Ook als je nog niet helemaal helder hebt welke koers je wilt varen, maar je wilt wel graag stappen zetten, is een gesprek met Ymkje zeer aan te bevelen. Samen zijn we er achter gekomen wat ik zocht. Dank!
Bedankt voor je positieve reactie. Mooi dat je weer een richting hebt gevonden. Veel plezier met jouw reis. Ymkje
Prachtig om mee te maken.
Bedankt voor je mooie beoordeling! Het is een feest om mee te maken hoe je jouw proces vorm hebt gegeven. En dat het nog doorgaat...... Ymkje
Door deze opleiding ben ik een completer mens geworden. Ymkje bedankt voor alles.
Erg klantvriendelijk, Ymkje is een geweldig persoon die er alles aan zal doen om jou wensen na te streven en je verder te helpen naar je doelen. Wanneer er persoonlijk of financieel iets tegenzit denkt Ymkje in oplossingen en geeft ze de ruimte die je nodig hebt of een andere goeie oplossing. Echt een aanbeveler voor iedereen die verder wil komen op gebied van persoonlijke ontwikkeling maar ook professionele ontwikkeling.
NLP was voor mij een innerlijke reis, een reis van mijn hoofd (denken) naar mijn hart (voelen/gevoel volgen). Dat is zeker gelukt! Dankzij NLP ervaar ik vrijheid, vrijheid in wat ik zeg, doe, voel en denk. Het leven is keuzes maken en ik ben heel blij en dankbaar dat ik deze keuze gemaakt hebt. Deze reis gun ik iedereen, iedereen met zijn eigen (leer)proces. Het brengt zoveel....
Het was een geweldige en niet te vergeten ervaring! Ik heb enorm veel geleerd, over NLP, maar vooral ook over mijzelf.
Ymkje is zeer goed in confronteren. Dit zorgt dat je meteen hands on bezig bent en het resultaat dus ook direct voelbaar is. Zeer persoonlijk en gedreven sessies waar ik zowel privé als zakelijk veel aan heb.
Door de 6 gesprekken met mijn coach heb ik inzicht gekregen in mijn eigen handelen. Ik ben mij ervan bewust geworden dat ik zelf degene ben die keuzes kan maken, door stil te staan bij mezelf i.p.v. de oorzaak bij de ander te leggen.
Zeer vriendelijk en je kunt in vertrouwen alles vertellen. Ze vertelt je niet wat je moet doen, maar door opdrachten krijg je zelf beter inzicht in je gevoelens en gedachtes. Dit kun je zelf altijd weer gebruiken.
Met veel deskundigheid geeft Ymkje je praktische handvaten voor communicatie
Deze introductie cursus was een eye opener! Nwe inzichten en duidelijke voorbeelden laten me zien dat alles mogelijk is. Doen!
Gewoon doen!
In mijn werk (gezinshulpverlener en maatschappelijk werker) kan ik de vaardigheden heel goed gebruiken en de manier waarop die zijn aangereikt (duidelijke presentaties, genoeg ruimte om te oefenen, fijne sfeer) hebben gemaakt dat ik het me goed eigen heb kunnen maken en direct toe kan passen. Ik ben heel tevreden over de trainer en de inhoud van de opleiding.
Een prachtige opleiding, Ymkje laat je in je waarde en geeft een aanvulling en of oplossing van datgene wat jij graag verder wil ontwikkelen. Het heeft mij prachtige nieuwe inzichten gegeven, en een mooie nieuwe persoonlijke ontwikkeling.
Persoonlijke verrijking voor zowel werk als privé!
Een spiegel die gevraagde tips en trucs geeft.
de individuele coaching is mij zeer goed bevallen: de persoonlijke aandacht en een scherp luisterend oor van de coach en de hieruit voortvloeiende confrontaties met mijzelf, hebben ervoor gezorgd dat ik uiteindelijk mijn koers weer durf en kan varen, ik heb mijn eigen regie weer terug en heb geleerd eerst rekening met mijzelf te houden. De toepasbaarheid van het geleerde voelt nog onwennig, maar gaat steeds beter. Door de coaching ben ik stil komen te staan en bij mijzelf terecht gekomen om vervolgens in beweging te komen. Ik ervaar hier steeds meer en meer rust en ruimte en vrijheid door.
Tijdens mijn werk heb ik al veel aan de cursusinhoud gehad. De cursusavonden waren afwisselend en praktisch.
Heel leuk en zinvol om kennis te maken met een heel andere manier van kijken naar aspecten die te maken hebben met communicatie en en de mogelijke effecten daarvan in het contact! Een aanrader voor iedereen die met mensen omgaat.
Ik wilde graag meer weten over NLP en of het iets voor mij is. Toen ik op Facebook las dat er zó dicht bij huis een introductiecursus werd gegeven heb ik me snel opgegeven. Door oefeningen en praktijkvoorbeelden word je geconfronteerd met o.a jouw manier van denken. Ymkje weet door háár manier van training geven je meer inzicht te geven in jezelf.
Prins Bernhardstraat 1
9251GJ Burgum