Alles werd zeer duidelijk uitgelegd, en er werd ontzettend netjes gewerkt. Zelfs de gesneuvelde dakpannen werden meegenomen. Complimenten!
Vriendelijke mensen allemaal het eerste gedprek was ook goed en duidelijke uitleg toen we besloten om ze te llaten plaatsen was alles binnen anderhalve week geregeld zelfs de plaatsing. Als ik vragen had kreeg ik meteen goed antwoord
Ondanks een kleine tegenslag vanwege een knik in mijn dak bleef de service hoog en professioneel. Ookal was ik al tevreden ze gingen toch door totdat zij ook tevreden waren. Echt top zeker een aanrader
Wij hebben een eerste afspraak gemaakt. Goed verhaal en wij waren enthousiast. Afgesproken dat we even weekje zouden nadenken en dan zou er teruggebeld worden om als we ja zouden zeggen verdere afspraken te maken. Dit zou vandaag twee weken geleden al gebeurd zijn. Tot vandaag niets gehoord. Geeft geen vertrouwen hoe men in het vervolg zijn afspraken nakomt. Jammer want wij zouden zeker klant geworden zijn maar op deze manier jaag je ze weg.
Beste mevrouw Coret, Onze excuses dat wij niet contact met u hebben opgenomen. De betreffende adviseur zal u vandaag bellen om excuses te maken.
Wij hebben het contact meter Solar Studio als zeer prettig ervaren. Niet opdringerig, goede uitleg en goed bereikbaar voor vragen. Van het eerste contact met de huis-aan-huisverkoper tot aan de jongens die de panelen geplaatst hebben: geweldig! Ook fijn dat er nog een aftersalegesprek was.
Duidelijke uitleg van het hele concept. Alles snel en vakkundig geregeld.
Snelle levering, zeer vakbekwame installateurs
Na een goed en informatief gesprek waren de panelen supersnel gemonteerd en dat zonder enige overlast. Nu maar hopen op veel zon...
Super snel en vakkundig zowel de vertegenwoordiger Ed als de mannen die komen installeren top 👍. Zoals in het gesprek al aangegeven wordt totaal geen verrassingen achteraf, ook niet als er na controle toch 9 ipv 8 panelen komen moeten. Ik zeg 2 duimen om hoog 👍👍
Prima uitleg in persoonlijk gesprek en uitvoering binnen 1 dag allemaal geregeld.
onze ervaring is: vakbekwaam, goede uitleg.
Namen noemen is in een enquête niet correct. Toch wil ik stil staan bij Steven de installateur die samen metzijn con collega de panelen plaatsten, de elektriciteit en Wifi verbinding in orde maakte. Wat een enthousiaste man en kwam zéér, zéér betrouwbaar over. Hij (zij) verdient eer die hen toekomt. De adviseur , Michael, verdient in het verlengde daarvan tevens een compliment. Stond zelfs in het weekend ons te woord en dacht mee rondom aanbod van een gemeentelijke subsidie. Tot nu toe klopt alles. Vanuit ons zijn zéér kritische vragen gesteld over koop; hoe zonnepanelen geplaats worden en hoe het kan dat Solar Studio tot nu toe de enigste leverancier is die cliënten 30 jaar garantie op zowel de panelen als de omvormer geven, werden correct beantwoord. De toekomst zal dit moeten uitwijzen. Maar wij hebben er een goed gevoel bij en collega's, vrienden en kennissen overwegen contact op te nemen met Solar Studio. enthousiaster. Wij hebben inmiddels al meerder collega's, kennissen en vrienden Solar Studio aanbevolen. met name vanwege de 30 jarige garantie op zonnepanelen, omvormer en deskundige snelle plaatsing.
Duidelijke uitleg. Super service en netjes geregeld. Kom maar op met die zon.
Prima en snelle service. De zonnepanelen zijn zeer snel na de eerste afspraak geplaatst. Het plaatsen gebeurt vakkundig en netjes. Ook toen we na die tijd nog vragen hadden kwam Ed van de Solar Studio naar ons toe om ze te beantwoorden. Dus tot nu toe heel tevreden over de service van Solar Studio. Veel wordt er voor je geregeld. Nu nog zien of de opbrengst ook daadwerkelijk zo is als ze beloven. De panelen zijn ongeveer 20 dagen geleden geplaatst. Dus daar heb ik nog geen zicht op.
Prima bedrijf, uitleg goed, spullen goed, opties goed. Geen klagen.
Uitgebreide uitleg. Duidelijke informatie. Communicatie met bedrijf en adviseur zeer goed. Vriendelijk personeel, ze werken erg netjes! Adviseur komt tijdens installatie langs. Zeer snelle plaatsing.
Duidelijke uitleg gekregen over de zonnepanelen en de financieringsmogelijkheden. Communicatie gaat erg makkelijk, ze komen hun afspraken na. Installatie van de zonnepanelen ging erg snel, binnen drie weken was alles geregeld. Monteurs zijn ook zeer vriendelijk, hebben snel gewerkt en alle rommel werd netjes opgeruimd. Ook hier weer duidelijke uitleg over de apparatuur. Na een paar dagen nog netjes gebeld of we tevreden waren met de gang van zaken. Zeker een aanrader!
Perfecte verkooppraat gehad. Het is goed om te zien dat jullie echt staan achter het product staan. Alle redenen om de zonnepanelen aan te schaffen zijn goed uitgelegd en het is allemaal erg zonnig ;) gebracht. Graag had ik toch ook meer informatie ontvangen over de andere kant; de "mitsen en maren" zeg maar. Bijvoorbeeld over de salderingsregeling (die maar tot 2020 vast staat) en meer informatie op papier betreft de financien; tijdens het 1e bezoek is dit allemaal uitgeschreven, maar ook weer meegenomen. Een duidelijkere uitleg over de lening (met 5,5% rente, wat ik behoorlijk hoog vind!) had ik prettiger gevonden. Bij navragen zijn al mijn vragen alsnog beantwoord, maar toch voel ik me een beetje besodemietert als ik achteraf dat soort feiten nog hoor van vrienden/kennissen. Ik hoor het liever vooraf.
De Solar Studio heeft een ongelofelijke goede indruk bij me achtergelaten na de installatie van de zonnepanelen. Je merkt al snel dat de Solar Studio gaat voor kwaliteit. Je krijgt van te voren een zeer goede uitleg, en alles wordt nog eens stap voor stap uitgelegd op papier. je komt dus achteraf niet voor verassingen te staan. Verder neemt de Solar Studio alle regelwerk voor je uit handen. Verder heb ik de communicatie en service als zeer prettig en vriendelijk ervaren. Ook bij de installatie gaan ze voor kwaliteit. Alles is zeer netjes aangelegd. Solar Studio ga zo door, en laat de zon nu maar schijnen.
Prima bedrijf maar denken te makkelijk over de financiering.
Goede service, vakkundige monteurs die weten war ze moeten doen en naderhand alles uitleggen hoe het werkt. Ze vervangen ook eventueel de dakpannen waar dat nodig is, we zijn zeer tevreden.