Onze ervaring met Belisol is positief en het geleverde werk voldoet aan de verwachtingen. Ook een probleem wordt adequaat aangepakt.
Bedankt voor uw beoordeling!
goede begeleiding en uitleg in de winkel. Lang moeten wachten i.v.m. met drukte . Half december binnen anderhalve dag alles geplaatst en keurig afgewerkt. In maart nog een raam vernieuwd nu alles erin en merken nu al het verschil.
Bedankt voor uw review!
Plaatsen van de kozijnen is soepel verlopen, goede service en prettige communicatie
Bedankt voor uw review!
Ze komen de afspraken niet na, meten verkeerd op lokatie. Vervolgens wordt twee keer verkeerde deur geleverd. Daarna nemen ze nieuwe bestelling aan voor de gepaste gordijnen, waarvan een geleverd en de andere nog steeds niet na 3 jaar wachten…….super super slecht. We zijn echt heel boos op de eigenaar van Belisol DenBosch die hier zelf van op de hoogte is en niks voor de klant doet!! E-mails worden niet beantwoord, afspraken in de showroom met de eigenaar zelf wordt niet nagekomen! Echt een puinhoop bedrijf
Bedankt voor uw beoordeling, wat jammer dat u niet tevreden bent over de service van Belisol. U kan ons een mail sturen naar [email protected] zodat we kunnen bekijken hoe we u verder kunnen helpen.
..deur besteld voor mijn 300 jaar oude boerderij in Stolwijk. De oorspronkelijke maatvoering was zeker niet standaard, daardoor wel aan de prijs. Echter de deur werd na enkele maanden binnen no time geplaats door twee monteurs en paste precies. Ook bij aanvang had ik met de vertegenwoordiger goede afspraken kunnen maken. Ben er erg blij mee. Goede procedure en afwikkeling!
Bedankt voor uw beoordeling!
Bij bestelling van een aluminium schuifpui bij Belisol Leiden in juli 2021 was de verwachte levertijd april/mei 2022. De pui kwam in januari; dat viel reuze mee. De pui bleek echter 6 cm te breed doordat de fabriek een (handgeschreven) 1 van de meting door Belisol als een 7 had gelezen. Geen solide productieproces. Inmiddels had Belisol de oude pui al uit de gevel gehaald. Er was dus geen controle vooraf op de maten van de geleverde pui. Het is opgelost doordat wij toestemming hebben gegeven om 6 cm van de buitenmuur af te halen. Dat scheelt een hoop gedoe en kosten (voor Belisol een nieuwe pui en tijdelijke geveldichting) – maar het moet maar net kunnen. Het gaf echter een hoop extra stof/gruis en er was die dag geen tijd meer voor de binnenafwerking van de pui. Die geschiedde een week later - en gaf ook weer stof in de kamer. Vanwege het gedoe kregen we gratis nieuw gaas voor twee horren van andere ramen. Wat betreft de pui zelf: ziet er prima uit, maar de sleutel zit te dicht onder de handgreep, waardoor bij elke keer openen en sluiten je hand tegen de greep komt; slecht ontworpen. In een lekgootje voor regenwater (dat binnen doorloopt) kan het water langere tijd blijven staan; het watert niet goed af. De levertijd van de eveneens bestelde plissé hor, waarvan de maten na plaatsing van de pui worden gemeten, was vijf-en-een-halve week na montage van de pui. De monteurs waren prima werkers.
Bedankt voor uw beoordeling!
Beligouda heeft mooie kozijnen geleverd. Netjes afgewerkt. Leuk dat ze bij ons een schuifpui geplaatst hebben van het formaat wat ze niet elke dag doen.
Bedankt voor uw review!
Allereerst moesten we veel te lang wachten op de montage van de schuifpui en voorpui. 4 dagen voor kerst eindelijk de vriendelijke monteurs Wessel en Hassan, tijdens installatie al diverse onduidelijkheid heden met betrekking tot hard stenen dorpel wel of niet. Tijdens installatie die qua afwerking toch niet de schoonheidsprijs prijs verdient en schade aan de plavuizen die er net een paar maanden in liggen. We hebben een vervolg afspraak gemaakt omdat we schade bespreekbaar wilde maken en diverse kleine mankementen opgelost moesten worden, deze mankementen waren netjes opgelost en van de schade en een scheur in een nieuwe raam werden foto’s gemaakt en zouden zo snel mogelijk opgelost worden. Inmiddels zijn we 2 weken verder en scheurt de raam steeds verder en maken we ons zorgen om de veiligheid van ons. Toch maar een belletje eraan wagen wat de status is en tot me verbazing weten ze nergens vanaf en moet de raam nog steeds besteld worden en van de schade afhandeling wordt helemaal niet gesproken. Wij waren vol lof van te voren over het bedrijf Belisol en hadden we zelf vrienden ook aanbevolen en zijn ook de puien gemaakt inmiddels daar, echter raden we iedereen af om zaken te doen met de firma Belisol. Deze review zal ongetwijfeld niet op de website komen. Anthony en Jolanda van Dongen Capelle aan den IJssel Wij zijn bereikbaar voor overleg om tot een oplossing te komen.
Bedankt voor uw review, wat jammer dat u niet tevreden bent over de service van Belisol. U kan ons een mail sturen naar [email protected] zodat we kunnen bekijken hoe we u verder kunnen helpen.
Met dank aan de monteurs Willem enJimmy. Het is erg mooi geworden.
Bedankt voor uw review!
De algehele ervaring was uitstekend. We werden in de showroom goed geholpen en er werd met ons meegedacht. Toen een van de collega's de kozijnen kwam inmeten was het nog mogelijk om paar laatste aanpassingen door te voeren. De geschatte levertijd kwam overeen met de daadwerkelijke plaatsing. Het afbreken van het oude kozijn en het monteren van het nieuwe kozijn ging vlot, de monteurs waren vriendelijk. Monteurs hadden alles netjes achtergelaten. Het eindresultaat is prachtig en ziet er strak uit.
Bedankt voor uw review!
Van advies tot oplevering is alles prima en deskundig verlopen. Ondanks een nogal tegenstribbelend oud kozijn mag het eindresultaat er zijn ! Als we nog meer kozijnen willen vervangen gaan we zeker weer naar Belisol.
Bedankt voor uw beoordeling!
Alles goed geregeld. Netjes afgewerkt. Goede service. Goede oplossing van problemen. Wij zijn voor de 2e keer heel erg tevreden. Zeker een aanbeveling voor anderen.
Bedankt voor uw review!
Vanaf 1e verkoopgesprek tot en met de oplevering zijn alle afspraken perfect nagekomen. Ook de kwaliteit van de 4 puien is top en zitten als gegoten in de gevel. Ben absoluut tevreden met de kwaliteit van de materialen alsook de montagewerkzaamheden en zou het zo weer doen.
Bedankt voor uw beoordeling!
Zowel in ons oude als in ons nieuwe huis hebben we diverse kozijnen en gevelbeplating laten vervangen door Belisol. We zijn heel tevreden over de begeleiding en het resultaat. De mensen die de kozijnen kwamen plaatsen hebben vakwerk afgeleverd.
Bedankt voor uw beoordeling!
De levering van de 3 schuifpuien was prima gegaan. Echter, bij montage bleek dat de grepen van 2 schuifpuien, die in een hoek van 90 graden bij elkaar kwamen, tegen elkaar aan kwamen. Dit geeft als risico dat je bij het dichtschuiven van 1 van die schuifpuien, met je vingers tussen de grepen kan komen. Met een paar honderd kilo aan gewicht dat je op dat moment verschuift, begrijp je dat dat erg gevaarlijk is. Dit heb ik direct aangegeven aan de monteurs ter plaatse en telefonisch aan Dhr. vd Klundert. Ons is toen beloofd dat Belisol dat probleem ging oplossen. Daar na heb ik nooit meer iets van hen vernomen. Ten minste niet voordat ik hen weer eens vroeg wanneer het probleem opgelost ging worden. Ondanks vele beloften is het probleem nog steeds niet opgelost. Belisol levert een mooie schuifpui, maar de communicatie vind ik waardeloos.
Wat jammer dit te lezen, u kan ons steeds contacteren via [email protected] als uw probleem nog niet is opgelost.
Hadden iets meer informatie kunnen krijgen bij het advies gesprek mbt afwerkingen van het kozijn. Het plaatsen en het eindresultaat is super. Veel waar voor ons geld.
Bedankt voor uw beoordeling!
“Winst uit je woning” verwees terecht naar Belisol. Blijkt inderdaad qua uitvoering en uitstraling een degelijk product. Ook de plaatsing werd perfect gedaan, waarbij alles tot in de kleinste puntjes werd afgewerkt.
heel goed
Bedankt voor uw review!
Het bespreken van de aanschaf van een schuifpui in de zaak, alsook het inlichten over veranderingen en aanpassingen én de mensen die de schuifpui uiteindelijk installeerden, alles verliep keurig, correct en betrouwbaar. Ik was onder de indruk van de expertise van de mensen die het zware werk verrichtten. Cees en Martin zijn een geweldig duo. Al mijn vragen werden vlot beantwoord, niets was ze teveel. Ik ben ontzettend blij met hoe het allemaal is verlopen en de schuifpui staat prachtig.
Bedankt voor uw beoordeling!
Moeilijk om tijdens de lockdowns een leverancier te vinden die niet helemaal vol zat. Belisol nam de tijd om mij te adviseren (ook op punten waar ik zelf niet over had nagedacht) en de mogelijkheden te bespreken. Ben blij met de communicatie, service en uiteindelijke plaatsing.
Bedankt voor uw review!
Vriendelijk personeel Snel antwoord op vragen prima service. Goede vakmensen die alles netjes hebben verzorgd.
Bedankt voor uw beoordeling!
Fijne ervaring van begin tot het eind goede service geleverd. Alles is mooi afgewerkt en keurig geplaatst. Alle beloftes zijn nagekomen echt een aanrader. Als je mooie kozijnen en deuren zoekt is dit wel het beste bedrijf hiervoor.
Bedankt voor uw review!
Na emailcontact was er snel de afspraak te maken en werden we te woord gestaan door Edgar de Wildt. Daar we niet helemaal precies wisten wat er mogelijk was werden we daar ter plekke over ingelicht in de showroom. Kort erna is de opmeting thuis gedaan en kijken we uit naar de uiteindelijke plaatsing van alle ramen. We danken Edgar hartelijk voor de snelle afhandeling!
Bedankt voor uw review!
Nadat vorig jaar in mei de voorkant van het huis door Belisol Utrecht was gedaan heeft Belisol vorige week de achterkant van het huis gedaan. Opnieuw met geluidwerend glas, dat bevalt prima en doet het beter dan verwacht. Alles ging weer soepel, offerte, inmeten en montage. De monteurs werken keurig en waar nodig overleggen ze even. Ik ben enorm blij met het resultaat. En het huis is merkbaar sneller warm.
Zie hierboven
Luikersteenweg 254
B-4500 Hasselt
"Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie."