Kost een klein fortuin, maar je heb er wel wat voor terug. zeer tevreden
Bedankt voor uw review!
Prima ervaring met plaatsen kunststof kozijnen. Goede adviezen gekregen, personeel is vriendelijk en professioneel. Communicatie is ook goed. Altijd direct iemand aan de telefoon en indien nodig wordt er snel teruggebeld.
Bedankt voor uw review!
voordat het kozijn geplaatst is , kwam iemand van belisol een paar maanden terug de maat opmeten, Hij heeft goed gemeten ! had nog wel 1 min puntje : had de halve kamer afgedekt voor de zekerheid met stucloper en leeg op 1 kast na ! , hebben ze toch nog een paar stappen op mijn lichtbeige vloerbedekking gezet , terwijl dat heel niet nodig was ! Jammer
Bedankt voor uw review!
Bij de offerte maken werd meegedacht. Het personeel is vriendelijk, bekwaam en zeer vakkundig. Ik ben dan ook zeer tevreden met mijn nieuwe kozijnen!
Bedankt voor uw beoordeling!
We zijn heel blij met de nieuwe kozijnen! Alle afspraken zijn netjes nagekomen, zeker een aan te raden bedrijf om een aankoop te doen. Bedankt Belisol Goes
Bedankt voor uw beoordeling!
Zeer vakkundig gewerkt. Goed overleg bij besluitvorming. Prettige samenwerking met een prachtig resultaat.
Bedankt voor uw beoordeling!
Na wat wikken en wegen heb ik voor Belisol gekozen. De jarenlange ervaring, de positieve commentaren, de prettige onderhandelingen en de prijs zorgden ervoor dat ik uiteindelijk de knoop doorgehakt. Maar, ik vond het wel spannend. Maar ik ben heel erg tevreden en het is me alles meegevallen; de kunststof kozijnen zijn werkelijk keurig geinstalleerd door de klantvriendelijke monteurs. Een aanrader voor iedereen!
Bedankt voor uw beoordeling!
Meedoen aan het programma kopen zonder kijken is blijkbaar belangrijker dan een offerte waar wij nog steeds opwachten.
ik ben tevreden over de duidelijke afspraken over levertijd .En alle mensen met wie ik sprak door de telefoon waren vriendelijk en duidelijk. Het installeren ging geweldig en zelfs een probleem met een gordijn werd opgelost.
Bedankt voor uw beoordeling!
Superblij met onze nieuwe zwarte pui, goed en netjes afgewerkt. TOP
Bedankt voor uw review!
Voor de 2e maal gebruik gemaakt van de service en weer net zo tevreden. Er wordt netjes, snel gewerkt. Alles wordt na afloop netjes opgeruimd en je kan altijd contact opnemen als er iets niet goed loopt. De monteur staat dan snel op de stoep. Zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Bedankt voor uw beoordeling!
Alles netjes volgens afspraak afgehandeld. Miste net even die extra ondersteuning/ervaring m.n. tijdens het opmeten. Oude balkondeur had een haakje de nieuwe deur niets. Heb er niet aan gedacht, had tijdens het opmeten een goede gelegenheid geweest om net even dat stukje extra service te kunnen verlenen. Monteurs zijn vakmensen. Ons huis kent aardig wat scheefstand maar dat is geen probleem voor ze en het valt duidelijk te zien dat ze vaker met dit bijltje hebben gehakt.
Bedankt voor uw beoordeling!
Schuifpui ziet er mooi uit en isoleert goed. Bij plaatsen hebben de monteurs doorgewerkt, zodat het af was voor de regen kwam.
Bedankt voor uw beoordeling!
We zijn zeer tevreden over de dienstverlening van Belisol. De kunststof kozijnen zien er mooi uit. Plaatsing gebeurde efficiënt en afwerking netjes. Het maken van de offerte gebeurde vlot. Prijs lag tussen de hoogste en laagste voorstellen in. De prijs en kwaliteitverhouding is acceptabel. Korting werd er (een beetje) gegeven.
Bedankt voor uw review!
Zeer tevreden met Belisol Gouda. Ze hebben alles gedaan zoals afgesproken, zowel qua tijd als kwaliteit. De medewerkers zijn vriendelijk en bekwaam en de informatieverstrekking is zeer goed.
Bedankt voor uw beoordeling!
Plaatsing professioneel, goede vakmensen!!
Bedankt voor uw beoordeling!
Heb zelf verschillende keren moeten terugbellen om antwoord te krijgen terwijl beloofd was dat zij mij zouden terugbellen. Twee afspraken voor de levering werden niet nagekomen waardoor de verwerkers onverrichte zaken afgebeld moesten worden. Derde leveringsdatum eindelijk afgeleverd. Maar hier ontbraken de schroeven, dus maar weer op en neer gereden. Wacht nu nog steeds op een nabestelling van een hoekprofiel welke besteld is op 6 november. Hierover 14 dagen geleden gebeld maar tot op heden geen antwoord ontvangen. Met de rekening waren ze wel op tijd maar tot op heden heb ik deze uiteraard niet betaald. Alles bij elkaar een zeer slechte service. Als u het hele verhaal wilt kun u mij bellen op 0653329223
Ondanks dat werk nog niet compleet afgerond wel binnen week de totale factuur ontvangen. Meerdere keren gebeld tot vandaag nog geen ruit en afwerk plaatjes onder kozijnen
Bedankt voor uw review. Onze excuses voor het ongemak. Mocht u toch nog vragen hebben kan u ons steeds contacteren via [email protected]
Ze lezen hun offerte iets. Schuifpui met omhooggevallen en omlaag gekocht. StAt goed in leveringsdatum. Toch een normale schuifpui geleverd wat wij pas zagen toen ze het hang en sluitwerk monteerde. Een kozijn zouden ze verplaatsen, maar die hebben ze voor snelle demontage stuk gezaagd. Ik moet zelf naar de zaak bellen. Die beloven een nieuw raam maar vervolgens gebeurt er niets. Ze zouden terugbellen, maar ik heb nu al 4x gebeld en er gebeurt niets. Dat is niet je fouten proberen goed te maken en niet de klanten serieus nemen. Jammer want wat ze gemaakt hebben ziet er goed en netjes uit.
Bedankt voor uw review. Als u nog vragen hebt kan u ons steeds contacteren via [email protected]
met Belisol hebben we een heel mooi product in huis gehaald, maar het duurde een eeuwigheid. verschuilen achter covit, geen communicatie, een drama op zich wat wij ook bij andere "gebruikers" hebben vernomen toen we dit kenbaar maakte in onze sociale kringen. Jammer, want het product verdient zoveel beter. Nu waren we in voor meer kozijnen, en hebben die uiteindelijk elders aangekocht, die waren sneller dan belisol, ondanks dat we maanden later bestelde.
Bedankt voor uw review en onze excuses voor het ongemak. Als u nog vragen hebt kan u ons steeds contacteren via [email protected]
In september 2019 hebben wij een nieuw raam met screen en hor besteld. In juli 2020 is het raam geplaatst en een paar maanden latere het screen en het hor. Weliswaar stak Covid-19 de kop op maar dit is wel een erg lange wachttijd. De verkopers van de vestiging in Den Bosch hebben ons bovendien slecht op de hoogte gehouden. Dat mag best wel pro-actiever. Monteurs en kwaliteit zonder meer goed.
Bedankt voor uw review! We nemen uw opmerkingen mee naar de toekomst en doen ons best zodat dit niet meer voor zal komen.
Dit bedrijf levert op alle fronten goede kwaliteit. Vriendelijke adviseur Goede en vriendelijke klantenservice Vakmensen Goede service Goede kwaliteit van kozijnen.
Bedankt voor uw beoordeling!
De medewerkers van Belisol Gouda hebben zeer professioneel werk verricht. Ondanks dat we niet het meest 'eenvoudige' huis hebben, hebben ze meegedacht en snel en met zo min mogelijk overlast e.e.a. geplaatst. Ook de verkoper kwam nog even netjes langs om te kijken hoe e.e.a. verliep. Communicatie verliep erg goed. Kozijnen/ramen van Belisol zien er netjes uit en isoleren goed. Erg tevreden dus, vooral ook over de werklui/verkopers van Belisol Gouda. Dank!
Bedankt voor uw review!
Van de eerste afspraak tot en met de service ná de plaatsing, is alles prima verlopen. Belisol is goed bereikbaar, professioneel en de monteurs zijn vriendelijke vakmensen die afspraken nakomen. Al met al een heel prettige ervaring en een aanrader voor iedereen.
Bedankt voor uw beoordeling!
Mooie toonzaal in Wateringen. Prettig advies en duidelijke communicatie op papier en als laatste stap alles flitsend geplaatst.
Luikersteenweg 254
B-4500 Hasselt
"Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie."