ontspannen ski break met het bedrijf
De ervaring was meer dan goed, een paar kleine aandachtspunten voor verbetering hou je altijd.
De organisatie neemt onze groep van begin tot eind mee op reis. We hebben vanaf het begin meteen het gevoel dat we in goede handen zijn. Er is goed overleg tussen docenten en Snowbreaks om het voor de leerlingen zo fijn mogelijk te maken. Het inzicht van de instructeurs bevalt ons erg goed. Iedere leerling heeft op zijn/haar niveau kunnen skien/snowboarden, wat een grote meerwaarde is voor de individuele leerling. Kortom: de ervaring met snowbreaks nodigt ons uit om nogmaals in zee te gaan met deze organisatie.
Het was een super leuke vakantie en wij hebben er erg van genoten. Willen volgend jaar zeker weer mee. Qua skigebied liever naar Ski-amande. Mijn indruk is dat er meer blauwe breede pisten zijn. In dit gebied was het vaak rood en bij blauw alleen de weggetjes. Accomodatie heel gezellig, maar in de kamer van de kinderen werkte de verwarming niet en de toilet spoelde niet door. Andere punt van verbetering de droogruimte van de schoenen ook s'nachts verwarmen. Voor de rest was het geweldig. Groetjes, Isabel
Geweldige vakantie !
Heel leuk. Leuke begeleiding, veel aardige mensen en goed geregeld
Ik heb samen met vrienden een van de beste weken van mn leven gehad! Leuke mensen ontmoet, mooi weer gehad en gezellige begeleiding. Echt een top week! Anne, Merel, Lotte, Ingrid, Niels, Baard en Joep, enorm bedankt!!!!
Het was een geweldige reis, die ik niet snel zal vergeten! Alles was top geregeld en de sfeer was super. Ik wist dat het een gave reis zou worden, maar dat het zo'n fantastische reis zou zijn, dat had ik niet durven dromen. Bedankt iedereen!
Een uitstekend georganiseerde reis met top instructeurs ter plekke.
Hoi Michel, Nogmaals dank voor de mooie woorden! We zullen de verbeterpunten w.b.t. het eten in de accommodatie zeker bespreken met de eigenaar. Tot volgend jaar! Mvg, Ruben Lamboo (Snowbreaks)
De ski en snowboard leraren waren echt goed. Een groot compliment voor Ralph, Bart en Bart. Goede samenwerking mee gehad en er was elke keer goed overleg. Prettig om mee samen te werken.
Top vakantie!!;)
Heel goed!!
Beste mevrouw Keijzers, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling n.a.v. uw deelname aan de Gezinsreis Carnaval. Wij vinden het vervelend om te lezen dat u minder tevreden was over het eten. Kunt u specifiek aangeven waar u minder tevreden over was zodat wij dit kunnen doorgeven aan de accommodatie? U kunt reageren op dit bericht maar uiteraard ook telefonisch contact met ons opnemen. Alvast bedankt en tot ziens! Team Snowbreaks (Debby ter Rele)
Het was SUPER en we gaan zeker nog een keer met jullie.
Super 5-daagse gehad, alleen de bus chauffeur maar iets rustiger door de bergen rijden, aantal kinderen misselijk geworden op de terug weg. Nogmaals iedereen bedankt van de organisatie.
Super gezellig en goed georganiseerd kamp gehad.
Over het algemeen hebben we een topuitje gehad. Ik wil graag nog de opmerking maken dat we het ontbijt etc top geregeld vonden, de avondmaaltijden waren erg wisselend ontvangen en over het algemeen vonden we de prijs/ kwaliteit verhouding niet erg goed.
erg leuke groep met leuke, grappige begeleiders. De skilessen waren leerzaam, veilig en 's middags was het leuk om zelf met een groepje de mogelijkheid te krijgen om zelf te skiën. Kortom een erg leuke vakantie!
Geslaagde wintersportweek met gevarieerd programma voor kinderen en ouders.
Leuk met al die kinderen samen. Grote meerwaarde dat ze elkaar ook na de les in de accommodatie (kunnen) treffen.
In 7 jaar tijd hebben we nog geen slechte instructeur kunnen ontdekken. De leerlingen hebben een toptijd gehad en veel geleerd van de skileraren! Compliment voor wederom een uitstekende reis.
De Snowbreaks week was erg leuk met een dergelijke groep. Alles prima geregeld en vooral leuk voor de kinderen. Voor herhaling vatbaar
Het was weer super gezellig! Tot volgend jaar :) !!
We hebben een erg fijne week gehad, waarvoor dank!
Wij hebben genoten!