Krediet is meer dan 17 jaar actief als intermediair in financiële diensten. Wij zijn expert op het gebied van consumptief krediet, verzekeringen en hypotheken. Door onze ruime kennis en ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd zijn wij, als geen ander, in staat je een goed en duidelijk onderbouwd advies te geven. Hierbij zijn jouw financiële en persoonlijke wensen altijd ons uitgangspunt.