We zijn heel goed geadviseerd door uw collega Vito. Heel vriendelijk en goed meedenken. Met de plaatsing hadden wij uw collega Leo en Said. Ze hebben heel snel en proffesioneel gewerkt. ziet er netjes en straks uit!
Bedankt voor uw beoordeling!
Heb in 5 jaar tijd voorraam, dakkapel, schuifpui en voordeur laten doen. Inclusief hor, zonnescherm en vensterbanken in de slaapkamers. Zeer netjes geholpen, mannen die kwamen plaatsen ook. Alleen laatste afwerkingen waren slordig. Heb ik ook aangegeven bij de heren die kwamen plaatsen.
Bedankt voor uw review!
Ik bel en het probleem wordt binnen enkele dagen opgelost.. kunnen een hoop bedrijven een voor beeld aan nemen.
Bedankt voor uw beoordeling!
Ik heb wel begrip maar erg vroeg begonnen
Bedankt voor uw beoordeling!
Vaklui bij het verwijderen van het oude kozijn en alles wat er omheen zit en het monteren van de nieuwe. Alles keurig afgewerkt. Nadat alle werkzaamheden waren afgerond werden wij van het kantoor gebeld met de vraag of alles naar wens was verlopen en tevens aangegeven dat bij problemen wij direct met hun contact op moeten nemen. Wij zijn zeer te spreken en zullen het zeker bij anderen aanbevelen.
Bedankt voor uw review!
Vanaf de offerte duidelijk communicatie en ook ruim voorzien van alle mogelijkheden. Duidelijk communicatie, ook al meteen duidelijk over de geschatte levertijd vanwege drukte. Montage was netjes en in 2 dagen gedaan (waren 2 puien) Na zorg was ook goed aantal beschadigingen die door de monteur zelfs zijn gemeld en zijn ook netjes gerepareerd. Alles wordt netjes achtergelaten. Ik beveel anderen zeker aan.
Bedankt voor uw review!
"on schedule" and efficiently carried out
Bedankt voor uw beoordeling!
We krijgen waar voor ons geld en de monteurs hebben keurig gewerkt.
Bedankt voor uw beoordeling!
Werkzaamheden prima uitgevoerd. 2 keer terug gekomen om manco,s uit te voeren.
Bedankt voor uw review!
Aanvankelijk waren we tevreden echter hadden we wel iets meer informatie willen hebben omtrent de mogelijkheden. De dorpel van de schuifpui is best wel hoog; deze had ook in de vloer verzonken kunnen worden. Ook moest de ondergrond voorzien worden van een fundering ivm garantie, wat ook gebeurd is. Echter als de wand met spietjes geplaatst word dan doet de fundering weinig.
Bedankt voor uw review!
Na heel veel op en neer gemail en gebel EINDELIJK ons kozijn. Zo professioneel geplaatst. Het was het wachten kompleet waard!!
Bedankt voor uw beoordeling!
Ons wat oudere huis had de nodige gebreken, vooral omdat er geen lateien boven de ramen zitten. Hierdoor de boel in de loop der jaren was verzakt. Voor Belisol geen enkel probleem. Van het moment dat de vertegenwoordiger ons bezocht, wij de showroom bezochten totdat de monteurs vertrokken was alles super geregeld. Men luisterde naar onze wensen, reageren direct op vragen. Zelfs nu, nadat alles is afgewerkt, blijven ze service leveren. Petje af! Weinig firma’s die zo klantvriendelijk en professioneel werken.
Bedankt voor uw review!
Positieve ervaring met Belisol. Duidelijke en heldere communicatie. Daarnaast goede vakmensen. Overal een zeer positieve ervaring.
Bedankt voor uw review!
goede uitleg goede monteurs moet alleen nog de lamelle in de raam nog wat van horen waren niet goed er is wel al iemand langs geweest
Bedankt voor uw beoordeling!
Nieuwe voordeur inclusief deurposten en raam naast deur geplaatst. Vriendelijke monteurs die alles prima en snel installeerden en de boel schoon achterlieten. Prachtige nieuwe voordeur daardoor een mooi nieuw aangezicht van onze woning. Wij zijn zeer tevreden met deze levering en plaatsing door Belisol Gouda/Reeuwijk.
Bedankt voor uw review!
Openslaande deuren inclusief plise hordeuren geheel conform afspraak keurig en vakkundig geplaatst. Ook de service van de monteurs was erg goed.
Bedankt voor uw beoordeling!
Na dat we een paar dagen weg waren geweest bleek bij thuiskomst een grote scheur in de schuifpui. Verzekering gebeld en Belisol. De volgende dag kwam er al iemand van Belisol op meten en er zou een nieuwe ruit komen. ( maar het was vakantie tijd). Alle begrip daarvoor. Na 5 weken maar eens gebeld toen werd mij verteld dat er nog ingemeten moest worden. Bij navraag lag onze getekende offerte nog in de la. Ik was erg boos. De volgende dag weer iemand van Belisol met excuses. Mevrouw we maken dit goed met u. Na nog 5 weken kwam de ruit. Keurig afgewerkt. Maar ik had door jullie fout toch wel een bos bloemen verwacht. Fam. Sterks
Bedankt voor uw beoordeling en onze excuses voor het ongemak.
Het bedrijf komt afspraak na afspraak niet na. Wij zijn nu bijna 2 jaar bezig om de werkzaamheden afgerond te krijgen. Ik heb nog nooit zo'n waardeloze service van een bedrijf meegemaakt.
Bedankt voor uw beoordeling. Kan u ons alle informatie bezorgen via [email protected] zodat we kunnen bekijken hoe we u verder kunnen helpen? Alvast bedankt!
Wij hebben vorig jaar voor het eerst kozijnen laten plaatsen door Belisol Den Bosch. Sympathieke vaklui die erg netjes werken. We waren dermate tevreden dat we deze maand nog een kozijn hebben laten plaatsen. Het resultaat was wederom perfect. Steeds alles keurig op tijd, alles netjes opgeruimd en ook gewoon gezellige dagen gehad. Dikke duim dus voor Belisol Den Bosch
Ziet er strak uit en het zijn echte vakmensen die het plaatsen
Wij hebben voor onze gehele bovenverdieping nieuwe kozijnen besteld bij Belisol Dronten. Vanaf het moment dat de handtekening gezet onder de offerte ging het verkeerd. Op de afgesproken dag van levering en plaatsing waren er helaas geen monteurs te bekennen. De kozijnen waren nog niet binnen, het was blijkbaar te veel moeite om ons hiervan op de hoogte te stellen. Na een aantal weken kwamen ze eindelijk de kozijnen plaatsen, helaas waren de helft van de kozijnen verkeerd ingemeten en dus te klein…. Waar mensen werken kunnen helaas fouten ontstaan, het is niet anders. De andere kozijnen die wel goed waren zijn geplaatst. Hierbij hebben de monteurs door de elektra van de rolluiken geboord, resultaat muur open hakken, elektra opnieuw getrokken en opnieuw aansluiten op de rolluiken. Op een andere slaapkamer heeft de monteur op de verwarmingsleidingen gestaan waardoor deze dubbel geklapt zijn, resultaat muur open hakken, stuk leiding vervangen. Bij het raam op de overloop, monteurs gaan bovenop de trapleuning staan, leuning verbogen en muur beschadigd. (Belisol geeft monteurs geen trap mee…..) Monteurs laten een grote bende achter, opruimen beginnen ze niet aan, oprit vol met materiaal, slaapkamers vol met gruis, zaagsel overal (Belisol geeft monteurs geen stofzuiger of bezem mee…….) Na constatering van alle ellende meteen gebeld met Belisol, de directeur zou terug bellen. Maar het werd natuurlijk spannend dus die belt niet. Na toezeggingen van de directeur bij Belisol Dronten, zouden de overige kozijnen op datum x geleverd worden, dus wij de stukadoor en schilder geregeld en de dag van te voren even gebeld met Belisol echter je raad het al, hij had deze toezegging nooit kunnen doen. De kozijnen waren nog niet binnen. In de tussentijd diverse mails naar Belisol verzonden maar uiteraard zonder reactie. Zelfs op een ingebrekestelling en aansprakelijkheidsstelling wordt niet gereageerd. Wederom na 4 weken komen de monteurs voor de 4 laatste kozijnen, maar
Op afgesproken tijd stond de wagen en aanhanger voor onze deur. Oude schuifpui werd vlot van zijn plek gehaald en de nieuwe geplaatst. Alles werd netjes afgewerkt. Vriendelijk en correct personeel. Wij zijn tevreden.
Heel erg bedankt voor uw review!
De kozijnen op de eerste verdieping die zijn vervangen zien er prima uit. Nog mooier dan ik verwacht had. Van binnen is ook alles netjes afgewerkt. Kortom wij zijn zeer tevreden.
Bedankt voor uw beoordeling!
Aantal kozijnen geplaatst. Geweldig past goed en wanneer het niet meteen goed is, komt het toch goed. Goede service en goede en vriendelijke werknemers
Bedankt voor uw review!
Zowel het eerste contact, advies en plaatsing naar wens verlopen.
Luikersteenweg 254
B-4500 Hasselt
"Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie."