L.A. DJ's zijn stipt en leveren wat ze beloven. Een geweldige dj en muzikant die ook nog eens heel flexibel zijn en precies de sfeer weten aan te voelen. Het feestje was niet op gang gekomen zonder hen
Zeer tevreden met de geleverde DJ en saxofonist van LA Djs! Al onze (muziek)wensen konden tijdig worden aangegeven en werden op de dag zelf ook naar verwachting uitgevoerd waardoor we een topfeest hebben gehad! Ook de eigen inbreng van DJ en saxofonist werd door ons en ook de gasten denk ik, zeer gewaardeerd! Nogmaals bedankt!
Betrouwbaar, klantvriendelijk en professioneel! Een aanrader om van elke gelegenheid een top feest te maken!
Positieve indruk, goede communicatie vooraf, goede ervaring op de dag zelf m.b.t. de voorbereiding, DJ was erg flexibel (iets later beginnen en langer doorgaan zonder enkele moeite) en ze houden zeer goed rekening met de wensen van de locatie.
Keurig verzorgd optreden afgelopen vrijdag, dank!
afgelopen weekend heeft dj tom danial gedraaid op ons huwelijksfeest en het was fantastisch! Van begin tot eind heeft iedereen gedanst en het was helemaal wat we ervan verwacht hadden!! Super bedankt!!
Goed feest gehad en het optreden van saxofonist Yoran was fantastisch. Aanrader voor iedereen!
Vooraf aan het feest namen de mannen echt de tijd om goed in beeld te krijgen wat wij wouden voor ons feest. Ze dachten met ons mee en verkenden de mogelijkheden. Zowel telefonisch als face-to-face zeer prettige gesprekken. Het resulteerde dan ook in een heerlijke avond! De mannen van LA dj's weten precies wat ze moeten doen om het feest goed te laten los barsten. Ook de samenwerking tussen dj en saxofonist was erg leuk om te zien. De volgende keer boeken wij weer bij LA dj's!
Deze mensen begrijpen hoe je een feestje moet bouwen! Alles in goed overleg en kwalitatief hoogstaand!
Wij werken zeer graag samen met de mannen van L.A. DJ's. Voor elk type feest hebben zij een passend entertainmentvoorstel. De DJ's en het entertainment sluit goed aan bij onze klanten en wensen.
Goede dj's voor een schappelijke prijs!
Professioneel ook qua techniek. DJ en Saxofonist hebben er een feest van gemaakt!
Via vrienden kwam ik bij L.A. DJ's terecht en daar heb ik geen minuut spijt van! Door hun keuze in zangeres, muzikant en DJ werd onze speciale dag nog meer speciaal. Zij zijn een aanrader! Waarvoor dank.
Speelt goed in op de wensen van het publiek.
Voor mijn 30e verjaardag heb ik de Verse Prinsen geboekt bij L.A.-DJ's. Het dak ging eraf! Ik heb enorm genoten van de avond. Top act met leuke gasten!
DJ Remco heeft een zeer leuk feest gegeven!
Afgelopen weekend hebben dj Pieter, drummer Max en saxofonist Tom opgetreden en het was fantastisch, heel veel complimenten gehad. dank!
Het was een topfeest! Zeer professionele DJ met een goed gevoel voor de sfeer. Contact met LA dj's liep erg soepel en ze reageerden snel op vragen. Kan ze aan iedereen aanraden!
Zeer goede, betrouwbare en professionele DJ. Reeds meerdere malen gebruikt voor bedrijfsfeest van 300 man, maar ook voor prive feest van 75 personen. Voelt sfeer en wensen goed aan. Gewoon super.
Het feestje was top, mede dankzij LA DJ's. Fijn dat ze meedenken met de muziekkeuze en logische planning van de avond.
Wanneer Thomas, Remco of Luc achter de draaitafels staan, is het altijd feest. Ze weten als geen ander de sfeer van het feest aan te voelen en hebben no time de dansvloer vol!
De Dj en de saxofonist hebben de sfeer van het feest echt gemaakt. Zeker aan te raden!
Goed bedrijf, reageren altijd snel en correct. Meerdere feesten hebben ze voor ons gespeeld en brengen goed de sfeer erin. Alles is mogelijk en ze denken graag met je mee. Leuke, spontane mensen!