Ze hebben echt super hun best gedaan om ons te helpen!!!
Met Mark de Jong een zéér prettig contact gehad.was zeer behulpzaam en terzake deskundig Het contact was altijd zeer prettig van toon.
Ik raad ten zeerste aan
Een perfect klantenservice met alle credits aan Marc Peperzak. Uitzonderlijk goed en professioneel.
Heel erg vriendelijk, behulpzaam en voelt heel vertrouwd
Mijn ervaring met A-krediet is is heel positief. Ik werd duidelijk geholpen en er was meer dan genoeg tijd en ruimte om mijn vragen te stellen. Dus zet dit goede werk voort!
Uitstekend geholpen door Marc alles was duidelijk en snel geregeld
aanvraag direct in behandeling genomen
Tweede keer dat ik via a krediet een lening afsluit. Beide keren goed en snel geholpen. Fijne samenwerking. Daarnaast wordt er goed meegekeken welke mogelijkheden het beste bij ons past.
Ik ben prettig geholpen.
Hele fijne ervaring, super fijn geholpen
Ze waren heel snel en behulpzaam.
Een zeer open en behulpzame adviseur. Geen valse verwachting scheppen .Zeer reeel bespreken. Ook op de impekt die een lening kan geven bij terug betaling. Bij onduidelijkheid geweldige hulp en feed back bij het zorgvuldige aanleveren van de nodige gegevens (die door ons iets oudere en minder goed met digitale aanlevering ) met enorm geduld en een vleug humor toch optimaal werd. Nogmaals onze dank . Wij zullen in onze kennissenkring A krediet dan ook warm aanbevelen. Vr gr Saskia B
Ze staan echt voor je klaar en zijn heel snel met alles te regelen. TOP
Goed geadviseerd en geholpen en altijd snel te woord gestaan. Erg vriendelijk en net een stapje verder denken dan anderen, kortom top service!
Klantvriendelijk, komen afspraken na, zeer behulpzaam en vriendelijk.
Prima ervaring, goed geholpen, alles vlot geregeld
Alles als zeer professioneel ervaren, met snelheid en goede communicatie
Goede begeleiding bij omzetting naar lagere rente!
Ik zat in een moeilijke situatie (ik had voor een kleine periode een overbruggingskrediet nodig en dus een kleine lening die ik na 3 maanden kan terugbetalen) maar door het doorvragen naar het hoe en waarom achter de lening hebben ze toch voor mekaar gekregen dat ik kon krijgen wat ik wilde. Het veelvuldige telefoonverkeer met A-krediet leverde altijd duidelijkheid op en ik werd altijd zeer vriendelijk geholpen. Zelfs een gesprek met de bank zelf waar ik zelf kon uitleggen wat de situatie was en daardoor konden zij een beter afgewogen beslissing nemen. Chapeaux voor A-Krediet
Oversluiten van een bestaande lening ging vlekkeloos. Ik had bij verschikkende krediet verstrekkers een offerte aangevraagd en ben dan altijd benieuwd naar het proces, website en communicatie. Je merkt dat de verschillende instanties verschillen eisen en manier van beoordelen hanteren wat ik op zich merkwaardig vind. A-Krediet stelde de vereisten éénduidig zodat het op en neer ping-pongen van documenten en informatie, in tegenstelling tot de andere instanties, niet nodig was. Al met al een professionele intermediair met een effectieve en efficiënte manier van dienstverlening, zoals het in deze tijd ook behoort te zijn.
Altijd bereikbaar, snelle afhandeling, vriendelijke medewerkers. Kortom fantastische service!
Vanaf het eerste, tot het laatste moment, uitstekend geholpen. Voor elk probleem dragen zij een goede oplossing voor. Het gemak van documenten indienen en klantvriendelijkheid is ongekend! Chapeau voor A-krediet!
Edeseweg 109
6721 JS Bennekom
A-Krediet is meer dan 17 jaar actief als intermediair in financiële diensten. Wij zijn expert op het gebied van consumptief krediet, verzekeringen en hypotheken. Door onze ruime kennis en ervaring die wij in de afgelopen jaren hebben opgebouwd zijn wij, als geen ander, in staat je een goed en duidelijk onderbouwd advies te geven. Hierbij zijn jouw financiële en persoonlijke wensen altijd ons uitgangspunt.