Keurig gemonteerd

Fraaie achterpui laten plaatsten. In eerste instantie gekocht bij Belisol Rotterdam, maar deze lieten het na verkoop afweten. Belisol Gouda heeft het naadloos op weten pakken en hebben de plaatsing keurig verzorgt. De monteurs (Lesley, Zoran Bert) werkten keurig en in overleg, waarbij we uitgebreid uitleg kregen. Achteraf hadden we meteen met Belisol Gouda in zee moeten gaan, en ik zal ze voor een volgende klus zeker weer inschakelen!

• Gegeven advies N.v.t.
  • Monteurs
  • Nazorg en garantie N.v.t.

Schuifpui weer gemaakt

Wieltjes waren kapot, helaas lang op Wieltjes moeten wachten.

• Gegeven advies N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Vestiging: Gouda

Heel blij met het resultaat. Alles keurig naar wens geplaatst en afgewerkt.

Alles naar wens geplaatst en netjes afgewerkt

• Vestiging: Noord-Holland

Niet vriendelijke werklui.

Pui zou opgeslagen worden binnen, zat onder zand. Glas zat onder groene strepen. Er zou een grote kraan komen, maar een kleine is er gekomen. Daardoor is de plaatsing onnodig uitgesteld. 2 afdekplaten verzaagd nog aan het wachten op nieuwe. Ik hoop dat belisol met een goede vergoeding komt want dit pruts werk is geen 6200 euro waard.

Geweldig!

Onwijze goede service en begeleiding door dit proces. Wij zijn super blij met onze Kozijnen. Ook jullie medewerkers kees en Martin waren top. Vaklui! Een dikke 10!

• Vestiging: Haarlem

Bert is een vriendelijke en deskundige monteur

Na plaatsing kozijnen enkele jaren geleden was bij 1 kozijn het compriband uitgezet. Bert heeft dit netjes verwijderd en toegelicht hoe zoiets ontstaat. Ook nog even naar de hordeur gekeken en daar advies over gegeven. Goeie service verleend!

• Levertijd N.v.t.
  • Prijs/kwaliteit N.v.t.

Zeer tevreden !

Wij zij zeer tevreden met Belisol Haarlem. Vanaf advies tot en met de uitvoering, zeer deskundig ! De uitvoering verliep goed en de monteurs Cees en Martin hebben onze verwachting meer dan waargemaakt. Het eindresultaat is erg mooi geworden. Heel blij met onze nieuwe schuifpui. Wij kunnen Belisol Haarlem zeker iedereen aanbevelen!

• Vestiging: Haarlem

Vakkundige mensen, alles perfect ingebouwd. Netjes achtergelaten.

• Vestiging: Gouda

Snelle levering, fijn klantcontact, mooie ramen, fijne monteurs

Fijn inkoopgesprek gehad met de eigenaar, Steeds keuering op de hoogte gehouden door hele aardige dame van de administratie Veel eerder dan verwacht konden de ramen al geplaats worden. Monteurs waren aardige kerels, harde werkers ze hebben alles netjes opgeruimd achtergelaten. Prachtige ramen, kortom zeer tevreden! Bedankt Belisol Gouda

Super tevreden!

Heel erg blij met onze nieuwe kozijnen en deuren. Zeer vakkundige mensen en ook kleine aandachtspuntjes na oplevering netjes opgelost. Zeker aan te raden!

Uitstekend!

Kwaliteitsproducten en vakbekwame monteurs.

• Monteurs
  • Nazorg en garantie N.v.t.

Top!!!!!!!!!

Tip top aanlevering, verwijdering oud kozijn en plaatsing nieuw. Vooralook heel netjes en vriendelijk

• Vestiging: Apeldoorn

Staan gelijk klaar voor reparatie

Deur sloot niet goed,ze stuurde twee vakmensen Wesley en Bert en die hebben uitgezonderd de deur alles vervangen. Ben zeer tevreden. Belisol opnieuw hartstikke bedankt voor de snelle en goede service. Mvg fam van Dijk uit Linschoten.

• Vestiging: Gouda

Uitstekende montage en goede communicatie.

Ik ben heel tevreden met het proces vanaf de eerste afspraak in de winkel tot de montage zelf.

Goed en prettig gewerkt

Fijne mensen, werken netjes. Zeer tevreden met de monteurs en de interne afhandeling van Belisol van offerteaanvraag tot oplevering. Komen afspraken prima na.

Prachtig

Zeer tevreden ben ik over Belisol Goes. Er is goed geluisterd naar mijn wens betreffende aluminium pui, schuifpui en zonnescherm. Super geadviseerd, zo mooi had ik het zelf nooit kunnen bedenken. Heel fijn dat er meegedacht werd. Ook de montage dagen dagen verliepen voorspoedig , erg vriendelijke monteurs die weten wat ze doen. Vakmensen !

• Vestiging: Goes

Goede service!

Erg blij met onze nieuwe kozijnen en deuren. Goede service, advies aan huis. Vriendelijke monteurs en alles volgens afspraak geleverd. Tevreden!

• Vestiging: Apeldoorn

Schitterend kozijn, opletten met slopen en plaatsen

Van begin tot eind goed geholpen door Belisol. Zinvolle adviezen in de showroom, geen extreme drive om add-ons te verkopen, maar goed onderbouwde adviezen. Levertijd was sneller dan verwacht. We hadden alle activiteiten (slopen tussen muur, verwarming verwijderen, plaatsen nieuwe pui en afwerking tot stuc klaar aan Belisol uitbesteed. Aangezien zij de constructie elementen ook uitbesteden komen er flink wat verschillende partijen over de vloer. Maar prima communicatie en planning. Bij sloopwerkzaamheden en plaatsing goed een oogje in het zeil houden. Al met al zeer tevreden met het eind resultaat.

• Vestiging: Utrecht

zeer tevreden met resultaat, installatie, professionaliteit

De plaatsing van een nieuwe schuifpui in ons appartement aan de Boulevard Vlissingen is heel goed verlopen. De persoon die kwam inmeten/opnemen was zeer kundig en wist waar op gelet moest worden. De mannen die de pui plaatsten waren heel professioneel, en hebben dit keurig gedaan inclusief uitstekende afwerking. Vakmensen! Als ik al een puntje van kritiek zou hebben is dat de tijd tussen opdracht en werkelijke levering. (ook veroorzaakt door leveringsproblemen, tekort personeel, zoals bij veel ondernemingen). Al met al:Top.

• Vestiging: Goes

Prima plaatsing en goede nazorg

De planning liep een beetje in het honderd doordat er niet op tijd geleverd was. Hierdoor was het plaatsen van de kozijnen over 2 weken uitgesmeerd i.p.v. 1 week.

• Vestiging: Drechtsteden

Uitstekend advies, kwalitatieve oplevering en service.

Bij de keuze en voorbereiding voor de aanschaf van onze schuifpui was er van begin af aan een prettig contact. Dave Nederkoorn, de adviseur van Belisol Utrecht, gaf in de showroom een duidelijke uitleg en toelichting in mogelijkheden en toegepaste materialen om onze keuze in alle rust te kunnen bepalen. Ook vooraf en tijdens de plaatsing was het contact met Marc van Etten, de inmeter, aannemer en monteurs prettig en gaven zij gevraagd en ongevraagd advies en uitleg. Duidelijk was dat zij kennis van zaken hebben en met de grootste precisie en knowhow onze schuifpui hebben geïnstalleerd. Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop bij Belisol Utrecht, die in alle aspecten bij oplevering een zeer hoge mate van kwaliteit uitstraalt.

zeer tevreden

goede monteurs en zeer vriendelijk

• Vestiging: Dronten

Mooie kwaliteit en vakmensen.

Aluminium kozijnen in een jaren 50 huis. Mooi profiel, smal vierkant blok met in de afwerking een verfijning, maximale lichtinval. Resultaat boven verwachting. Na een jaar zoeken op internet, eind maart 2021 naar de showroom in Utrecht gegaan. Dave was enthousiast en observeerde mij als klant, waarna hij mij kon adviseren bij waar ik blij mee zou zijn. Fantastisch zoals hij meedacht en daarbij gewoon en bijzonder zichzelf was. Inmeten zeer zorgvuldig en vooruitdenkend waar extra op gelet zou moeten worden. Na drie maanden werden de kozijnen geplaatst, wederom vakmensen die er op ingesteld waren om zorgvuldig vak werk te leveren. Contacten met "kantoor" en puntjes op de 1, prettig. Heel veel dank voor jullie inzet om iets mooie te willen leveren en dat ook waar te maken. Alles opgeteld: De kwaliteit van de kozijnen is hoog, Belisol heeft een klantgerichte betrouwbare cultuur die de mensen als vanzelfsprekend hanteren.

• Vestiging: Utrecht

Mooie kwaliteit kozijnen, geplaatst door vakmensen

Ik ben erg tevreden met de mooie kwaliteit kozijnen en rolluiken. Ze zijn er door vakmensen geplaatst. Ik kan iedereen Belisol aanraden.

• Vestiging: Den Bosch

From the sales presentation to the installation, everything about Belisol was professional, thorough and friendly! Well done

Luikersteenweg 254

B-4500 Hasselt

Over Belisol Kozijnen en Deuren

"Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie."