Prima geregeld, super snel en de communicatie verliep zeer klantvriendelijk en duidelijk
De heer Steven Budding straalt echt uit in klantcontact. Een zeer prettig persoon om mee te werken.
A Krediet is klant vriendelijk en werkt snel.
Wij zijn super tevreden over Jeroen Venema van A krediet. Correct open eerlijke communicatie.
Wauw wat een supersnelle afhandeling.. echt super leuke mensen die daar werken. Binnen 2 dagen alles geregeld. Bedankt A-krediet
Ik kan niets anders dan een dikke tien geven. De eenvoud, adequaatheid en snelheid is perfect in orde. Na de geplaatste aanvraag, handtekening zetten en stukken eenvoudig uploaden via de uploadtool van A-Krediet en de volgende dag is het bedrag standaard gestort bij mij, ook al communiceert A-Krediet meestal twee tot drie dagen ;-) A-Krediet is een absolute aanbeveling.
Wat langere doorlooptijd omdat ik zelf eea moest bekijken en vergelijken. Uitstekend geholpen, en ben met name te spreken over het geduld en hulpvaardigheid van Jeroen.
een aanbeveling.
Ontzettend goed geholpen. De medewerker (Steven ) dacht in het eerste gesprek gelijk mee wat we het beste konden doen en gaf gelijk aan waar hij naar zou kijken. Communicatie was super , vragen werden gelijk beantwoord en ook per mail gelijk opgelost. Helemaal top.
Ben enorm goed en snel geholpen door een medewerker genaamd Benjamin, hij hielp mij door het hele proces omdat dit voor mij geheel nieuw is. Het voelde echt fijn dat ik een vaste contactpersoon had vanuit A-krediet. Bij akkoord stond het geld nog de zelfde dag op mijn rekening.
Het zelf uploaden van bestanden is bij jullie top geregeld!
netjes duidelijk en snel geregeld
Goede en snelle service. Vriendelijke en behulpzame en vooral duidelijke medewerkers. Geven toelichting die te begrijpen is
Ik raad het iedereen aan om in zee te gaan met A-krediet. Leuke werknemers echt een aanrader!! Jeroen Venema heeft ons super goed geholpen bij het afsluiten van onze hypotheek. Wij kregen informatie binnen die voor ons duidelijk en transparant was. Wij konden altijd bellen voor vragen en werden goed geholpen. Binnen 3 weken was onze hypotheek aanvraag rond en goedgekeurd. Je krijgt te maken met professionals vooral Jeroen Venema, die verstand heeft van zaken. Jeroen Venema, je verdient een medaille en loonsverhoging! Woorden schieten ons tekort... Klantvriendelijkheid is echt toppie. Ga zo door!
Wij zijn goed geholpen door A-krediet A-krediet heeft ons vriendelijk te woord gestaan. Door de snelle en correcte afhandeling van het door ons aangevraagde krediet konden wij onze wens in vervulling laten gaan.
we zijn zeer tevreden over het verloop van de aanvraag, de medewerkers zijn super vriendelijk en alles werd snel afgehandeld
Fijn en erg goed geholpen met duidelijke uitleg.
Edeseweg 109
6721 JS Bennekom
A-Krediet is meer dan 17 jaar actief als intermediair in financiële diensten. Wij zijn expert op het gebied van consumptief krediet, verzekeringen en hypotheken. Door onze ruime kennis en ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd zijn wij, als geen ander, in staat je een goed en duidelijk onderbouwd advies te geven. Hierbij zijn jouw financiële en persoonlijke wensen altijd ons uitgangspunt.