In 7 weken, 12 kg afgevallen, nog 3 kg te gaan, ik voel mij fitter, meer energie, kan het iedereen aanraden, ben benieuwd hoe het straks gaat sls ik weer "gewoon" gaat eten.
In korte tijd veel afgevallen, goed te doen en ook aanbevolen bij collega's.
Wat ben ik blij dat ik ben gestart met de shakes, echt super makkelijk vol te houden, je hebt echt geen honger en ook goed te combineren als je regelmatig niet thuis eet. In 12 weken slim joy ben ik 15,3 kilo kwijt geraakt!
Super dieet! Heel gemakkelijk vol te houden, want geen honger. Snel resultaat, vooral in de eerste week vliegen de kilo's eraf dus dat stimuleert om vol te houden. Handig receptenboekje voor de eerste dagen, daarna verzin je zelf wel variaties voor de afwisseling. Je eetpatroon verandert ongemerkt, waardoor de kilo's er ook af blijven als je naderhand weer langzaam afbouwt met de shakes. 11 kilo kwijt in 2 maanden en nu, 2 maanden verder nog steeds stabiel. Echt een aanrader!
Prima shakes! Zeer verantwoord dieet waarbij de kilo's ook nog eens snel verdwijnen. Mijn vriendinnen zijn er een hoop kilo's mee kwijt geraak en ikzelf 10 kilo in 7 weken tijd. Momenteel weeg ik 64 kg en ben er ontzettend blij mee!
Na alle positieve reviews gelezen te hebben besloot ik ook te beginnen met Slimjoy. Ik heb eigenlijk nooit last gehad van overgewicht. Maar na het stoppen met roken had ik constante honger en at ik de hele dag door. Ik ben dan ook in korte tijd 9 kilo aangekomen. Met Slimjoy was ik het na 6 weken weer kwijt. In de afbouwfase, wat 2 weken duurde, ben ik nog eens 1,5 kilo kwijtgeraakt. Super tevreden dus!
Het beste afslankproduct die verkrijgbaar is. Ik heb mijn streefgewicht in amper 2 maanden bereikt, terwijl ik gerekend had op 3 maanden.
Al 12 kilo kwijt in 1.5 maand, nog 8 te gaan!
Eerste dagen last gehad van hongergevoel en sindsdien niet meer! Ik heb het gevoel dat ik nu elke dag aan het afvallen ben. Ben pas twee weken bezig maar in totaal al 5 kilo eraf!
Ik ben 14 kilo afgevllen met slimjoy en mijn moeder is 9 kilo afgevallen.
Krijgt een 10 van mij omdat het: 1) een compleet product is 2) je gezondheid wordt bevorderd 3) je kilo's snel doet verdwijnen.
beste afslankshake wat ik ooit heb gebruikt. 12 kilo afgevallen met weinig hongergevoel.
Met slimjoy val je echt vet af en geen vocht of spiermassa. Ik ben 6 kilo afgevallen in een maand tijd. Ik weet dat er mensen zijn die sneller afvallen maar wat mij opvalt is dat mijn lichaam en huid er daadwerkelijk ook mooier uitzien.
14 kilo afgevallen!
Ik was Slimjoy in de Telegraaf tegengekomen en wilde het een kans geven. De beloftes waren groot maar ik had mijn twijfels. Uiteindelijk ben ik dus begonnen en in 4 weken tijd ben ik maar liefst 9 kilo afgevallen. Het werkt, de shakes zijn lekker en de service is top.
slimjoy is verantwoord en laat je mooi afslanken. ik ken veel mensen die ermee zijn afgevallen en heb er zelf een mooi figuur mee gekregen.
Een product dat echt snel werkt. Ik ben 16 kilo afgevallen in 10 weken en ben hartstikke tevreden.
7,3 kilo afgevallen in 4 weken en mijn vetpercentage is met 5% gedaald! Ben trots op mezelf en het is redelijk makkelijk gegaan. Gewoon de instructies gevolgd en het resultaat was meteen zichtbaar. Zeker een aanrader
Jouw slimste keuze voor een perfect figuur! ○ Door onafhankelijke consumenten gekozen tot beste afslankproduct ○ Met 46 kcal per shake de afslankshake met het laagste caloriegehalte ○ Enige complete afslankshake met 27 natuurlijke werkzame stoffen ○ Geproduceerd in Nederland met alleen de beste kwaliteit ingrediënten