GEWELDIG.. een top bedrijf!!

tijdens mijn verbouwing van mijn keuken en badkamer heb ik Bouma cv ingeschakeld om de leidingen (water en gas) te vernieuwen. vriendelijke en professioneel ben ik te woord gestaan Binnen 1 dag konden ze aan het werk wat erg fijn was en dat de werkzaamheden niet stil kwamen te liggen. Op de afgesproken dag en tijdstip stonden ze voor de deur en hebben de werkzaamheden uitgevoerd, alle leidingen doorgetrokken en een nieuwe cv ketel geplaats, netjes afgewerkt SUPER BEDANKT JONGENS!! ze denken met je mee en komen met praktische oplossingen.

Top bedrijf!

Geweldig bedrijf...we hadden Appie gevonden via internet. Onze cv ketel van 16 jaar oud was aan het lekken. Gekozen voor een geheel nieuwe ketel. Appie stond zondag voor de deur om alles te vervangen. Alles vervangen, supermooie afwerking. Heel erg bedankt boys!...Super bedankt!...Marcia

Prima! Fijne communicatie en meedenkend.

Ze komen afspraken na, zijn goed bereikbaar en denken goed mee in oplossingen en houden je goed op de hoogte.

Vertrouwenwekkend

Op tijd, vakkundig en klantvriendelijk.

Duidelijke communicatie en professioneel

Mijn CV ketel had regulier onderhoud nodig voor de eerste keer bij Bouma. Appie en collega gaven na het onderhoud aan wat ze gedaan hadden en of ze bijzonderheden hadden geconstateerd. Er werd goed gevraagd of het helder was of dat ik nog vragen had. Beide heren waren zeer vriendelijk en professioneel.

1e klas service !

allereerst wil ik zeggen dat we goed zijn geholpen door de medewerkers van Bouma cv. We kwamen erachter dat er een lekkage was aan onze cv-ketel, waarna we met spoed hebben gebeld naar ze. We kregen te horen dat het erg druk is op dat moment en dat ze hun uiterste best doen om zo snel mogelijk te helpen. Binnen hele korte tijd zijn we geholpen!!! en nog eens hele vriendelijke medewerkers.

Top service!

Snel,transparant service,duidelijke afspraken! Klant tevredenheid gaat boven alles.Binnen 24 uur een afspraak in de drukste tijd van het jaar!Je kan altijd rekenen op Appie! Super bedankt voor de goede service jongens!

Snel, goed en open over verschillende opties

Rond de jaarwisseling begaf mijn (oude) cv het. Ik had nog wel warm water, maar geen verwarming. Viavia op Oudjaarsdag in contact gekomen Bouma CV en direct geholpen. Uiteindelijk kon de cv binnen 2 dagen worden gerepareerd en heb ik advies gekregen over meer opties voor de lange termijn. Eerlijke prijs ook.

Service van Bouma is op en top

Bouma is nu ons vaste CV monteur, je kan altijd rekenen op Appie, als hij niet zelf kan komen dan zorgt hij voor een andere monteur. Is er iets met je verwarming of een verstopping ergens dan staat hij direct klaar.

Super snel en uitstekend werk

Ben geholpen door een heel vriendelijke monteur die zijn werk supergoed verrichte. Mijn CV ketel werkt weer als van ouds en heb ik weer een warme kerst. dankje Appie

lastige klus geweest, maar zeer goed geholpen uiteindelijk

CV ketel brommt

Onderhoud prima en grondig

Op zich blij met de monteur en de checkup die hij heeft gedaan van mijn CV. Grondig werk verricht. Maar ik vind Bouma CV wat slecht bereikbaar en je moet er echt zelf achteraan bellen. Er moest nog een onderdeel besteld worden en daar hoorde ik niets meer over, inmiddels bijna week later. Zelf maar weer bellen. Ze nemen alleen niet altijd op en op e-mails wordt ook niet gereageerd. Heb t idee dat ze de administratie op kantoor wat beter kunnen regelen. Daarom een 7, want er zijn wat verbeterpunten.

vakmanschap

Dit is de tweede ervaring met Appie van Bouma CV. Na de spoedklus in onze keuken die perfect was opgelost tijdens feestdagen, nu problemen met ouder toilet. Door onze eerdere ervaring wederom gekozen voor Bouma CV. Ook dit probleem is vakkundig opgelost. Hij heeft het binnenwerk van het ingebouwde toilet vervangen door originele onderdelen die weer aangepast/op maat gemaakt moesten worden. Op voorzichtige wijze alle (vaak breekbare) onderdelen aangepast en geplaatst. Uit alles blijkt vakmanschap en de wens om de beste af te leveren. Appie gaat voor resultaat en tevreden klant en niet voor snel scoren!

Heel klantvriendelijk

De verstopping in de afvoer van de keuken was na de eerste keer toch niet verholpen. Bouma geeft 2 weken garantie maar we belden pas na 3,5 week. Ze waren zo flexibel om toch nog een keer langs te komen zonder betalingsverplichting. En het ziet er naar uit dat het nu wel verholpen is. Mochten we opnieuw problemen hebben met een verstopping of de verwarming, dan weten we wie we gaan bellen.

Vakmensen!!

Vandaag een radiator laten plaatsen. Daarvoor contact met Bouma CV gehad en hadden ons goed geadviseerd. Nadat ik de radiator had gekocht, stuurde ze meteen een monteur. Deze vakman bezorgde al heel snel een smile op mijn gezicht. Medewerker was vriendelijk en werkte alles netjes af. Bedankt!! Een ZEER tevreden klant🙏

Er is geen betere!

Door omstandigheden Appie en zijn collega's veelvuldig nodig gehad, wat een toppers! Ze zijn blijven zoeken naar de oorzaak van het probleem waar eerdere loodgieters allang gestopt waren of opties gaven als een muur openbreken etc. En het resultaat: een perfect werkende cv + radiatoren. Bouma levert perfect werk en is communicatief ook nog sterk en snel!

Snel en kundig geholpen.

Snel en kundig geholpen, binnen 30 minuten deed mijn verwarming het weer. Appie is een kanjer, een topper.

Most friendly and professional workers I’ve run into in Amsterdam

I can’t be enthusiastic enough. Appie and Alex couldn’t have been better, more knowledgeable professionals; efficient, practical and good-natured. The job wasn’t easy, but Appie and Alex went straight at it, finished it efficiently and on budget, and continued smiling throughout (though by the end I’m sure it was hard as the job was really a killer). I had consulted several other companies, but none equaled the professional, positive energy exhibited by these guys. I will definitely work with them again in the future and I advise you to do the same!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zeer goede ervaring met Abdel. Kennis en professionaliteit zeer goed.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Zaterdagavond laat hield onze ketel ermee op. Maar met een pasgeboren baby in huis was dat natuurlijk niet fijn! De heren van Bouma CV maakten voor ons een uitzondering; binnen 45 minuten stonden ze bij ons binnen en waren ze erg vriendelijk en behulpzaam. Wat een top service. Jullie hebben karmapunten verdiend.

• Ervaring met: Onderhoud verwarming

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Enorm tevreden met BoumaCv. Ben een vaste klant en blijf zeker een vaste klant! Ze voldoen aan alle kwaliteiten. 00:30 mijn ketel spoed kunnen maken en dankzij boumacv volgende ochtend gewoon kunnen douchen met warm water! Zeker een aanrader!

• Ervaring met: Mechanische ventilatie

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We hadden online een afspraak gemaakt en precies op tijd stonden appie en zijn collega voor de deur. Zeer vriendelijke en vakkundige heren. Naast het onderhoud hebben ze ook veel advies gegeven over onze verwarming en hoe we in de toekomst het huis beter warm kunnen houden. Ook door “doe het zelf” te promoten! Volgend jaar komen ze weer terug doordat we in het systeem gezet zijn! Zeer tevreden klanten:)

• Ervaring met: Onderhoud verwarming

4 sterren: goede service, goed behandeld

In het begin van de maand mei hadden wij last overstromingen en stank in het beneden toilet en konden de oorzaak hiervan niet achterhalen. Op een gegeven moment was de maat vol en probeerden wij een aantal loodgieters in te schakelen om het probleem op te lossen. Doordat het een zaterdag was en ook nog eens een nationale feestdag rekenden deze partijen erg veel geld. Gelukkig vonden wij Bouma CV via een vriend van ons. Het personeel was er binnen anderhalf uur. Het bleek een ontzettend vervelende en smerige klus om in de riool buis te komen, maar de heren bleven professioneel en vriendelijk, daarnaast hebben zij uitermate puik werk afgeleverd. Tot op heden hebben wij geen problemen meer ondervonden aan ons riolering. Wij hadden verwacht dat de kosten tegen zouden vallen, maar dit was gelukkig niet het geval. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk en zullen vaker gebruik maken van deze service. Al hoop ik uiteraard dat dit nooit meer hoeft.

• Personeel
  • Nazorg en garantie N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Beste Allen, Had gisteren een een cv storing waardoor ik geen warme huis kon bieden aan me 2 maanden oude zoontje. Na dit verteld te hebben heeft de telefoniste van Boumacv mijn na werktijd ingepland en kon de storing in de avond worden geholpen door de dappere jongens Heel veel dank!

• Ervaring met: Nieuwe ketels

4 sterren: goede service, goed behandeld

Niets op aan te merken. Netjes alles opgeruimd.

• Personeel
  • Nazorg en garantie N.v.t.

Botterweg 56

1113 HV Diemen