Elke keer zeggen we: dit gaat super! even afkloppen. We blijven afkloppen , alles verloopt op rolletjes. Dank je wel voor de goede service.
er is vooraf goede uitleg geweest over de mogelijkheden. Beslissing genomen. en levering binnen 2 weken. 1 klein min puntje. de wifiverbindings set na een week nog niet geleverd.
Wij zijn erg tevreden met onze zonnepanelen! We kregen een vriendelijke adviseur over de vloer die, naar onze mening, eerlijk antwoord gaf op onze vragen. Een fijn gesprek met ons voerde en continu in contact met ons was. Wij hadden gekozen voor de panelen ip financiering, en dat was het enige wat ietswat vermoeiender verliep. Maar dat staat los van De Solar Studio wij zijn nog altijd erg tevreden over onze panelen!
Wij zijn en tevreden klant omdat de gemaakte afspraken helemaal nagekomen zijn.
snel en goed geholpen
Prima uitleg gekregen over het concept van Ed. Daarna is alles snel gegaan. Direct een afspraak gemaakt voor een technische inspectie van het huis / dak. Geen problemen gevonden. De plaatsing is ook goed en snel verlopen. Ervaren en vriendelijke installateurs. Alles direct online en de volgende dag nog even doorgemeten. Top!
De uitleg ging de eerste avond erg snel. was soms lastig om alles op je te laten inwerken. De monteurd waren top
Via huis aan huis geïnteresseerd geraakt. Na 1 afspraak binnen enkele minuten overtuigd dat er alleen maar voordelen zijn. Binnen 2 weken panelen kundig geïnstalleerd. Sonarstudio heeft alles top geregeld. Dit is het steentje dat wij kunnen bijdragen aan ons milieu!!!
Na ons eerste gesprek was alles zo helder en duidelijk en aantrekkelijk dat er geen rede meer was voor ons om nee te zeggen tegen dit concept en na het tekenen van het contract ging alles in sneltrein vaart zo snel dat we nu zelf al stroom krijgen van onze panelen dus dan spreek ik over de uitleg en koffie drinken tot het leveren van stroom binnen vier weken ik persoonlijk vind dat een goede prestatie van het Team van De SolarStudio. Tenslotte een compliment voor het montage team die uiterst professioneel te werk ging en tussen door ook nog tijd maakte om mijn vragen te beantwoorden ook ruimde ze alle dozen en rommel op zodat alles er weer netjes uitzag.
super goede ervaring hoop dat dat in de toekomst ook blijft
Adviseur Ed kwam bij ons op bezoek en legde alles keurig en duidelijk uit. Vragen kon hij meteen beantwoorden en we konden hem altijd bellen als wij toch nog een vraag hadden over de levering zonnepanelen. De installateurs waren drie keurige mannen en deden hun werk heel goed en netjes. Ed kwam ook langs om het tuinbord te plaatsen toen de zonnepanelen op het dak werden gelegd. wij zijn erg blij met de zonnepanelen. ze liggen mooi op ons dak. laat de zon maar schijnen ! Oja, ik had gevraagd of de installateurs mij konden bellen als ze bijna bij mijn huis waren en dat hebben ze keurig gedaan. prima service dus !
Goede en no-nonsens advies. Helder en duidelijk verhaal. Monteurs zijn snel en professioneel. All-in. Bij problemen wordt alles ter plaatste opgelost. Tevreden!
Wij hebben een fantastische ervaring met de medewerkers van De SolarStudio. Gewoon top!!!
Alles wordt goed uitgelegd en je kunt altijd bellen met vragen. De mensen zijn goed telefonisch te bereiken en ze reageren en regelen alles snel,erg prettig!
Ik kan niet anders dan positief zijn over de service, snelheid en duidelijkheid. Duidelijke uitleg vooraf en toen we besloten ervoor te gaan, zaten ze er in no time op. Het was slecht weer de dag van montage maar de installateurs bikkelden door en eind v/d middag zat alles erop en kon het stroom opwekken beginnen. Helaas nog niet zo goed weer gehad, maar de teller loopt. Over de kwaliteit kan ik nog niet veel zeggen, maar het ziet er allemaal netjes uit. Mooi concept.
drie keer gebeld voor een afspraak. partner verplicht aanwezig. medewerker komt 25 minuten te laat op afspraak. stelt twee keer gebeld te hebben, terwijl wij thuis waren. uiteindelijk 1x te pakken gehad. begint over verbruik. dat is hoog nl. 6400 kw. keek naar de woning en stelde dat er 23 panelen geplaatst moeten worden. op een eensgezinswoning. wij wilden zelf 5 panelen. dat was niet mogelijk gezien de investering en verhouding panelen/apparatuur. meneer was na 20 minuten weg en kon niets voor ons betekenen. als bij de afspraak gevraagd was naar het verbruik dan hadden we veel tijd en kosten kunnen besparen.
gewoon goed
is het al moeilijk om op basis van het enthousiasme van Ed niet op deze aanbieding in te gaan, dan overtuigt het vakkundige verhaal in combinatie met het model mij wel. Een zeer goed verhaal met dito uitleg en aan het eind van de rit blijkt het ook allemaal te kloppen. SolarStudio heeft zich voor mij bewezen als een bedrijf met gedreven mensen die zeggen wat ze doen en vervolgens ook doen wat ze zeggen. Geen prietpraat, maar recht voor zijn raap een verdienmodel voor zowel hen als ons als consument voorleggen. Ik ben een zeer tevreden klant van SolarStudio en kan iedereen aanraden om minimaal het verhaal aan te horen. Kijk dan maar eens of je nee kunt zeggen. :-) zeer snelle service en levering en dito vakkundige installatie. Een dikke tien met een griffel voor SolarStudio. Echt geen minpuntje? nou vooruit één dan; Op basis van de terugontvangen BTW versneld je lening aflossen blijkt, volgens de kleine lettertjes, niet te mogen zonder boete. Kniesoor die daar op let, geven we dat geld gewoon aan iets leuks uit.
Nette mensen en er wordt netjes gewerkt en er wordt snel geleverd. In 1 wordt een goed bedrijf.