Wij hebben een ander email adres: [email protected]
Goed voor mekaar in alles! Goede keus gemaakt voor acceptabele prijs. Iedereen tevreden en voldaan. Salades mag meer qua hoeveelheid. Zelf een bakje bij gemaakt. Maar wat er was, was van uitstekende kwaliteit. Zeker een aanbeveling
ALS MEN WEET WAT JE VIERT IS KWALIETEIT HOOG EN AANEPAST AAN JOU ALS PERSOONLIJKE WENS
Was een prima verzorgde BBQ. Mooi gepresenteerd, uitstekend van kwaliteit. Het bezorgen en ophalen was qua tijdstip en manier waarop, heel goed. Kortom een heerlijk BBQ, waarover ook onze gasten tevreden waren. Ook de prijs stond ons aan. Voor herhaling vatbaar en we zullen dit bedrijf zeker aan anderen aanbevelen.
ga zo door
Slager Vogels slacht voor ons runderen en dat doet hij heel goed.
Heel erg lekker vlees
Altijd goed! bij jullie
Geen op of aanmerkingen Top bedrijf en service Ga zo door!
Van Musschenbroekstraat 4
5424 VB Elsendorp