Vanuit een nare werkervaring met NLP in aanraking gekomen, op zoek naar mezelf en een positievere kijk. Een prachtige reis gemaakt met Ymkje en Jan-Willem en de mede cursisten. Ymkje en Jan-Willem bedankt dat ik dit allemaal bij jullie beleefd heb. Tegen mensen die twijfelen om de opleiding te volgen kan ik zeggen, altijd doen. Het is echt een verrijking.
Vanuit een 1-op-1 coachingstraject uitgekomen op een NLP Practitioner opleiding bij KiesKoers. Dit om op zoek te gaan naar (persoonlijke) groei in communicatie, gedrag en bewustzijn. De nuchtere en persoonlijke aanpak van coaches Ymkje en Jan-Willem zorgen voor een fijne leeromgeving. Zelfs met de onverwachte maatregelen waardoor plotseling alles via video-verbinding moest heeft dit nergens tot verlies van focus of kwaliteit geleid. Ymkje en Jan-Willem bedankt voor de prachtig opgezette opleiding. Hopelijk tot ziens bij een vervolgopleiding!
Integer / enthousiast / passie / veilig / eigen proces / uit de comfort zone / liefdevol
De NLP Practitioner opleiding bij Kies Koers is een dikke aanrader! Een groot kado voor jezelf en daardoor ook aan de mensen om je heen. Je ontwikkelt o.a waardevol gereedschap om “lichter” te leven en je kunt dit direct efectief gebruiken in je werk en privé-leven. Een opleiding waar je ècht iets aan hebt, voor iedereen bruikbaar! De trainers zijn geweldig; veel humor, transparant en sympathiek.
Bijzonder om te ervaren hoe NLP je leven positief kan veranderen. Door deze opleiding heb ik meer inzicht gekregen van het gedrag van mensen in het algemeen en dat van mijzelf in het bijzonder. De positieve sfeer en de persoonlijke aandacht tijdens de opleidingsdagen zorgden voor nieuwe inzichten, bijzondere ervaringen en veel plezier. Een waardevolle opleiding!
Beste AW, Bedankt voor de mooie woorden. Het doet ons goed om te lezen dat je de positieve sfeer en persoonlijke aandacht aankaart, zeker nu een groot deel van de training online plaats heeft gevonden. Dit is waar we naar gestreefd hebben en het is erg belangrijk voor ons, fijn dat het gelukt is. We hebben een mooie ontwikkeling gezien! Heel veel plezier met het geleerde en wie weet tot ziens.
Ik heb enorm genoten van deze opleiding, die heel goed aansluit op mijn opleidingsvraag. Ik heb de opleidingsmethodiek, in groepsverband, als erg prettig ervaren. De opleiders hebben oog voor iedereen in de groep, ongeacht ervaring en doelen. Elke dag van de opleiding was genieten. Van de goede sfeer, de persoonlijke verhalen en uitdagingen, de oefeningen (die over serieuze onderwerpen gaan) en de 'uitstapjes' om te ontspannen en te relativeren. Wanneer je zelf deze opleiding gaat doen: stap er met een open mind in, laat het op je afkomen, geniet ervan, leer van elk moment. Ik weet zeker dat het je sterker en completer maakt als mens, partner, collega en professional.
Beste Jan, Wat een prachtige woorden, bedankt! Hier worden wij heel blij van en enthousiast om de volgende groep net zo te laten groeien zoals we jou hebben zien groeien. Die reis zetten we (waarschijnlijk) nog door tijdens de NLP Master Practitioner opleiding, we kijken ernaar uit je dan weer welkom te heten! Voor nu heel veel plezier met het toepassen van alle theorie.
Geweldige ervaring , het inzicht, de ontdekkingsreis , alle tools die ik heb gekregen om toe te passen in het dagelijks leven. Te realiseren dat je werkelijk je eigen dirigent bent van jouw brein. En niet te vergeten de manier waarop deze training werd gegeven door Ymkje en Jan Willem, zeer professioneel en acht voor iedereen.
Beste JG, Super! Wat een fijne review om te lezen. Heel fijn dat je de tools gekregen hebt die je nodig had en ze ook toepast in het dagelijkse leven. Dat is waar wij het voor doen, je maakt ons trots. Bedankt voor het delen van jouw ervaringen, en heel veel plezier met het ontdekken van de andere uitkomsten tijdens het toepassen van de tools.
Deze cursus heeft mij veel geleerd waar ik mij eerder niet bewust van was. Het heeft mij meer inzicht gegeven in mijzelf en anderen. Een afwisselend programma, theorie en praktische oefeningen gegeven door Ymkje en Jan Willem in een prettige sfeer. Het heeft bij mij datgene in gang gezet waar ik op hoopte, maar waarvan ik niet verwacht had dat dat kon. Het enige wat ik misschien jammer vind is dat ik deze cursus niet jaren eerder heb gevolgd, dus mocht je twijfelen, gewoon doen!
Geweldig Eltine! We hadden je graag jaren eerder welkom geheten ;) Bedankt voor het delen van jouw ervaringen, het doet ons goed om jouw review te lezen. Voor nu succes met jou reis en hopelijk tot ziens in de NLP Master Practitioner!
Het waren vijf heerlijke modules. Alles gaat in een vlot tempo waarbij je na de theorie vooral zelf aan de slag gaat met de stof. Er is bovendien volop variatie. Ymkje kan putten uit een enorme ervaring en vertelt hier inspirerend over. Jan Willem is een brok enthousiasme en legt goed uit.
Beste Nienke, Wat een persoonlijke feedback voor ons als trainers, bedankt! Complimentjes krijgen is altijd leuk. Heel fijn dat we jou hebben kunnen helpen met het krijgen van inzichten, wij hebben ook van jou genoten! En gelukkig zit dat er nog niet op, we zien je in maart bij de Masters. We hebben er nu al weer zin in! Tot ziens in maart.
Wat is Taal een krachtig middel, Door "gewoon" een ander woord te gebruiken je een andere reactie krijgt. Het op verschillende manieren leren kijken naar gebeurtenissen. Er is altijd een oplossing, alles is mogelijk ook de manier waarop je naar iets kijkt. Het verrijkt je leven en daar blijft het niet bij je wordt gestimuleerd om door te gaan met ontwikkelen ook na de training. Top instituut met top trainers
Hallo Philip, Taal is zeker krachtig en cruciaal in het overbrengen van een eigen boodschap. Fijn dat je er zoveel aan hebt gehad. Heel veel plezier met alles wat je geleerd hebt en met het ontdekken van nieuwe resultaten en doelen tijdens het toepassen van de aangereikte tools. We wensen je het allerbeste voor de toekomst!
Betrokken, deskundig, zeer klantgericht
Hoi Gerrit Jan, Dank voor je mooie feedback! Het was een prachtige reis, die nog verder gaat.
Met Kies Koers heb ik een geweldige positiviteit ervaren van Ymkje en Jan Willem met veel persoonlijke aandacht en een professionele, gelijkwaardige en motiverende begeleiding. Ik heb deze reis met niemand anders willen maken.
Hallo Marian, Dank voor je mooie woorden! We hebben ervan genoten en wensen je nog veel meer mooie reizen toe!
Ik heb de NLP Practitioner en de vervolgtraining NLP Master Practitioner bij KiesKoers gevolgd. De persoonlijke aandacht, de praktijkopdrachten en de nuchtere (Friese) benadering maken dat ik met veel plezier de twee trainingen heb gevolgd. En zo heb ik mij persoonlijk en zakelijk ontwikkeld, op een manier die bij mij past. De ontwikkeling die ik heb doorgemaakt, is een fantastische reis die nu nog steeds doorgaat. Een reis die ik met alle plezier met Ymkje, Jan Willem en mijn mede NLP'ers heb beleefd.
Het is gewoon leuk om onder leiding van deze deskundigen met NLP te ontdekken wat het voor je kan betekenen. Je haalt er zelf uit wat je er uit wilt halen. De sfeer, de setting, flexibiliteit, het enthousiasme.. een aanrader!
Gedifferentieerde aanpak. Goed voor je eigen ontwikkeling en je krijgt goede inzichten! Te gebruiken in werkgerelateerde situaties, maar ook privé !
De Business NLP training wordt op een informele en ontspannen manier gegeven waarin veel ruimte is voor interactie en het delen van eigen ervaringen. Door het volgen van de training ben ik bewust geworden van mijn eigen gedrag, houding en communicatie. Het heeft mij ook veel inzichten in anderen gegeven. Door deze 'Eye opener' en technieken die ik tijdens de training heb geleerd ben ik flexibeler geworden in mijn communicatie. Door te experimenteren met de technieken ontwikkel ik ook na de training nieuwe inzichten én het levert ook direct resultaat op!
Ik ben de opleiding in gegaan en wist niet precies wat ik allemaal kon verwachten. Maar vanaf het eerste moment werd mijn interesse gewekt en wilde ik meer weten, wel waren niet alle onderdelen mij ding. Maar vooral het enthousiasme van de trainers werkte zeer aanstekelijk.
Mijn ervaring met Kies Koers en de gevolgde NLP business training is dat dit direct en blijvend resultaat oplevert. Nu ik bewust ben van mijn communicatiepatronen en die van anderen, en met alle aangereikte tools, is mijn communicatie direct blijvend veranderd. Het mooie is dat dit met een beetje aandacht blijvend kan groeien. Het is voor mij leuk, leerzaam en het is zowel zakelijk als in privé een verrijking. De docenten zijn goede facilitators!
Erg fijne Business NLP Training gehad bij Kies Koers. Jan-Willem kan de informatie erg goed overbrengen en geef je handvatten waarmee je direct aan de slag kunt. Ik begon deze training te volgen om op professioneel vlak te groeien, maar merk dat de persoonlijke ontwikkeling net zo hard is meegegroeid.
In twee dagen kun je zoveel leren, echt! Je beperkingen ombuigen naar overtuigingen en contact maken met de mensen om je heen. Ik heb genoten!
Een prima kennismaking met NLP, op een praktische manier gegeven en met prima begeleiding! De cursus geeft inzicht in jezelf, werkt doelgericht met de focus op wat je wilt bereiken. KiesKoers geeft de cursus op een erg prettige manier, goede uitleg, respectvol en met humor.
De NLP practitioner heeft mij veel persoonlijke ontwikkeling gebracht, het heeft mij inzicht en kennis gegeven en vaardigheden aangereikt waar ik me nu verder in kan bekwamen. De boost aan zelfvertrouwen neemt niemand mij meer af.
Ik ben met deze opleiding tot NLP Practitioner een prachtige ervaring rijker. Ik heb geleerd door simpele technieken het leven een beetje begrijpelijker te maken, niet alleen mijn eigen leven maar ook dat van anderen.
Niet alleen NLP maar ook de docenten en de mede leerlingen, hebben mij geholpen om zulke grote stappen in het leven te zetten! Een geweldig nieuwe ervaring, mooie leerzame stof en iets wat je hele leven kan gaan gebruiken. Wat een persoonlijke groei maak je mee, door deze geweldige opleiding, gegeven door geweldige docenten die echt hart en aandacht hebben!
Goed inzicht hoe je met NLP de communicatie en verbinding kan verbeteren. Het leert je veel over jezelf. Zeer aan te bevelen
Prins Bernhardstraat 1
9251GJ Burgum