Ondanks dat het zaterdagmiddag is, na een grote storm die vast ook veel werk veroorzaakt heeft, binnen 2 uur een loodgieter die het probleem snel opgelost heeft.
28 januari: cv ketel stopt ermee. Op internet Bouma gevonden, snelle service werd beloofd en dichtbij (en de facebook reviews hielpen ook mee) Goede en snelle service: Klopt! Zelfde dag langs gekomen, volgende dag nieuwe CV ketel (mazzel, want het was weekend) Aardige mannen, professioneel, vriendelijk en netjes, check! De nieuwe ketel is keurig gemonteerd en de mannen waren niet luid en duidelijk aanwezig. Geen gestamp door het huis en in het contact erg vriendelijk en heel behulpzaam. Onwijs bedankt en wanneer nodig nemen we weer contact met jullie op. Wi raden jullie zeker aan! Bedankt! Etienne en Baafje, Amsterdam Oost.
Bouma has been consistently helpful and professional, not only solving problems but helping to find economical solutions. Most recently a technician named Asraf came and patiently and clearly outlined my problem and solved it immediately, and did it with a friendly, humane demeanor which is increasingly rare in service interactions.
Wat een topservice en fantastische monteurs. Was een noodgeval hier, de 24e december nog een ketel geplaatst en alles opgeruimd. Topgosers, vriendelijk en behulpzaam. Niets dan lof na teleurstellende ervaringen met toch wel gerenommeerde andere bedrijven. Die kunnen hier een voorbeeld aan nemen. Niets dan lof kortom.Aanrader.
Na een storing bleek cv ketel kapot! Uiteindelijk hebben ik een goeie vriend gevraagd. Bouma was zeer vriendelijk! En wenste me succes ondanks de aanbetaling die ze terug gaan storten! Das pas service !
Mijn ketel begon opeens gek te doen en per toeval kwamen we Bouma bv op google tegen, omdat we zagen dat onze oude ketel monteur bedrijf failliet was gegaan. Mo kwam bij mij en keek wat er aan de hand was. Na controle bleek dat er meer aan de hand was en dat een nieuwe ketel eigenlijk de beste optie was. Ook omdat de oude al 19 jaar oud was! Hij heeft keurig alles uitgelegd waarom hij t zo zag en is eerlijk in zijn handelen geweest. Hij heeft gelijk een afspraak kunnen regelen, dat een paar dagen later een nieuwe ketel geplaatst kon worden. Smorgens waren de mannen stipt op de afgesproken tijd hier. Ze zijn aan het werk gegaan. Af en toe even gekeken en telkens een uitleg waar ze mee bezig waren. De mannen hebben alles netjes en keurig werkend achter gelaten. Op t laatst was de thermostaat toch niet goed en hebben ze een nieuwe gezet. Naderhand alles gecontroleerd of het werkt zoals het zou moeten en mij een uitleg gegeven van de ketel en wat ik zelf kon doen. Beide bezoeken als zeer prettig ervaren. De heren hebben verteld waar t op staat, zonder eromheen te draaien. Bouma raad ik dan ook aan!
De gootsteen liep niet meer weg. Na goede recensies te hebben gelezen van team Bouma hen gebeld. De eerste keer probleem verholpen maar 2 dagen later bleef wederom het water in de gootsteen staan. Gebeld en we voelden ons als klant serieus genomen. Mogelijkheden doorgesproken. Appie en z’n collega hebben het probleem met de gootsteen onderzocht, oorzaken en evt oplossingen besproken. Ze hebben uitgebreid de tijd genomen om de verstopping te verhelpen! Volgens mij heb ik niet eerder deze gootsteen zou goed horen en zien doorlopen. Grote blij. Bedankt Appie
Ontzettend vriendelijk, kundig en begripvol personeel. Al een aantal jaren klant voor het jaarlijks onderhoud aan mijn CV-ketel en zeer tevreden. Daarnaast kijken ze verder/doen veel meer moeite dan andere soortgelijke bedrijven: Gaslek (onderdruk) geconstateerd in mijn huis en het dringende advies gekregen van een ander bedrijfje dat mijn gasleidingen moesten worden vervangen - factuur ontvangen a 1500euro. BOUMA CV langs gekomen en geconstateerd dat een dop niet goed was aangedraaid bij de CV-ketel - ik was voor 100euro klaar! TOP SERVICE!
Sanibroyeur stuk gegaan en Appie aan de lijn gekregen met de vraag of hij me kon helpen. In plaats van me direct op kosten te jagen, heeft hij me uitgelegd wat het probleem kon zijn zodat ik het probleem zelf kon oplossen. Aanrader!
Wat een fijn bedrijf. Vriendelijke service aan de telefoon en hele kundige, aardige, begripvolle medewerkers die thuis langskomen. Echt een aanrader!
I had a problem at home with the heater for over two years. I had called and asked multiple verwarming companies to explain me what happened and search for a solution and no one has an idea. Luckily me I found, Bouma Central Verwarming, friendly service, dedicated and had workers, who did not want to leave until the solve the problem. I am definitely contacting them back if needed.
Bouma cv kan ik iedereen aanbevelen. Professioneel, vriendelijk en met zorg gewerkt en alles mooi afgewerkt. Bij ons hebben ze 3 radiatoren vervangen voor 2 op een betere plek in het appartement.
1e ervaring was vertrouwen no nonsens goed duidelijk en eerljjk advies met eerlijke normale prijs geen nonsens gewoon oprecht en professioneel . Ab topper ga zo door ook je medewerkers bedankt voor vertrouwen in een veilig werkzaam huishouden .qwa moederhaard geiser boiler veiligheid boven alles top aanrader
Vandaag, op de eerste dag van een winterse week, had onze CV-ketel meermaals een storing. In verband met het weer, de dag van de week (zondag) en de drukte, was het lastig om in het Amsterdamse een CV-installateur te vinden die dezelfde dag nog wou komen. (Ons vaste bedrijf zit in Amersfoort, wat op een dag als vandaag een probleem is.) Appie stond ons meteen te woord, gaf advies. Bij het aanhouden van de problemen is hij binnen een paar uur een onderdeel komen vervangen. Hij gaf een heldere uitleg, en had ons vooraf goed ingelicht over de kosten. We zijn er heel blij mee!
Enige bedrijf die tijdens de sneeuwstorm zonder contract ons te woord stond en advies gaf (welke ook het probleem heeft opgelost). Hebben dus verder geen ervaring met onderhoud e.d., maar dit contact was iig heel fijn/vriendelijk.
In oktober hebben wij een huis gekocht waarvan de CV uit 2007 niet meer onderhouden was. Om te voorkomen dat we in de winter zonder verwarming zouden zitten ben ik op basis van goede referenties uitgekomen bij Bouma CV. Dit bedrijf kon op korte termijn langs komen voor een onderhoudsbeurt. De meneer die ons hielp was vakkundig dit blijkt uit het feit dat hij ons precies kon uitleggen wat de status is van onze CV en ons adviseerde welk onderhoud verstandig was om uit te voeren. Deze onderhoud klus heeft hij netjes uitgevoerd en onze CV kan er weer tegen aan. Daarnaast was de monteur ook vriendelijk wat minstens zo belangrijk is. Bouman CV bedankt voor jullie dienstverlening.
Onze CV druk werd steeds te laag omdat een radiator lekte. Bij controle bleek ook het expansievat niet meer te werken. Appie en zijn team hebben de radiator en het expansievat vervangen en het hele systeem schoon gemaakt. De radiatoren werken nu veel beter, echt een enorme verbetering. Super bedankt voor de goede uitleg & service.
Probleem werd vakkundig verholpen met uitleg en vervanging van een onderdeel kan de cv nog jaren mee. Volgende keer maak ik weer gebruik van Bouma!
Helaas te snel een slechte review geplaatst op 22-10-2020. Dit had voorkomen kunnen worden als ik meteen had aangegeven wat me niet beviel. De eigenaar heeft veel moeite gedaan me te bereiken en me rustig uitgelegd wat er mis was gegaan. Zeer tevreden over deze manier van klanten benaderen en de correcte uitleg.
ik hoorde rare geluiden uit mijn ventilatiesysteem en vermoede dat deze defect was. BoumaCV gebeld en binnen 4 werkdagen kwamen ze langs. Het bleek dat niet alleen mijn systeem kapot was, maar alle kanalen moesten nodig gereinigd worden. Dit hebben ze via video aan mij laten zien. Op advies heb ik uiteindelijk een nieuw systeem aangeschaft en alle kanalen laten reinigen, ze hebben netjes en snel gewerkt. Ik was onder de indruk dat ze op een eerlijke manier met mij meedachten en mijn probleem hebben kunnen oplossen!
De cv werkte niet goed, firma Bouma gebeld afspraak gemaakt voor de volgende dag. tijdens de controle werden div gebreken geconstateerd na overleg gekozen voor een nieuwe cv ketel daar de bestaande als 14 jaar oud was. de nieuwe cv merk intergas xtreme 36 deze cv ketel kwam bij de consumentbond als beste het de test. tijdens het plaatsen van de cv zijn al de bestaande leidingen vervangen. het geheel is super afgewerkt. Appie en collega bedankt.
Eigenaar heeft meerdere keren geprobeerd contact op te nemen en me uiteindelijk zeer vriendelijk geholpen. Zeer net bedrijf met goede monteurs, zeker aan te raden.
Originele beoordeling
Monteur kwam kijken voor een probleem met de thermostaat. Ik had nog gevraagd of er geen voorrijkosten waren, maar ze hadden kunnen zeggen dat het eerste uur me honderd euro zou gaan kosten. Ze hebben alleen wat gekeken en doorgemeten en kwamen toen met het bedrag, echt jammer en niet eens goed gekeken. Je moet toch eerst van te voren aangeven wat het gaat kosten en niet als je ook nauwelijks iets gedaan hebt komen met de rekening.
Mijn cv was gaan lekken. Appie heeft er met deskundig oog naar gekeken en de lekkage opgelost. Op mijn vraag wat ik hem schuldig was antwoordde hij: dit is service waar ik geen kosten voor in rekening breng. Waar kom je vandaag de dag zo'n bedrijf nog tegen?
tijdens mijn verbouwing van mijn keuken en badkamer heb ik Bouma cv ingeschakeld om de leidingen (water en gas) te vernieuwen. vriendelijke en professioneel ben ik te woord gestaan Binnen 1 dag konden ze aan het werk wat erg fijn was en dat de werkzaamheden niet stil kwamen te liggen. Op de afgesproken dag en tijdstip stonden ze voor de deur en hebben de werkzaamheden uitgevoerd, alle leidingen doorgetrokken en een nieuwe cv ketel geplaats, netjes afgewerkt SUPER BEDANKT JONGENS!! ze denken met je mee en komen met praktische oplossingen.
Geweldig bedrijf...we hadden Appie gevonden via internet. Onze cv ketel van 16 jaar oud was aan het lekken. Gekozen voor een geheel nieuwe ketel. Appie stond zondag voor de deur om alles te vervangen. Alles vervangen, supermooie afwerking. Heel erg bedankt boys!...Super bedankt!...Marcia