Het vlees is goed en bij de barbecue heb je veel keuze. Ga zo door, prima
hele goede slager heel goed vlees
Lekker vlees en een goeie aanbieding.
Het was echt top geregeld goede kwaliteit aan producten vers op de afgesproken tijd 10 mensen meer dan tevreden tot de volgende keer!!!
Het was top!!!!!
Heerlijke salades, sauzen, stokbroodjes en stukken vlees. De kolen barbecue werkte perfect en het totaalpakket van bestelling tot ophaling was perfect geregeld. Nogmaals dank hiervoor.
Heel veel positieve reacties ontvangen van het personeel. Was erg lekker en goed verzorgd. Vooral dat er meerdere soorten brood bij zat viel in goede aarde,
We hadden een half varken en de smaak was deze keer veel slechter en vetter andere jaren was het prima
SUPER.
een erg goede BBQ gehad voor onze familie, snelle levering en alles vers en meer dan genoeg. minpunt: vond ik de varkenslapjes die waren op de BBQ erg droog
Prima kwaliteit voor een mooie prijs.
Makkelijk, snel en eenvoudig geregeld. Geen gedoe met extra kosten o.i.d. Gewoon goed!
vlees en salades van goede kwaliteit. veel positieve reactie op onze buurtbarbecue.
Van Musschenbroekstraat 4
5424 VB Elsendorp