Een leerzame cursus. Ik heb veel opgestoken over hoe mensen in elkaar zitten. En hoe ik door middel van aansluiting vinden met allerlei types mensen kan communiceren.
Dank je wel Els. Heel mooi om te lezen dat je er zoveel aan gehad hebt. Heel veel plezier met jouw kennis en graag tot ziens.
Ik heb bij Ymkje geleerd om dichter bij mezelf te blijven en om anders naar dingen te kijken. Een proces met vallen en opstaan, leerzaam en soms ook best confronterend. Ik heb geleerd om zelf achter het "stuur" te gaan zitten, en om mijn grenzen aan te geven en deze te bewaken.
Het was een mooie reis om mee te maken Loes! Dank voor je reactie en ik wens je alle goeds toe voor de toekomst.
Een mooie opleiding. Het heeft me gebracht wat ik wilde. De deskundigheid en zorgvuldigheid waarmee de onderwerpen behandelt zijn maken mijns ziens ook dat iedereen eruit kan halen wat op dat moment nodig is. Zeker voor mij! En het proces gaat nog gezellig door☺️😉😜🌹🙋
Op boeiende en uitdagende wijze gebracht. Veel geleerd en praktisch geoefend zodat ik het direct in de praktijk kan toepassen! Smaakt naar meer!
Positief blij!
Beste Griet, Bedankt voor je beoordeling van Kies Koers. Dat is heel waardevol om te lezen voor mij en voor het bedrijf. Ik wens je veel plezier toe met de toepassing van alles wat je geleerd hebt in de introductiecursus. Met vriendelijke groet, Ymkje
Ik heb de cursus 'uitgerust wakker worden' gevolgd. Het was voor mij een verrassende cursus, het heeft me veel kennis en helderheid gebracht. Ik weet nu o.a. dat ik weinig slaap nodig heb...en dit te weten brengt al rust. Er is kennelijk helderheid nodig om goed te kunnen slapen...;-)
Dank je Wieke! Wat een mooie reactie. Ik wens je heel veel heerlijke nachtrust toe! Ook namens Froukje. groet, Ymkje
Dit was mijn eerste kennismaking met NLP en KiesKoers. Eerste ervaring was zeer positief.
Voor mij heb ik het als positief ervaren. Kan het zeker meenemen in mijn werk.
Erg fijn dat er ruimte is voor je eigen leervragen, heb duidelijke handvaten meegekregen. Bij de eerste sollicitatiegesprek na de cursus merkte ik direct het verschil!
Hallo Jellie, Wat mooi dat je het geleerde direct hebt toegepast in je sollicitatiegesprekken. En nu maar kiezen uit twee banen.....Wat een fantastische opbrengst! Heel veel werkplezier en presentaties toegewenst. Met vriendelijke groet, Ymkje
Deelgenomen aan de 15-daagse NLP Practitioner opleiding. Op deskundige, betrokken en ontspannen wijze is de lesstof behandeld. Wanneer NLP je interesse heeft is KiesKoers de aangewezen plek om hier meer over te leren en te ervaren.
Op basis van de enthousiaste verhalen van een collega heb ik een deel van mijn outplacementbudget gebruikt voor deze cursus. En dat was een goeie beslissing. Ik heb met veel interesse en plezier de modules gevolgd. De manier waarop Ymkje de cursus gaf, enthousiast, serieus, maar ook met humor, respect en en ruimte voor ieders mening sprak mij erg aan. Haar betrokkenheid bij de deelnemers, haar wijsheid en bereikbaarheid voor het geval iemand haar nodig had heb ik erg gewaardeerd. Kortom, 5 modules, 15 dagen waarin ik veel geleerd heb. Met een groep mensen die elkaar in de loop van de maanden steeds beter leerde kennen en waarderen. Ik vond het een waardevolle ervaring.
Hallo Anneke, Wat prachtig om te lezen dat je er zoveel van geleerd hebt. En dat, terwijl jij al heel wat leerervaring en levenservaring hebt opgedaan. Ik voel me vereerd dat ik er nog iets aan toe heb mogen voegen! Heel veel plezier met alles wat je geleerd hebt. En wie weet, tot ziens. met vriendelijke groet, Ymkje
Ymkje laat je op een rustige, deskundige manier en op zijn tijd met humor ervaren hoe je het beste uit jezelf kunt halen. Heel leuk en leerzaam traject waar je de rest van je leven wat aan hebt! Het heeft mij rust, inzicht en vertrouwen gegeven.
Inspirerende docente. Ze geeft met kennis en ervaring, aangevuld met veel praktijkvoorbeelden, de training. Ze toont echte belangstelling en weet snel een vertrouwde groepsdynamica teweeg te brengen waarin elke cursist zich veilig weet. Fijne, leerzame 15 dagen en daardoor met nieuwe tools de toekomst tegemoet.
Door de introductiecursus heb ik een prima beeld gekregen wat NLP inhoud …..en ben ik redelijk in staat het een ander kort uit te leggen. Ik ben zeer geinteresseerd (geraakt) in een vervolg/verdieping (bijv. de NLP-practioner opleiding)
Dank je Jacco! Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent. Je bent van harte welkom op de NLP Practitioner opleiding.
Ymkje combineert in haar training grote ervaring en vakkundigheid met een ontspannen en zeer warme, welkome houding naar alle deelemers. Haar warme, humorvolle houding maakt het helemaal af. Haar aanbod is praktisch en de geleerde oefeningen zijn onmiddellijk toepasbaar in de praktijk.
Prettige sfeer, bruikbare informatie en direct toepasbare tips tijdens de introductiecursus NLP.
Prins Bernhardstraat 1
9251GJ Burgum