zeer goede sevice

denken mee, snelle oplossing, duidelijke communicatie

• Vestiging: Eindhoven

Prima monteurs. Echte vakmensen die goed hun werk doen en vervolgens alles netjes opruimen.

• Vestiging: Eindhoven

Perfect en correct geleverd en geplaatst kozijn

Medewerkers zijn netjes en leveren wat ze beloven, we zijn uitermate tevreden.

• Vestiging: Eindhoven

Goede ervaring op alle gebieden.

• Vestiging: Eindhoven

Kost wat, heb je ook zeker wat!

Zeer goed geholpen in de showroom. Uiteindelijk ook voor een scherpe prijs de order gegeven. Levertijd was een maandje later dan in eerste instantie was aangegeven, maar ik kan me voorstellen dat ook Belisol te lijden had onder moeilijke levertijden. Installatie en afwerking door Niels en Maikel was echt super. Ongekend wat die 2 mannen hebben gepresteerd. Wij zijn echt zo ontzettend tevreden! Groeten, John & Marloes

Keurig verzorgd

De levering en de plaatsing waren keurig verzorgd. De heren die het kwamen doen waren prettig in de omgang, en hebben netjes gewerkt.

correct en deskundig

Duidelijk advies in de showroom: de virtuele presentatie maakt het echt goed inzichtelijk. Goede administratieve procedure, alleen wel gruwelijk lange levertijd. Dat kon ik mij permitteren, maar bij nieuwbouw zou dat echt een probleem zijn geweest. Vriendelijke en deskundige monteur. Het product is stevig aan de prijs, maar kwalitatief denk ik wel erg solide, heb ik vertrouwen in.

Prima werk geleverd

Vakkundig kozijnen vervangen. Graag voortijdig communicatie als verwachte leveringsdatum verandert.

• Vestiging: N.v.t.

zeer goed

Komen de adspraken na en leveren perfect werk. Mijn motto is:"Voor kunstofdeuren en kozijnen moet je bij Belisol zijn.

Zeer deskundige medewerkers

Goed geïnformeerd en deskundige en aardige monteurs. Hebben goed werk geleverd!

zeer tevreden

Schuifpui netjes geplaatst, afspraken nagekomen, alles netjes opgeruimd en afgewerkt.

• Vestiging: Apeldoorn

Resultaat prachtig de weg er naar toe hel

Okt 2021 alle kozijnen vervangen ....t materiaal is prachtig ...De Brabantse ploeg geweldig hoe snel ze werken eind resultaat top ! De weg er naartoe een hel !!!! Een verkoper die zijn afspraken niet na komt .....die zegt dat je altijd kan bellen en als je eenmaal voorschot betaald heb nooit opneemt....mail niet beantwoord enz dat was een nachtmerrie

• Vestiging: Drechtsteden

Mooi product, prima installatie

Uitstekende kwaliteit schuifpui. Snel en zeer vakkundig en erg netjes afgewerkt. Niet de laagste prijs maar wel een uitstekende prijs- / kwaliteitsverhouding. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen.

• Vestiging: Utrecht

Vanaf de zomer eerste contact en scherp geprijsde offerte. Werd gelijk verteld dat plaatsing i.v.m. drukte best wel eens december of januari zou kunnen worden. Keurig op de hoogte gehouden in de tussentijd. Plaatsing van balkondeur en 3 ramen uiteindelijk half januari door zeer kundige en vriendelijke monteurs, waarbij ik in het bijzonder Kenneth en de Poolse Adriaan wil noemen. Zeer netjes afgewerkt, alle rommel keurig afgewerkt, heel tevreden mee. Aanrader dus

• Vestiging: Dronten

Tevreden over kozijnen, afhandeling heel langzaam.

We zijn erg tevreden over onze nieuwe kozijnen. Na het plaatsen moesten er nog een aantal zaken geregeld worden, er moest wat afgesteld worden, glas omdat er krassen in zaten en de plise hor moest ingemeten en geplaatst worden. Voordat dit alles opgelost was ruim 4 maanden verder. Alles is verder keurig opgelost alleen de communicatie erover vanuit kantoor is 0. Je moet er zelf achteraan, dat is jammer en kan verbetering gebruiken.

• Vestiging: Haarlem

Goede professionele mensen, die vakkundig de kozijnen plaatsen.

Ik heb prima ervaringen met de mensen van Belisol. Harde werkers, die elkaar collegiaal behandelen, maar zeker ook de klant op een prettige manier bejegenen. Ik ben heel tevreden over de plaatsing van mijn kozijnen.

• Vestiging: Gouda

Gekregen wat we wilden en ervaren monteurs.

Correct afgewerkt zoals verwacht en in communicatie besproken.

• Levertijd N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Vestiging: Utrecht

Smooth and professional from the initial consult until installation completion

We went to a showroom to pick a front and back door as well as new window in the kitchen. Showroom had loads of examples and samples for us to touch and feel and they worked with us to get the right fit, format, color and finish. Installation was agreed to be 6 months later, but we got a call of a window opening (no pun intended) one month earlier. Installation went smooth with exellent finish, vefry friendly and professional

• Vestiging: Haarlem

Degelijk ervaren bedrijf, doen wat ze beloven.

Wij hadden een super ervaring met het plaatsen van 2 nieuwe ramen door Belisol. Heel vriendelijke en deskundige werknemers, die in het werk steeds mooie oplossingen hadden. Ze werkten ook super netjes, en ruimden alles keurig op. Zou meteen weer zaken met ze doen.

• Vestiging: N.v.t.

Heel goed en heel slecht

Heel goed: Verkoop, inmeten en montage. En eigenlijk het belangrijkste, het kozijn. Heel slecht: Alles tussen verkoop en het plaatsen van het kozijn. Geen communicatie over de voortgang (bestelling, het komen inmeten of plaatsen) ondanks meerdere verzoeken daartoe. Ervaring o.b.v. 3 bestellingen (bestelling van 1, 2 en 5 kozijnen). - Bestelling 1 is inmiddels geplaatst. 2 schoonheidsfoutjes gemeld, nagevraagd. Maar het blijft stil. - Bestelling 2 (juli 2022). Geen communicatie over status bestelling (kozijnen zouden al moeten zijn) en plaatsen. Meerder malen om gevraagd. - Bestelling 3 in opdracht gegeven. Daarna blijft het weer stil. Geen communicatie over moment van inmeten. Diverse malen om gevraagd.

• Vestiging: Den Bosch

Ziet er fantastisch uit

Prettige,hardwerkende heren. Alles zit er keurig in en is netjes afgewerkt. Ben erg blij met het resultaat.

• Vestiging: Dronten

Héél slecht

Nadat de pui vertraging had opgelopen en de aannemer voor de afwerking later terug moest komen (met uiteraard een factuur), was de pui verkeerd om. Ik denk dan hoeveel deuren slaan er naar binnen open?? Er zou met spoed een nieuwe pui komen. Spoed betekend blijkbaar 3,5 maand?! Vervolgens werd in mijn zwarte pui wit glastape gebruikt. En dat zie je. Daarna was er geen zwarte kit op voorraad. Ik lijk me niet de enige met een zwarte pui tegenwoorden. Weer 1.5 maand later was de pui gekit. De aannemer die erna kwam afwerken constateerde vervolgens dat de pui niet waterpas stond. De de belofte met een hoofdletter B kunnen ze alles behalve nakomen. Want in het hele proces moest ik zelf overal achteraan bellen omdat ik niet op de hoogte werd gehouden. Uiteindelijk dankzij Belisol een hoop extra kosten gemaakt. En dan heb ik het nog niet over maandenlange frustratie.

Fantastisch

Van begin tot eind tevreden. Nieuwe voordeur en 3 nieuwe kozijnen in 2 dagen erin gezet. Netjes gewerkt en meedenken en overleggen met ons ivm wat aanpassingen. Kortom top gedaan!!!

• Vestiging: Gouda

Vanaf het begin (afspraak, werkvoorbereiding en communicatie) tot aan de eindmontage een hele goede ervaring. Er was vooraf duidelijkheid gegeven over de levertijd dus geen “hidden agenda” De monteurs van Belisol Gouda hebben keurig netjes gewerkt en een goed product afgeleverd. Een absolute aanrader voor mensen die ook willen verduurzamen.

Uitstekende service, mooi product

Belisol heeft de service en kwaliteit die werd beloofd volledig waargemaakt. Als je een nieuwe (schuif)pui wilt hebben en nieuwe raampartijen -een forse investering- dan moet je nog maar zien of alles naar wens verloopt en het resultaat is zoals je had gehoopt. Je weet het pas als het klaar is. We zijn daar gelukkig uiterst tevreden over: op tijd, geheel volgens planning, fraaie afwerking, vriendelijke monteurs, mooi eindproduct. En 20 jaar garantie.

Luikersteenweg 254

B-4500 Hasselt

Over Belisol Kozijnen en Deuren

"Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie."