Ontspannen, open.
Ik wilde graag betere resultaten. (Alles is mogelijk) Dit was een duwtje in de rug. (Ook bevestiging) Ik kan het nu langzamerhand gaan toepassen. (Er in groeien)
Plezierige uitleg NLP
Het was een fanatische, leerzame en zeer bijzondere ervaring. Wat een reis, die nog niet ten einde is gekomen. Ik mis de lesdagen nu al en verheug me erop om de master te doen! Bedankt!
Dank je wel Marije! Wat een avontuur was het en wat hebben we genoten van alle ontdekkingen. Ik wens je nog vele nieuwe reizen toe!
Dank je Jelmer, voor je mooie beoordeling en ik wens je veel plezier toe met het geleerde!
Een ervaring rijker, bewustwording van wie je werkelijk bent en waarom je dingen doet zoals je ze doet. Confronterend en zeer leerzaam. Alles wat je leert kun je direct toepassen in je leven zowel privé als werk. Ymkje bedankt.
Dank Philip! Wat een mooie reactie en ik wens je heel veel plezier toe met alles wat je geleerd hebt. Ik ben heel blij dat je het toe kunt passen in je dagelijks leven en werk! Veel plezier daarmee!
De rapportcijfers spreken voor zich. Ik ben heel blij dat ik aan deze training heb mogen deelnemen, het heeft me veel gebracht. Dank!
Dank Gea! Een mooi rapportcijfer.... Ik wens je heel veel plezier met de toepassing van alles wat je geleerd hebt.
Dank je Tabe! Een mooi gemiddelde. Heel veel plezier met alles wat je geleerd hebt.
Een prachtige reis zelfontwikkeling, waarmee ik anderen beter kan coachen. Imkje en de hele groep bedankt voor deze mooie waardevolle periode.
Annie bedankt voor je hoge waardering! Ik heb ook genoten van jouw aanwezigheid en ik wens je alle goeds toe voor jouw praktijk. Dat je maar veel mensen verder mag helpen in jouw ZonCoaching!
Hartstikke prima, e.e.a. ook al met Ymkje besproken en teruggekoppeld via e-mail met stukje voor Ondernemersbelang.nl
Willem bedankt voor je recensie! Heel mooi om te lezen wat het je gebracht heeft. Ik wens je alle goeds toe.
Het was een geweldige leerervaring van het begin tot het eind. Een aanvulling op mijn dagelijks leven en op het werk.
Ciska bedankt voor je prachtige recensie! Heel veel plezier met het toepassen van al het geleerde in je werk en privé.
Veel geleerd, fijne sfeer en goede begeleiding
Dank je Doortje, heel mooi om te lezen dat het je zoveel gebracht heeft. Ik wens je alle goeds en wie weet, tot ziens.
leuke leerzame cursus. Praktisch, goede instructies. Aanrader.
Dank je Alexander! Heel mooi dat je het toe kunt passen en kunt gebruiken in je werk en dagelijks leven. Heel veel plezier daarmee.
Mooie reis van persoonlijke ontwikkeling gemaakt met NLP. Ymkje weet op pakkende, inspireerde wijze je lesstof eigen te maken. Door NLP ben ik beter in staat om mijn eigen doelen te halen en positiever in het leven te staan. De opleiding heeft mij gebracht wat ik er van had verwacht en nog veel meer!
Dank je Henderika! Ik heb ook genoten van deze reis. Mooi dat het je zoveel gebracht heeft! We zien elkaar vast ergens weer. Alle goeds voor de toekomst.
erg leerzame dagen, leuke groep en een vakkundige docent
Dank je Mirjam voor je mooie recensie! Heel veel presentatie plezier ervan!
Dank je Mark voor je mooie recensie! Heel veel presentatie plezier toegewenst!
Ik heb de training als heel leerzaam ervaren. Heel bruikbare tips. Niet verwacht dat het resultaat zo goed zou zijn.
Dank je Wikje! Een mooi rapportcijfer.... een mooie recensie. Heel veel plezier met de presentaties die je gaat geven in de toekomst!
Ik heb een aantal toepasbare tips meegekregen. Het is een leerzame cursus geweest.
Dank je Gooike, voor je mooie recensie! Ik wens je heel veel presentatie-plezier toe in de toekomst.
Erg leuk om te zien hoe snel de ontwikkeling ging. Uitstekende cursus, de aanbevelingen heb ik al gedaan 😉
Dank je Ellen, mooi om te lezen dat je in een twee daagse training zoveel kunt leren. Heel veel plezier ervan.
Zie boven.
Dank je Jan! Fijn om te lezen dat het je zo goed bevallen is. Ik wens je veel presentatie plezier toe in de toekomst en wie weet, tot ziens.
Erg goede training, in prettige sfeer met een goed trainster die haar vak verstaat.
Dank je Henk! Ik heb ook genoten van deze twee dagen. Mooi om te zien hoe jij en de anderen in zo'n korte tijd zoveel geleerd hebben. Heel veel plezier ervan.
Dank je Eke Tine voor je mooie recensie. Heel veel plezier toegewenst met alles wat je geleerd hebt!
Ik kwam bij KiesKoers om uit te zoeken wat ik nu precies wilde qua werk. Ik was zelf op een uitzichtloos punt beland, maar binnen 3 goede gesprekken bij KiesKoers was het duidelijk waar ik blij van word. Ymkje heeft mij in contact gebracht met mensen in de branche waar ik graag in wil werken. Daarnaast heeft Ymkje mij ook tips gegeven om zelfverzekerder bij een sollicitatiegesprek te zitten.
Dank je Wieke voor je mooie recensie! Heel veel plezier ervan en alle goeds voor de toekomst!
Dank je voor jouw beoordeling Arleen! Heel veel plezier met de kennis en ervaring die je opgedaan hebt in de introductiecursus NLP.
Prins Bernhardstraat 1
9251GJ Burgum