Ze komen hun woorden na

We zijn tevreden met onze zonnepanelen op het dak. Ze liggen erg keurig op en de monteurs hebben her professioneel gedaan

Snelle en correcte begeleiding, uitleg en plaatsing van zonnepanelen

Vanaf het eerste telefonisch contact tot aan de nazorg na plaatsing en tevens een bloemetje als blijk van waardering voor het plaatsen van zonnepanelen via De SolarStudio alles even correct als vriendelijk en behulpzaam contact gehad met De SolarStudio.

zeer tevreden

Keurige afhandeling

Alle afspraken netjes nagekomen en alles wat Solarstudio zou regelen werd snel en zonder enig probleem gedaan. Panelen zijn snel en mooi gemonteerd. En als verrassing een mooie bos bloemen. Als alle leveranciers zo werkten was de wereld heel anders. wij kunnen de Solarstudio zeker aanbevelen. Chapeau.

Topppers die hun afspraken 100 % nakomen..

Ik heb deze party gevonden of ja ze hebben mij gevonden via social media. Een afspraak gemaakt want ja, zonnepanlen voor een beter milieu zal wel maar wat levert het mij op. Na een prima gesprek in zee gegaan. alles volgens afspraak geen spelt tussen te krijgen en helemaal top geregeld .

Voorlichting en montage goed

Positieve ervaring, alleen hebben we de app nog niet gehad. Sinds de montage doet het internet het slecht, maar we weten nog niet of dat toeval is. De lening aanvragen moest erg snel en was meer gedoe en opzoekwerk dan verwacht.

geweldige service

Het regelen en plaatsen van de panelen verliep vlot en de contacten waren duidelijk. Netjes gewerkt door de monteurs, ook bij het binnen werk. en na afloop een mooi presentje als dank mogen ontvangen.

Fantastisch

Hele goede uitleg door Michelle van gennip Een vak vrouw

Prima service correcte installatie!

Alles prima in orde nette installateurs en dito werk!

Uitstekend verzorgd.

Volgens afspraak kwamen de mannen de panelen installeren. Precies uitgelegd wat de mogelijkheden waren en hoe ik het zelf graag wilde hebben. Mijn optie was een lastige, maar met de nodige tijd en inspanning is het ze toch gelukt. Alles is keurig opgeleverd. Ik ben dan ook zeer tevreden. Als dit de voorbode is voor de kwaliteit van de zonnepanelen dan wordt ik hier heel blij van.

Goed, netjes en correct

Het voor traject verliep allemaal prima, goede uitleg aan de keukentafel. Mail uitwisseling om het financiële plaatje rond te krijgen verliep ook prima. Helaas zijn wij niet ingelicht wanneer de zonnepanelen gelegd zouden worden. Opeens stonden er drie bussen achter het huis en vier medewerkers op de stoep. Maar goed dat onze dochter thuis was. Het liefst hadden we geweten wanneer jullie kwamen (dat was ook de afspraak) dan had ik voorbereidingen kunnen treffen met het vrijmaken van de kelder en de zolder want daar moest geïnstalleerd worden naar de meterkast. Daarnaast had mijn man vrij willen nemen in verband met de installatie, nu moest hij acuut vrij nemen wat op dat moment niet handig was. Het enige positieve was dat we geheel onverwacht op het einde van de dag zonnepanelen hadden.

Deskundige, klantvriendelijke organisatie

Solar Studio hebben wij ervaren als deskundig, professioneel en zeer klantvriendelijk! Het verkoopgesprek verliep plezierig. Werken met goed voorlichtingsmateriaal. Na het gesprek verliep de aanvraag ook soepel en binnen 3 weken lagen de panelen op het dak! Keurig netjes gemonteerd, ook de omvormer is supernetjes geplaatst!, alle draden zijn prachtig weggewerkt! Solar Studio werkt met een goede en duidelijke app om alles te kunnen volgen en als klap op de vuurpijl hebben we prachtige bloemen opgestuurd gekregen om ons te bedanken voor het vertrouwen en veel plezier en rendement te wensen!! Nou... dik verdiend hoor!! Dank jullie wel!!

Ik heb de samenwerking als prettig ervaren.

We zijn goed begeleid tijdens de hele periode, en als er vragen waren, dan kun je die gerust stellen. Het plaatsen ging helemaal snel, In 3 uurtjes was alles gepiept.

Alles gegaan volgens eerste gesprek,netjes snel en veel uitleg.

Erg goed

Goede, persoonlijke voorlichting, denken echt mee voor de beste oplossing. Als er iets niet duidelijk was kwam de adviseur nog eens langs om een en ander uit te leggen. Duidelijke afspraken, tot en met de installatie goed geregeld.

Goed advies en perfecte oplevering

Wij hebben zeer goed en deskundig advies van vertegenwoordiger Bruno mogen ontvangen, hij is zelfs twee keer een avond geweest om alles duidelijk uit te leggen. Daarna ging alles bijna van zelf, super tevreden ook over de montage.

is hellemaal top

goede service en een goed uitleg over de zonnepanelen en de monteurs waren snel met het plaatsen van de zonnepanelen en klant vriendelijk.

Goed, snel en vriendelijk

De SolarStudio heeft een heel goed verhaal omtrent wat ze verkopen. Ze zijn niet de goedkoopste maar dat wordt in hun verhaal heel duidelijk. Geen verborgen kosten, false beloften of mooie praatjes. Enige puntje van kritiek. De communicatie is niet altijd wat ik zou verwachten. Maar als ik dit aangeef krijg ik keurig netjes wat ik qua info nodig heb. Maar dat kan nog iets beter.

Gewoonweg geweldig, een team dat goed op elkaar is ingespeeld.

De jongens hebben heel goed werk geleverd, waren vriendelijke jongens met een leuke babbel, ook onderling hing er een ontspannen sfeer. Wij hebben ervan genoten

Proffesioneel

Alle afspraken worden nagekomen. Installatie in korte tijd zonder problemen. Aanleg van extra groepenkast zodat de kabel masr de meterkast niet buitendoor hoefde. Duidelijke uitleg en zelfs een bosje bloemen geeft een duidelijk signaal af. Tevreden met keuze van bedrijf en installatie.

Gewoon goed

Plaatje klopt van voor tot achter Helemaal top

Geweldige voorlichting en goede info gekregen

Goede prettige ervaring vanaf begin tot eind

Kundig personeel,monteur helaas alleen door vakantie tijd,maar nam de tijd om toch alles netjes aan te sluiten en werkend achter te laten ...top een aanrader

Hier worden afspraken nagekomen.

De gehele installatie is volgens afspraak nagekomen. De jongens van de installatie hebben kwaliteit geleverd snel en zeer netjes gewerkt. Wij zijn erg blij met de zonnepanelen, en kan de SolarStudio ook aanbevelen voor andere die ook zonnepanelen willen gaan leggen.

Professioneel

Ze kwamen, drie man sterk. Op het heetst van de dag en tevens de heetste dag van het jaar... Alles ging gewoon door,...in een halve dag alles geplaatst en geïnstalleerd. Goede uitleg,...vriendelijk,.... En meteen resultaat, de meter geeft aan 0 watt verbruik, alles werkt naar behoren. Ook werd alles netjes achtergelaten,.... Niets anders dan lof voor de monteurs,.... Erg blij met het resultaat, voor iedereen een échte aanrader. Op de duur moeten we allemaal iets die doen voor duurzaamheid, en Solar Studio maakt dit mogelijk, top.