Geweldige service van de loodgieters van Bouma
Op ouderjaarsdag middag, hadden we vanuit de toilet een gigantische overstroming, het water gutste onder de wc pot vandaan en stroomde de gang in.... het was dweilen met de kraan open. Een aantal loodgieters gebeld terwijl mijn man het water zoveel mogelijk loosde met een blik en emmer ... niemand kon komen.... ik vond uiteindelijk loodgietersbedrijf Ab Bouma uit Duivendrecht, op internet en belde Ab. Hij had eigenlijk geen tijd maar hij vond het een zo heftig verhaal zo voor de jaarwisseling, dat hij een uitzondering voor ons maakte en ons binnen een half uur kon komen helpen en dat heeft hij samen met zijn maat Galith gedaan. Hij heeft onderzocht wat het ws zou zijn, we hebben een prijs afgesproken voor hun arbeid en zijn met elkaar in zee gegaan. Ze zijn apparatuur gaan ophalen bij de zaak en aan de slag gegaan om de narigheid op te lossen. Het bleek een verstopping in de afvoer te zijn... De kelder die inmiddels ook al aardig water maakte hebben ze meteen ook zo droog mogelijk gezogen.... geweldige mannen en service; Aanrader!!