Tevreden en benieuwd naar de eerste zomer opbrengst.
Men houdt zich aan de gemaakte afspraken. Vriendelijk en deskundig geholpen.
Goede en duidelijke uitleg over de aanschaf van de zonnepanelen. Prima service, afspraken worden goed nagekomen.
Klantgericht, extra inzet bij de m
Heel kort, een top bedrijf
Uw berdijf, medewerkers laten een vakkundige indruk bij mijn achter en doen kwalitief goed werk. tevens wordt er goe uit gelegd over de mogelijkheden van de zonnepanelen, en zeker niet onbelangrijk over de finaciering, en de mogelijkheid om een deel van de belasing terug te krijgen.
De SolarStudio biedt een budgetneutraal concept, waardoor het mogelijk is om zonnepanelen te plaatsen, waardoor je (bijna) gratis gedurende het jaar stroom op kan wekken. De experts van de SolarStudio komen aan huis om de mogelijkheden te bespreken. Tijdens een ongedwonge en prettig gesprek hebben we besloten om zonnepanelen te laten plaatsen. De dag van de plaatsing was een gezellige dag en waren de zonnepanelen in één dag geplaatst. Nu profiteren wij van gratis zonne energie en hebben we de rekening aan de energiemaatschappij aanzienlijk kunnen verlagen. Het is zelfs mogelijk dat we geld terugkrijgen van de energiemaatschappij als we meer terugleveren dan dat we gebruiken.
Duidelijke heldere afspraken en alles wordt exact gedaan zoals vooraf besproken