4 sterren: goede service, goed behandeld

Goedemorgen, zeer tevreden over het totale product en de afwerking en communicatie. Zeer aan te bevelen. grt, Bert

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Goed advies en begeleiding, garant voor de kwaliteit van de panelen en omvormer, deskundige installatie. Komen hun afspraken na.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

een goede en nette service echt een aanrader.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Tot tweemaal toe heb ik zelf contact moeten opnemen. 1. Afspraak voor controle vooraf was "vergeten". Na telefoontje van mij kwam controle alsnog tegen 17:00 uur. Ik ben hiervoor vanaf 13:00 uur thuis blijven wachten. 2. Na installatie op vrijdag werd mij toegezegd dat ik de installatie email maandag maar zeker dinsdag binnen zou krijgen. Woensdagmiddag zelf maar weer gebeld en uiteindelijk de email woensdagavond ontvangen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij zijn heel tevreden met de zonnepanelen van Solar Studio. Goed advies en begeleiding, garant voor de kwaliteit van de panelen en omvormer, deskundige installatie. Zeker een aanrader.

• Betalingsmogelijkheden N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Eerlijk advies en ze maken waar wat ze beloven dit is onze ervaring en zegt denk ik genoeg!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zoals was afgesproken zijn de platen keurig netjes geïnstalleerd. Alles is netjes opgeruimd, moesten in de tuin een gat graven om bij de fundering te komen en van daaruit een draad getrokken naar de meterkast. De omvormer is ook keurig geïnstalleerd. Chapeau

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede uitleg en alles snel en vakkundig geregeld en geplaats top bedrijf

4 sterren: goede service, goed behandeld

Vanaf de eerste afspraak tot en met installatie en nazorg fantastisch behandeling Wij bevelen jullie aan

4 sterren: goede service, goed behandeld

Via een aan huis afgeleverde folder over zonnepanelen, heb ik toegestemd in een telefonische afspraak. Ik meen dat ik 2 dagen later ben gebeld en heb direct een afspraak gemaakt. Met een paar dagen is Michael langs geweest op een avond en heeft een prima verhaal gedaan over de panelen, convertor, garantietermijn, betalingsmogelijkheden en leveringstermijn. Ook goede informatie over de convertor, de app (Wifi), die je kunt installeren en de link met de leverancier. Ook via de site kun je goed volgen wat je panelen doen. Uitgebreid overzicht. Omdat we al wat voorwerk hadden gedaan met betrekking tot zonnepanelen en de kosten waren we er snel uit. Dat gaan we doen. Kort door de bocht betaal je de panelen uit de verlaging van je maandelijkse energierekening. ook hier zijn aanpassingen mogelijk wat betreft termijn. BTW teruggave wordt meegenomen en kan worden uitbesteed zodat je daar niet zelf bij de Belastingdienst achteraan hoeft. Evenals het opstarten van de "slimme meter". Ook deze zit bij de prijs inbegrepen. Na de nodige papieren te hebben verwerkt en opgestuurd konden we 2-3 dagen later de definitieve afspraak malen voor de installatie. Nette en afgewerkte installatie in een paar uur tijd en vanaf half 2 's middags zagen we de meter al terug draaien.... die is vast verdiend. Dit alles voor een dikke 4000 kWh en 17 panelen. Strak zwart en mooie ligging op het dak. Goede begeleiding zowel voor, tijdens als na de installatie zoals een verkooptraject moet zijn.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Duidelijke uitleg! Snelle communicatie! Erg klantvriendelijk! Op alle vragen duidelijk antwoordt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

We kregen een uiterst deskundige adviseur aan tafel, en die kon ons alles in voor ons begrijpbare taal prima uitleggen. De gemaakte afspraken zijn allemaal keurig nagekomen en de levertijd was erg kort. De monteurs die kwamen installeren waren erg kundig en hadden hun spullen netjes voor elkaar. De gemaakte afspraken zijn erg netjes nagekomen. Kortom, wij zijn 100% tevreden over alles en iedereen bij de SolarStudio. Normaal zijn er altijd verbeterpunten, maar die hebben wij niet kunnen ontdekken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wat wordt beloofd en verteld door adviseur, is men ook nagekomen. ik ben, na een klein opstart probleempje met de installatie, volledig te vreden met installatie.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Erg goed, snel en vakkundig werk geleverd. Keurig alle troep opgeruimd en meegenomen. Betrouwbaarheid en kwaliteit moeten nog blijken. Betalingsmogelijkheden is nvt omdat er maar 1 is.

• Betrouwbaarheid N.v.t.
  • Kwaliteit N.v.t.
  • Betalingsmogelijkheden N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het ging heel snel, het overviel ons een beetje, maar na een heel helder gesprek, zelfs na ondretekening, nogmaals uitleg gehad en toen waren we vol vertrouwen! Gewoon hele goeie service! De mensen die de panelen komen installeren zijn ook heel professioneel.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We zijn zeer tevreden over de werkwijze en levering van de Solar Studio. Maken waar wat ze beloven. Alles ging erg vlot en is zonder problemen geïnstalleerd, en alles werkt prima.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima werk geleverd met een goed team plaatsing uitstekend geregeld

4 sterren: goede service, goed behandeld

SolarStudio heeft een goed concept om over te gaan op zonnepanelen, met een heldere uitleg en service. Ook de installatie verliep prima.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een bedrijf waar ik 100procent achter kan staan. Alle werknemers zijn keiharde werkers en betrouwbaar. Klaar om elke vraag te beantwoorden. Erg leuk om elke dag te zien wat zelfs een donkere dag toch aan stroom heeft opgewekt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer goede ervaring. De plaatsing was snel geregeld en het voorproces verliep helder en transparant. Ik wist duidelijk waar ik aan toe was en ben erg positief over de algehele gang van zaken.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Solar studio's is een bedrijf waar ze weten waarover ze praten. Het pakket is goed over nagedacht. De service en zorg is goed. Ik had graag meer uitleg gehad over wat er administratief ons staat te wachten, als we het zelf doen. Dan kan ik beter een keuze maken om het wel of niet uit te besteden. Het stel aan de deur was zeer vriendelijk, maar hadden geen discussiemet ons aan moeten gaan. In de omgeving zijn er mensen die de helft hebben betaald, ik wil graag weten waar het verschil in zit, zodat ik onze keuze kan legitimeren en niet met een kater blijf zitten. Marjolein

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima en zeer snelle service. Bij vragen altijd bereikbaar en reageren snel als er bijvoorbeeld teruggebeld moet worden. De installatie verliep goed, alleen door storm een extra afspraak gemaakt. Binnen 2 werkdagen het werk afgemaakt, zeer prettig! Vriendelijke installateurs. Tot nu toe nergens iets op aan te merken! Laat de zon maar schijnen!!!!

• Kwaliteit N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

van eerste oreitnerende gesprek tot plaatsing panelen ging razendsnel ,goede bereikbaarheid voor vragen e.d. snelle reacties.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

De eerste kennismaking was aan de deur,waarbij ik nog sceptisch over het concept was. Het gesprek met Mike was echter zo duidelijk,waarbij alles eerlijk uitgelegd is en het totaal niet opdringerig of iets dergelijks was. Erg prettig bedrijf,nette vakmensen en een duidelijke open communicatie.