De monteurs hebben een professionele indruk achtergelaten. Alles is goed en zeer netjes afgewerkt door hen en de uitleg een oplevering is ook keurig gedaan. Ze waren keurig op tijd, hebben zo mijn mogelijk rotzooi gemaakt en alles weer netjes opgeruimd bij het vertrekken. Ik ben zeer tevreden!
Bedankt voor uw review!
Deskundig advies en vakkundige monteurs
Bedankt voor uw review!
Bij Belisol Dronten een nieuwe voordeur en Schuifpui besteld. Goed advies gekregen en snel een afspraak om alles in te meten. Vanwege corona duurde het langer dan gebruikelijk voordat alles gemonteerd en geplaatst kon worden echter inmiddels is dat ook gebeurd naar volle tevredenheid. Zijn erg blij met het eindresultaat, alles conform afspraak en netjes gemonteerd en afgewerkt.
Bedankt voor uw beoordeling!
Vanaf het eerste contact tot en met het opleveren hebben we hele goede ervaringen met Belisol Gouda. Dat begon met een goed advies tijdens het opstellen van de offerte en liep door tot na het verhelpen van wat kleine restpunten. Montage is zeer vakkundig uitgevoerd en ook na het constateren van wat onvolkomenheden werden deze zeer vakkundig verholpen. Dat is vaak datgene waar het misgaat. Maar niet bij Belisol Gouda. Gewoon grote klasse. Ik kan Belisol Gouda dan ook van harte aanbevelen.
Bedankt voor uw beoordeling!
Ik heb besteld drie ramen. Oppervlakte van de glas is klein en kunststof ramen en kozijnen zijn zeer brede . Als resultaat - glas is veel kleiner dan was in de houtramen en heb ik veel minder licht in de kamer. Buurman heeft in de andere firma ramen besteld en hij heeft kunststoframen bijna zelfde als oude, van de hout. In de bestelbon was geen info over glasoppervlakte, daarom kan ik geen bezwaar sturen.
Bedankt voor uw beoordeling. We vinden het jammer dat uw ervaring bij Belisol niet is gelopen zoals gehoopt.
Heb inmiddels bijna alles van belisol en ben tevreden. Prijs enz het is duur, daar kan je wat van vinden maar daar kies je wel of niet voor.
Bedankt voor uw beoordeling!
Gewoonweg heel tevreden; de koop, de afspraken, de plaatsing vooral (waar ik toch tegen op had gezien) Klantvriendelijkheid, service, vakwerk!
Bedankt voor uw review!
Mijn verzoek was om de kunststof kozijnen met triple glas binnen zes maanden geplaatst te hebben. Ondanks drukte is dat binnen 5 maanden gelukt met twee kundige en keurige bouwvakkers.
Bedankt voor uw beoordeling!
Mijn ervaring met Belisol is prima gegaan. De uitleg was goed. Wat er mogelijk was werd goed uitgelegd.
Prima werk !
Bedankt voor uw beoordeling!
De plaatsing van het kozijn verliep vlotjes, er valt niks op aan te merken. Alleen hangt er nog een klein punt, de twee latjes aan de zijkant van het kozijn, zijn niet vervangen. Dit is nogal ontsierend. Ik heb het aangekaart en ga er vanuit dat dit in het voorjaar wel in orde wordt gebracht.
Bedankt voor uw beoordeling!
Ramen en kozijnen besteld, Mondeling aangegeven dat in de badkamer de raam van melkglas miet zijn. Helaas toch doorzichtig glas gebruikt. In badkamer een vensterbank met opstaand randje geplaatst door monteur, bij openen raam schuift het erover heen. Gebeld en alles uitgelegd. Paar weken geleden is iemand geweest om te kijken. De man zou het doorgeven. Niets meer gehoort.!!! Veel geld betaald. Slechte service.
Bedankt voor uw review!
Arthur, die dacht met je mee en keek naar de bijpassende wensen. De meting van de baas in Den Bosch, dat was aan late kant. Dat kan best vlotter. Daarna kwam de carona, alles lang stil. Was nie geïnformeerd betreft deze omstandigheden. Daarna moest ik ok nog lang wachten omdat t paar keer door omstandigheden ( oa zieke monteur) verplaatst werdt. Als je een afspraak maakt moet je die nakomen en beter inplannen want keek er echt naar uit. De betreffende monteurs waren gezellig en werkte goed. Het resultaat mag er zijn! Kei top. De nabespreking door de adviseur is nie gedaan. Jammer. Wel fijn is dat de adviseur je aanspreekpunt is.
Bedankt voor uw review!
Drie kozijnen zijn net geplaatst. De afwerking is echt top. Een klein min puntje is de communicatie, die kan beter. Laat ff weten dat de beloofde tijd niet kan worden gehaald. Communicatie is niet alleen bij Belisol een probleem. De afwerking en plaatsing maken dat weer goed.
Bedankt voor uw beoordeling!
Mijn kozijnen zijn 6 weken geleden geplastst. Belisol is inmiddels al 3x geweest om problemen op te lossen. 1x waren kozijnen verkeerd geplaatst.2x problenen met hang- en sluitwerk
Bedankt voor uw review!
Uitstekende monteurs die zorg dragen voor een goede plaatsing en resultaat is boven verwachting.
Bedankt voor uw review!
Werkelijk fantastische onderneming. Maken meer waard dan ze beloven. En wat ze beloven is overtreffende trap. Super!
Bedankt voor uw beoordeling!
Op afgesproken tijd gekomen. Netjes gewerkt en goede oplevering.
Bedankt voor uw review!
We hebben Belisol een nieuw kozijn in onze woonkamer laten plaatsen. Helaas ging er een hoop mis. De verkopen die langs was geweest had ons de verkeerde informatie over een kozijn en levertijd gegeven. We hebben toen een ander soort kozijn uitgekozen en maanden moeten wachten. Er werd ons verteld dat het niet nodig was als ze aan de binnenkant zouden afwerken en dat de stukadoor het netjes weg kon werken. Dat bleek helemaal niet het geval te zijn waardoor we duizenden euro's hebben betaald en vervolgens een niet afgewerkt kozijn hadden en zelf nog aan de slag moesten. Een mail met een klacht gestuurd, geen reactie. Een reminder gestuurd, weer geen reactie. Heel slecht. Wij huren ze zeker niet meer in en ik zou het ook niet aanraden
Bedankt voor uw review. We hopen dat alles op dit moment naar wens opgelost is. Mocht dit niet het geval zijn kan u ons contacteren via [email protected]
Bedankt voor uw review!
Mijn ervaring met Belisol in Goes is zeer positief. De verkoper Danny heeft in het advies traject maar ook daarna altijd mee gedacht in oplossingen. Wij hebben alle ramen aan de voorzijde, een voordeur en achterpui met openslaande deuren laten aanbrengen. Ook de inmeting verliep prima. Ook deze man adviseerde een paar kleine aanpassingen. De montageploeg heeft super goed gewerkt. Alles is prachtig afgewerkt.
Bedankt voor uw beoordeling!
Rustige vakmensen die hun vak goed en deels naar mijn voorkeur uitvoerden.
Bedankt voor uw review!
Wij zijn zeer tevreden met Belisol. Goede afstemming communicatie materiaal en vooral een heel goed team. Zeer harde werkers met veel respect voor jou zaken. Keurig gewerkt dagelijks netjes opgeruimd goed verzorgd en werken keurig op tijd. Communicatie met hoofd uitvoerig geweldig. Tevens leuke mensen om je heen. Vind je bijna nergens meer vaklui met respect voor jou huis. Alle tip top afgewerkt tot in de kleinste details.
Heel erg bedankt voor uw beoordeling!
In eerste instantie niet tevreden maar na vervanging onderdeel tevreden. Bij het opstellen order goed luisteren en communiceren met klant. Niet iets bestellen wat niet is afgestemd met klant. Op tijd afspraken nakomen en service verlenen
Bedankt voor uw review!
Ervaren vaklieden, aardig, snel, en alles netjes opgeruimd!
Luikersteenweg 254
B-4500 Hasselt
"Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie."