Prima geregeld! Maar nog even over het eten...

Opzich is alles net zo goed geregeld als voorgaande keren. Normaal vind ik het eten ook echt top geregeld, maar hier heb ik nu wel een aantal opmerkingen over. Het avondeten van vrijdag was dikke prima, maar dat van zaterdagavond was toch wel wat ondermaats. Na een warme dag strijden in routes is het avondeten voor mij echt een feestje en dat was dit duidelijk niet. (Groenteprutje met wat brood en een salade met o.a rauwe wortel er doorheen. Mijn andere punt is dat er vooraf niet duidelijk gecommuniceerd is dat er geen (of althans niet meer standaard) vlees bij of door de maaltijd zit. Op het aanmeldingsformulier heb ik hierover ook niets zien staan. Dit werd pas op vrijdagavond vlak voor het eten aangegeven .Op zaterdagochtend stond er dan wel weer ineens schaal met kipfilet & salami omdat dat "over" was.

• Mountain Network locatie/afdeling Klimcentrum Heerenveen
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Zelfstandig klimmen
  • Groepsgrootte N.v.t.

Gezellig weekend door gezellige mensen waar ik mee klom

Dit was voor mij de tweede keer buiten klimmen in de Ardennen. De camping en omgeving zijn helemaal top. Toch vond ik de mensen en de sfeer bij de Mountain Network basecamp dit keer tegenvallen. En het eten was niet goed. De vorige keer waren er geweldige curry's gemaakt en verschillende opties, ook vlees voor diegene die dat wil. En er draaide een muziekje, stond de koffie de hele dag klaar en was altijd wel iemand aanwezig. Nu was het eten nogal karig. Beetje gesneden groenten bij elkaar gegooid en 1 maaltijd smaakte wat naar een wcblokje. Het eten moet juist een feestje zijn waar je na een lange dag klimmen naar uitkijkt. Ook miste er proteine in de vorm van vlees, noten oid. Dat heb je wel nodig als je een paar dagen intensief klimt. Erg jammer. Ook vond ik de sfeer de vorige keer beter. Nu moesten we tussen 8 en 9 ontbijten, daarna ging de basecamp helemaal dicht en was het de hele dag uitgestorven. Hopelijk is het de volgende keer beter.

• Mountain Network locatie/afdeling Klimcentrum Leeuwarden
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Vrij klimmen, geen programma

Fantastisch

Onze begeleiders waren net zoals vorige keer top. Duidelijke uitleg en instructies , verantwoordelijk en respect voor de omgeving. Prachtige locaties waar we geklommen hebben.

• Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Via Ferrata vervolgcursus
  • Groepsgrootte 1-5

Vorig jaar was het perfect, nu was het waardeloos

Het was erg vervelend en frustrerend dat ik geen keuze had wat betreft het eten en gedwongen was om veganistisch of vegetarisch te eten. Daarnaast, en het spijt me dat ik dit moet zeggen, was het eten echt niet lekker. Zeker wanneer mensen voor een actief weekend komen, is goed eten belangrijk. Dit staat in scherp contrast met vorig jaar, toen alles perfect geregeld was.

• Klantcontact N.v.t.
  • Mountain Network locatie/afdeling Klimcentrum Leeuwarden
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Basecamp in Dinant zonder cursus
  • Groepsgrootte N.v.t.

Amazing - totally loved everything about the course.

Well designed and well executed. Instructors were doing everything to fully make use of situation / opportunities and time available. Participants worked well together and the intructors complimented each other very well. Thank you.

• Mountain Network locatie/afdeling Outdoor - Ardennen
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Via ferrata vervolg cursus

was leuk

eten is matig, verder erg leuke tijd gehad

• Klantcontact N.v.t.
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? toprope
  • Groepsgrootte 6-14

Lekker praktisch en goed begeleid!!

De instructeurs Bart en Rob waren erg toegankelijk en aardig. Het was een erg gezellige groep. De cursus was lekker praktisch en goed geregeld. Ik ben er 100% tevreden over.

• Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Beginner rotsklimmen

Super geregeld

Super leuk feestje gehad bij Noardwand. De instructrice deed het super en was erg leuk met de kinderen (5/6 jaar). Enige opmerking: laat de kinderen allemaal een keer langskomen om de zekering te oefenen na de uitleg, dan is het iets duidelijker en kunnen ze sneller aan de slag. Tijd werd goed in de gaten gehouden. Klimmen met uitleg was 1,5 uur, dit was echt perfect! Ook patatjes met snacks waren heerlijk. Hopelijk wil nog een van onze kindjes later een feestje bij jullie, want iedereen was enthousiast.!

• Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Kinderfeestje clip&climb
  • Groepsgrootte 6-14

Veel geleerd, ook voor iemand die al wat bekend was!

Gezellig en leerzaam

• Beoordelen als: N.v.t.
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Introductieles boulderen

Superleuk feestje

Mijn dochter heeft een superleuk kinderfeestje gehad! Het was een heel gezellige zaterdagmiddag! We hadden een Clip 'n Climb kinderfeestje met chips traktatie en een ijsje. Op het laatste moment ook nog en patatje erbij gedaan en dat kon zonder problemen. Ook de instructrice was heel geduldig voor de kids en gaf goede uitleg!

• Mountain Network locatie/afdeling Klimcentrum Leeuwarden
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Kinderfeestje Clip 'n Climb
  • Groepsgrootte 6-14

Goede organisatie en wat is het gaaf!

Fijne organisatie, voldoende materiaal en begeleiding. Uitdaging voor alle leerlingen!

• Beoordelen als: School
  • Mountain Network locatie/afdeling Klimcentrum Arnhem
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Sportklimmen
  • Groepsgrootte 15-44

Erg leuk geweest, echt veel lol gehad.

Ben ik overtuigen om een cursus te volgen

• Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Introductie less
  • Groepsgrootte 1-5

Superleuk en smaakt naar meer

De binnenkomst eas warm en de lounge is erg knus en huiskamersfeer. Goede instructie en lekker veel geklommen tot mijn armen er mee ophielden.

• Mountain Network locatie/afdeling Klimcentrum Heerenveen
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Introductieles
  • Groepsgrootte 1-5

First time bouldering, felt very welcome. Instructor was really great, friendly and knowledgeable. I will come back

• Mountain Network locatie/afdeling Bouldercentrum RijnBoulder
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Introduction lesson

New Adventures in Climbing

I recently took my son Bence to the introduction lesson at Mountain Network Amsterdam, and it was an amazing experience. The instructors were incredibly patient and engaging, making the lesson both fun and informative. It was also great to see that security procedures were a top priority, ensuring a safe environment for everyone. Bence absolutely loved it and is already excited for the next session!

• Mountain Network locatie/afdeling Klimcentrum Amsterdam
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Introduction to Mountain Club

De cursus Via Ferrata was nóg leuker dan verwacht

De cursus Via Ferrata was super goed verzorgd. Het weekend voelde als een week vakantie met het ontmoeten van leuke nieuwe mensen, goed eten, genoeg biertjes op voorraad en hele leuke instructeurs die met heel veel enthousiasme en humor alle ins en outs van Via Ferrata uitleggen. Het kamp bevindt zich op de camping bij Dinant op een toplocatie dichtbij een van de klimgebieden en aan het water waar je je aan het eind van de dag prima kunt vermaken. Ik heb het onwijs naar mijn zin gehad.

• Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Via Ferrata deel 1

Geweldige beklimming Zugspitze!

Onze reisbegeleider vanuit MN, Tess, is misschien niet de grootste (in lengte), maar ze heeft een groots karakter/persoonlijkheid. We waren een groep waar niemand echt ervaring had met via ferrata en Tess pakte dit perfect op, de avond voor de beklimming van de Zugspitze heeft ze al het materiaal uitgebreid doorgenomen inclusief diverse do's en don'ts. Hier ook mijn complimenten voor de Duitse berggidsen (Sepp, Monika en Kat) die er op de dag van de beklimming bij waren. In de groep zaten enkele mensen met wat hoogtevrees en Sepp (en Tess) pakten dit geweldig - pedagogisch - op. Ikzelf zat tijdens de beklimming in de groep van Kat en zij deed het naar mijn mening ook super! Ze voelde de groep aan en ze had een goede balans tussen "streng" (als in 'nu even koppie erbij, opletten en doorpakken) en vriendelijk/gemoedelijk waarbij er voldoende ruimte was voor grappen, gesprekken en pauzes. Alles bij elkaar heb ik twee geweldige dagen gehad met een top groep en sublieme gidsen. Dank!

• Mountain Network locatie/afdeling Outdoor - Bergsportreizen
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Beklimming Zugspitze, groep van 1 en 2 september
  • Groepsgrootte 6-14

Gezellig, sociaal en vooral grensverleggend.

Een weekend met ups en downs.. grensverleggend en zwaarder dan ik had gedacht. Men zegt op internet dat Via Ferrata "een discipline tussen bergwandelen en klimmen zit" . Maar dit was véél klimmen en had niets met bergwandelen te maken, naar mijn mening. De 2e dag was zwaar en uitdagend, en als beginner moet je echt genoeg kracht en klimtechniek hebben om dit te kunnen doen. Ik vond het daarom niet echt een beginnerscursus.. het ligt misschien ook aan de samenstelling van de groep. Maar ondanks de zwaarte , heel leerzaam, heel gezellig, en ik zou het zo weer doen!

• Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Via Ferrata cursus

Gewoon super leuk

Ik heb erg veel geleerd en mijn grenzen verlegd. Ik vond het erg leuk

• Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Via Ferrata
  • Groepsgrootte 6-14

De instructuer heeft helaas afgezegd en er was geen vervanger beschikbaar.

Helaas is de proefles afgezegd door mountain network. De instructeur was niet beschikbaar. Hoewel er gezocht is naar een andere instructeur in Nieuwegein en bij de andere vestigingen is dat niet gelukt. Communicatie hierover was goed. Ik wacht nu nog op de toegezegde teruggave van de betaling. Met vriendelijke groeten

• Locatie N.v.t.
  • Beoordelen als: N.v.t.
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? proefles klimmen

Heel professioneel

Vriendelijk ontvangen, uitstekende instructie en begeleiding!

• Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Instructieles klimmen

Een top verjaardagsfeestje

Fijn contact voor het organiseren van het kinderfeestje en tijdens het feestje goede begeleiding van Mark. Fijn dat alle 9 meiden tegelijk de wand op konden en ze hebben genoten.

• Mountain Network locatie/afdeling Klimcentrum Arnhem
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Kinderfeestje

Top begeleiding!

Afgelopen zaterdag super introductieles gehad met mijn dochter, we waren slechts met zijn tweeën, waardoor we alle tijd hadden. Instructeur legde alles perfect uit en gaf dochter daarnaast ook alle tijd om lekker haar eigen ding te doen.

• Mountain Network locatie/afdeling Bouldercentrum RijnBoulder
  • Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? introductieles

Super!

Hele fijne dag met de kinderen en een erg goede uitleg en professionele manier van werken.

• Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Kennismakingsles

Veel geleerd

Ik klim inmiddels een aantal jaar bij Mountain Network Nieuwegein. Ik vind het een prettige hal. Ook het personeel is fijn. Altijd bereid om je te helpen als je dit nodig hebt. Met enige regelmaat helpt Melissa me om een moeilijk punt in een route door te komen wanneer ik daar alleen niet goed uitkom. Op die manier heb ik, ondanks mijn wat angstiger en aarzelender natuur, al diverse routes toch kunnen uitklimmen. Melissa kan je net even dat zetje geven om door te gaan. Ze is direct en duidelijk, dat vind ik superfijn!

• Welk programma heb je bij Mountain Network geboekt? Abonnement

Nieuwe Kade 4

6827 AA Arnhem

+31 88 123 6902

Over Mountain Network

Mountain Network is een bergsportorganisatie met 7 klim- en bouldercentra in Nederland, outdoorlocatie in de Ardennen en is organisator van ski- en bergsportreizen wereldwijd.