4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer tevreden over het aanbod en diversiteit evenals de concurende prijzen. Dat maakt de keuze makkelijk om tot aanschaf over te gaan. Zelf heb ik nog wat naslagwerk gedaan over het merk, die informatie was niet te vinden op de pagina.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

vriendelijk geholpen en de prijs was heel goed

• Service N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Voorvering van nieuwe electr. fiets niet in orde, moest vervangen worden. Wegens drukte heeft het vrij lang geduurt voordat deze vervangen was.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige goede service en snelle afhandeling.Top

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Hele goede winkel!! Vorige maand mijn Sparta transportfiets opgehaald en ben er onwijs blij mee. Binnenkort langs voor de service!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Snelle service en de laagste prijs in Nederland van een echte fietsenwinkel (geen internet zaak). Dus vakkundige hulp en service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik koop hier al jaren de fietsen voor het hele gezin. Ruime keuze, goede prijzen. Nu heb ik een fiets gekocht die nogal wat gebreken (kinderziekten) vertoond. Ben nu al 3 keer terug geweest. Tot op heden altijd goed geholpen. Zo leer je je fietsenmaker wel goed kennen. Prettige service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb thuis nog de ketting kast vast moeten schroeven. Beetje slordig bij een nieuwe fiets.prijs is goed.personeel is klantvriendelijk wel een beetje onervaren in mijn ogen. Service weet ik nog niet, wel gevraagd of we met 3 mmaanden komen voor een naloop beurt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goeie zaak, niks op aantemerken.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede service en beleefd personeel. Goede prijzen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Via Google op dr site van Fietsplaza gekomen na telefonisch navraag of de fiets op voorraad was naar Limmen gereden heb een proefrit gemaakt en besloten de fiets te kopen en kon deze gelijk meenem. Prijzen als een internetwinkel, maar Fietsplaza is een fysieke winkel met service en garantie en duidelijke uitleg

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb van fiets Plaza heel erg goede service kunnen ontvangen Door dat zij niet op het geld van de verzekering hebben gewacht maar dezelfde dag nog een nieuwe fiets mochten uitzoeken klasse dikke vette pluim

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed enm vlot geholpen, voldoende keuze, scherpe prijs. Prima.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb een elektrische fiets gekocht en ik kon de fiets de zelfde middag nog ophalen. Meestal moet je een paar dagen op je fiets wachten, maar dat is bij fietsplaza niet zo.

Top zaak!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fiets gekocht, groot assortiment, keuze zat niet opdringerig, koffie gehad nette werkplaats met vriendelijk personeel prijs is super

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goede lichte fiets SENSA Superlite. Bevalt heel goed. Over 3 maanden terug voor servicebeurt. Eigenaar en collega hulpvaardig...

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zelf ervaring opgedaan met sleutelen daar door vriend van mij. hele gezellige sfeer hangt daar. ze weten wat ze doen en stellen niet teleur

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bijzonder kundig op het gebied van vakkennis en uitleg niets te broert om uitleg nogmaals uit te leggen, bijzonder behulpzaam In een woord PERFECT

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat een top zaak! Paar maanden geleden een prachtige mountainbike besteld. Fietst heerlijk had laatst een probleempje met mijn zadel, werd meteen opgelost tijdens mijn eerste servicebeurt. Binnenkort is mijn zoon jarig en hij wilt graag mee mountainbiken. Dan weet ik wel waar ik zijn fiets moet kopen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik vindt het grandioos dat fietsplaza.nl mij heeft gesponsord met een fietsshirt voor mijn Reclamefiets actie Van het vergeten kind..

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij Fietsplaza uit Limmen en Sparta Pick Up elektrische fiets besteld. De fiets was niet op voorraad, maar zou binnen 2 weken geleverd worden. Na slecht 8 dagen werd ik al gebeld dat de fiets naar mij was verzonden. Perfect afgemonteerd en goed verpakt, ik kon er zo mee wegrijden. Bedankt Fietsplaza

• Deskundigheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb laatst mijn sensa superlite bij jullie gekocht, en ik geniet nog dagelijks van mijn fiets!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijke uitleg,goede korting en perfekte communicatie en ook na de aankoop een super goede service