Samen met een vriendin een uurtje intro boulderen gedaan. Echt top! Door de uitleg en aanmoediging hebben we veel kunnen doen en verschillende soorten klimmen kunnen proberen.
Ontzettend vriendelijk en behulpzame en ook nog eens klantgerichte medewerkers die duidelijk hart hebben voor hun werk (met name Leah)
Echt een aanrader!!
Introductieles boulderen geboekt. Ik kreeg duidelijke uitleg van Jelmer. Ook was er genoeg ruimte om zelf aan de slag te gaan. Ook leuk dat er niet vooraf allerlei tips werden gegeven, maar dat Jelmer je eerst zelf liet ervaren waar en hoe je het beste je voeten kunt neerzetten. Ik kom snel terug!
veel geklommen, lekker eten en goed voorbereid!
Degene die de clip and climb sessie begeleide was echt top! Motiveerde en begeleide de kinderen op een manier die echt aansloot.
Eerste tocht samen met mijn vrouw en dochter van 12. De groep en de gidsen hebben het goed opgepakt rekening houdend met de jongste deelnemer. Mijn dochter heeft een heel leuke tijd gehad.
De Single pitch cursus Ötztal was een erg leerzame en leuke week. Roland is een hele fijne instructeur met veel kennis en ervaring. We hebben geleerd over lead klimmen, ombouwen en knopen maken. Voor de rest lekker veel ervaring op de rotsen gedaan. Een top week!
Wij hadden heel erg geluk met onze groep, wij zijn zo hecht geworden en dat door het klimmen. Ik vond de begeleiding (Reitze, Elke, Sacha en Gerard) ook altijd gezellig. Het klimmen was heel leuk zelfs als het regende. Het eten was elke avond en ochtend ook echt zo lekker. Het was gewoon echt een week met veel herinneringen, en ik kom sowieso volgend jaar terug
De growp was erg leuk, veel leuke en moeilijke routes geklommen, het was altijd gezellig, maar ik mis het vlees wel
Gedurende de week alles geleerd om voor te klimmen in de rotsen, afgesloten met een certificaat om dit ook zelfstandig binnen en buiten toe te kunnen passen.
fijne en betrouwbare begeleiding, mooie plek en veel geklommen. Alles wat je qua klimmen wou werd geregeld. Eten was ook verrukkelijk.
Het is echt een geweldige ervaring om bovenop de berg te staan. De begeleiding om op die berg te komen was heel goed. Het was op z'n Nederlands grotendeels tot in de puntjes geregeld, dus dat was top. De gidsen waren goed. Af en toe enige miscommunicatie vanwege taalbarrière of dat we als groep het programma net anders begrepen. Maar wat super was, was dat veiligheid altijd voorop stond. En daar hielpen ze je ook echt goed mee. Een mogelijke volgende keer zou wel met een privé gids zijn. Je bent toch erg afhankelijk van de groep. Zelf had ik keihard getraind en me goed voorbereid, qua ervaring, conditie en spullen. Helaas zaten we in de groep met iemand die zich niet goed had voorbereid. De gids nam ons, duo wel goed voorbereid, de avond voor de grote klim apart om te zeggen dat er een risico was dat we halverwege de klim terug zouden moeten omdat degene die niet goed was voorbereid het niet zou halen. Nou daar heb ik toch wel de halve nacht van wakker gelegen. Er kan tijdens een tocht altijd iets gebeuren (hoogteziekte, blessure), maar dat je keihard traint en je bergbeklimming dan mogelijk niet door kan gaan vanwege een persoon die zich niet had voorbereid.. Dat is wel heel erg zuur. Volgende keer dus een privé gids. De persoon haalde het inderdaad niet, maar door een 'gelukje' konden we op de berg de groepen uitwisselen van iemand die hoogteziekte had en degene die nog fit waren, en hebben we toch de top gehaald.
Hele reis is goed verzorgd. Gidsen hebben veel ervaringen en weten ondanks de taalbarrière goed te begeleiden. Wij hebben onszelf dan ook goed voorbereid op deze beklimming, zowel met spullen als de fysieke voorbereiding. Uiteindelijk staken wij ver boven de groep uit qua fitheid, wat onze ervaring natuurlijk ook beïnvloedde. Sterker nog, in onze touwgroep zat iemand die totaal niet fit genoeg was en op 3600m moest opgeven. Door een ‘gelukje’ voor ons kwam de andere touwgroep weer naar beneden doordat iemand hoogteziekte had en kunnen wij met twee van hen wel naar de top. Onze ervaring is/had dus erg beïnvloed kunnen worden doordat iemand anders niet goed voorbereid had. Dit is voor ons wel een reden om een dergelijke ervaring niet meer met een groep onbekende te doen.
Het kinderfeestje van mijn zoontje was goed georganiseerd en de begeleiding was echt super.
Mooi programma, goed opgebouwd en goede organisatie.
Elia heeft ons rustig en gedegen alles uitgelegd en voor gedaan, dan laten oefenen (eerst met back-up, later zonder). Instructie wisselde af met controlvragen aan ons. Ik heb in een week tijd veel geleerd!
Voor ons teamuitje zijn we naar de klimhal gegaan. Superleuk om je team uit te dagen grenzen te verleggen en wat lef te tonen. Daarnaast moet je ook vertrouwen hebben in elkaar. Dat is bij ons wel gelukt! Het was een superleuke activiteit om te doen als team, maar ook als individu kun je hier hier prima vermaken.
Er was een duidelijke uitleg en goede begeleiding tijdens de introductiecursus boulderen. De boulderhal heeft voldoende opties voor iemand zonder ervaring en goed haalbare uitdagingen om technieken te leren
Ik kwam met mijn kleinzoon van 7 jaar voor het eerst in een klimhal Hij zat in een groep met 2 tieners en 2 volwassenen ik was benieuwd hoe dat zou gaan. Sjors heeft dat perfect aangepakt en ieder zijn of haar aandacht gegeven. Chapeau
De uitleg was goed van onze instructeur Ali. Hij was erg geduldig en vriendelijk!
Omdat ik later dit jaar een Via Ferrata huttentocht ga doen in de Dolomieten wilde ik graag eerst nog wat goede kennis en kunde opdoen. Dit weekend was daar perfect voor. Super veel geleerd over veiligheid en wat de beste uitrusting is voor dit soort tochten. Verder vond ik het onderlinge contact in de groep leuk evenals het contact met de gidsen. Het ontbijt en diner waren ook goed verzorgd.
Hele leuke en uitdagende middag gehad, ook leuk dat mijn jongste dochter het klimmen ook mocht proberen. De kinderen werden goed geholpen en hebben hun angsten overwonnen!
Nieuwe Kade 4
6827 AA Arnhem
Mountain Network is een bergsportorganisatie met 7 klim- en bouldercentra in Nederland, outdoorlocatie in de Ardennen en is organisator van ski- en bergsportreizen wereldwijd.