Zeer kundige en vriendelijke mensen van de afdeling Gouda Goede samenwerking Alles goed uitgelegd Alles weer netjes opgeruimd Is aan te bevelen
Ik heb op verschillende plaatsen offerte aangevraagd. Belisol reageerde als eerste en een afspraak was snel gemaakt. Heel duidelijke uitleg en advies gekregen. Ook de offerte daarna was keurig verzorgd en gaf helder inzicht in de keuzemogelijkheden en daarbij horende kosten.
Eerder dit jaar bestelde ik een aluminium voordeur met zijlicht een keukenraam bij Belisol. Door omstandigheden was de vestiging bij welke ik deze bestelling had geplaatst niet in staat om deze te leveren/installeren. Hier toonde het Belisol moederbedrijf zich van zijn beste kant, nam verantwoordelijkheid en heeft binnen een paar dagen een andere vestiging (Belisol Gouda) bereid gevonden om de bestelling/plaatsing over te nemen zonder dat dit gevolgen had voor mijn order; Super Service!! Snel werd er een nieuwe afspraak gemaakt welke uiteindelijk zelfs met een paar dagen vervroegd werd. De monteurs van Belisol Gouda waren mooi op tijd en hebben prima werk geleverd! Ondanks dat het verwijderen van oude kozijnen altijd met breekwerk gebeurd is dit zeer netjes gedaan zonder enige schade aanmuren, vensterbanken etc: Echte vakmensen! Ik ben zeer tevreden over het resultaat!
Ziet er prima uit. Uitvoering sneller dan verwacht en zonder problemen, hoewel de situatie in onze woning niet ideaal/vrij lastig was. Alles volgens afspraak.
Wij hebben dit jaar een schuifpui + deur + wc raam besteld bij belisol. Voor de levering waren ze zeer goed in contact en liep alles goed. Totdat het moment was om Dat Belisol Den Bosch een voordat ze de kozijnen moesten leveren geen gehoor meer gaf. Op de dag zelf hebben laten weten dat het maar liefst 3 weken uit liep! gelukkig kon onze aannemer er wel redelijk goed mee omgaan en hebben we alles verzet. 3 weken later plaatsen ze alles.. Blijkt dat ze ook nog niet de correcte latten voor de schuifpui besteld hebben. De nalevering van de latten zou max 3 weken duren. Dat is nu maanden geleden en ze hebben nog niks laten horen... Wat een service!!!
Terug kijkend een positieve ervaring. Vakkundig personeel. Werken netjes en precies. Goed overlegd met ons over onze wensen mbt de binnen afwerking. De planning was beetje te krap gepland waardoor het een beetje uitliep maar het eindresultaat is prachtig.
Een paar jaren geleden alle kozijnen en deuren vervangen. Zonder een schilder of stukadoor alles geplaatst. Geweldig. Nu moest ik een paar lijstjes vervangen ivm.nieuwe keuken en ook weer gweldig geholpen. Als wij nog eens iets moeten vervangen bellen we zeker Belisol. Dank.
We zijn zeer prettig geholpen en alles is probleemloos verlopen. Het resultaat is prachtig, we zijn er erg blij mee!
Bedankt voor uw beoordeling!
Wij hebben sinds een paar maanden nieuwe kozijnen en we genieten er volop van. Alle punten waar nog even naar gekeken moest worden werden opgelost en daarna kregen we pas de laatste rekening, dus dat gaf ook vertrouwen.
Bedankt voor uw review!
Levering ruim binnen de geplande montagedatum . Nette afwerking dus ik ben tevreden.
nazorg niet goed
Bedankt voor uw beoordeling! Als u nog opmerkingen heeft kan u steeds contact met ons opnemen via [email protected]
Super geholpen bij Belisol in Apeldoorn. Afspraken nagekomen, schuifpui was snel gezet. Keurig afgewerkt en alles opgeruimd.
Bedankt voor uw review!
Fijn bedrijf, goed advies gekregen, komen afspraken na en hebben netjes gewerkt.
Heel erg bedankt voor uw beoordeling!
Klantgericht, meedenkend, vakbekwaam en servicegericht. Tijdens het uitzoeken van een nieuwe schuifpui, werd door Belisol meegedacht met wat de beste keuze zou zijn. De verwijdering van de oude schuifpui en het plaatsen van de nieuwe schuifpui ging zonder problemen. Alles werd netjes opgeruimd en afgevoerd. En ook het tillen van de schuifpui door een kraan over het huis heen, gebeurde veilig en goed. Ik ben zeer tevreden over Belisol.
Bedankt voor uw review!
Ik heb een goede ervaring met Belisol Gouda. De wachttijd op de kozijnen was vrij lang, circa 6 maanden, maar gezien de problematiek die momenteel op de grondstoffenmarkt is, begrijpelijk. Met name het plaatsen door de twee installateurs was erg prettig. Ze waren attent, letten goed op of ze alles goed deden, geen rotzooi maakten en onze dochter van 2 was gek op ze. Ik vond het erg fijn dat de installateur ruimschoots de tijd genomen heeft om de verschillende type installaties met ons door te nemen. Daardoor hebben we nu het gevoel dat we de goede keuze hebben gemaakt. Het enige wat ik Belisol Gouda kan aanraden is dat de verkoper die de eerste gesprekken met ons has dat gesprek had moeten voeren, zodat we aan het begin van het traject het gevoel hadden dat we de juiste keuze hadden gemaakt.
Bedankt voor uw beoordeling!
We hebben goede voorlichting gekregen en alles werd goed en netjes geplaatst en afgewerkt. Ook goede service. Een belletje is voldoende en het probleem werd direct opgelost. Ook vriendelijke medewerkers.
Heel erg bedankt voor uw review!
Wij hebben 2 dakkapellen en de beneden pui laten plaatsen door Belisol Gouda. Dit naar volle tevredenheid. Eerst is de Hr Vito langs geweest voor een uitgebreid advies. Toen de prijs rond was zijn we naar de showroom in Gouda geweest om alles in het echt te zien en de laatste details te bespreken. De wachttijd voor het plaatsen vond ik redelijk acceptabel. De monteurs zijn goede vakmensen en hebben alles keurig geplaatst en alles netjes opgeruimd. Dit was trouwens voor ons het tweede huis waar we kunststof lieten plaatsen door Belisol Gouda.. Wij zullen het een volgende keer weer door Belisol laten plaatsen. Een tevreden klant. Alex Bouhuizen
Bedankt voor uw review!
Belisol Gouda. Goede voorlichting en duidelijke offerte. Duidelijke afspraak voor levering en plaatsing. Er wordt netjes en goed werk verricht. Eindresultaat prima. Jammer van een aantal (kleinere) hick ups.
Bedankt voor uw beoordeling!
Wij hebben twee nieuwe schuifpuien laten plaatsen. Bij plaatsing bleek er in de ruiten van de begane grond een fabricagefout te zitten. Deze zijn gelijk opnieuw besteld. Inmiddels zijn ze naar tevredenheid geplaatst.
Bedankt voor uw review!
De monteurs kwamen en stelde zich voor en zijn aan het werk gegaan eerst de oude kozijnen er uit wat zeer netjes werd gedaan .Alles gereed gemaakt om de nieuwe kozijnen te plaatsen zodat het het in de avond dicht was dat lukte.De volgende dag hebben ze alles netjes afgewerkt en in de middag was het klaar. Alles netjes opgeruimd en mee genomen.De hoor in de keuken is later geplaatst en is ook netjes geplaatst was ook een aardige monteur .Al met al is het een goed bedrijf en het is een aanrader .
Bedankt voor uw beoordeling!
Plaatsing was correct gedaan in één lange dag. Montage was alleen met personeel die allebei nog geen jaar werkzaam waren bij Belisol. Was bij de verkoop anders gesteld dat ze ervaren eigen personeel hadden. Verwachting was dan ook dat er ervaren personeel zou bij zijn. De afronding is correct gedaan en goed opgeleverd. Geen klachten.
Bedankt voor uw review!
De werkzaamheden voor het plaatsen van de kozijnen zijn opgepakt door Belisol Gouda. Zij hebben erg goed werkt afgeleverd en alles ziet er netjes en strak uit. Er worden nog een aantal horren nageleverd maar daar is netjes over gecommuniceerd. Al met al een zeer goede ervaring!
Bedankt voor uw beoordeling!
Moter vervangen van rolluik, telefonisch contact met vestiging Gouda was aangenaam, werden altijd netjes en vriendelijk te woord gestaan en...teruggebeld. Er kwamen 3 monteurs die heel correct overkwamen en heel netjes te werk gingen. De klachten zijn opgelost!
Bedankt voor uw beoordeling!
Van de advies tot montage en nazorg, allemaal dik voor elkaar bij Belsisol Gouda. Wij zijn super blij met onze kozijnen en voelen ons ook echt als een premium klant behandeld. Montage was snel en super netjes. Ook de communicatie vanuit net bedrijf zelf is erg prettig en professioneel. Dikke aanrader!
Bedankt voor uw review!
Door een ongelukje moest de plissé hordeur vervangen worden. Dit werd snel en deskundig door een uitermate bekwame en vriendelijke monteur opgelost.
Luikersteenweg 254
B-4500 Hasselt
"Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie."