Je loopt een bedrijf binnen en hoopt maar op betrouwbaar advies. Over je plan - een verandering aan je huis: schuifpui? Openslaande deuren? - valt meer te weten en te kiezen dan je kon vermoeden. Dan is het behulpzaam als de adviseur wél het overzicht heeft. Ook de contacten met zijn collega's liepen soepel: inmeter, projectleider en plaatsers van de schuifpui nemen hun werk serieus en zijn plezierig in het contact. Nu kijken we naar de nieuwe aanwinst, die soepel rolt, netjes sluit en perfect past. Zonder corona was het vast sneller gegaan, maar daarvoor natuurlijk begrip. Wij zijn blij. Over garantie kunnen we natuurlijk nog niks zeggen - en hopelijk zal dat ook niet nodig blijken. De beloofde 20 jaar garantie klinkt in elk geval goed.
Beste Sybren, bedankt voor uw review!
Belisol is een aantal keren terug moeten komen omdat de deur slecht sloot. Uiteindelijk bleek dat er geen dorpel was geplaatst waardoor de deur aan het vervormen was. Na diverse keren zelf moeten bellen zijn ze gekomen en is de deur opnieuw geplaatst met een dorpel. Daarbij zijn er beschadigen ontstaan op de bovenplaat van de deur. Uiteindelijk gaan we dit zelf oplossen want wij moeten als klant steeds zelf achter belisol gaan om te vragen wanneer ze komen.
Tijdens het bezoek van de verkopers aan ons huis is e.e.a. goed opgemeten en doorgesproken en goed in de offerte weergegeven. Er werd met ons meegedacht. Op de beide dagen dat de pui geplaatst werd, ontstond er nog enige discussie over de methode van uitvoering, maar dat werd opgelost. Wel liet de afwerking van (aluminium-)zaagwerk op enkele plaatsen te wensen over. Ook de 6,25 m lange dorpel is niet goed gemonteerd. De raamrubbers aan de binnenkant vertonen zaagstof. De communicatie over de nazorg kan beter: De laatste 2 maanden weinig berichten over de voortgang, mogelijk in verband met de lock-down.
Bedankt voor uw beoordeling Reint!
Dit is de 4e fase van onze kozijnvervangingen. En de laatste fase want nu hebben we alles in en rondom ons huis voorzien van kunststofkozijnen die er wel uitzien als gewoon houten kozijnen want we hebben een ouder huis wat we autentiek wilden houden qua look&feel. Opnieuw werden de werkzaamheden keurig netjes uitgevoerd door twee vakmannen die hard werkten en er wat moois van hebben gemaakt. Top. Erg blij mee
Heel erg bedankt voor de review Nico!
Helaas vond ik de communicatie niet goed
Bedankt voor uw beoordeling! We nemen uw opmerking mee, waarvoor dank.
Niet duidelijk geinformeerd over de gevolgen van ontbreken middenstijl: versyek ongelijk afgewerkt met ander matariaal in't zicht. Er wordt niet productief meehedacht aan alternatieve oplossing. Bij handvat is inbussleutel opening niet asn de onderkant maar aan de zijkant zichtbaar.
Wij vonden het erg prettig dat er iemand van Belisol thuis kwam en goed luisterde naar onze wensen en zelf ook met goede ideeen kwam. Waardoor wij uiteindelijk een prachtig resultaat hebben gekregen. De monteurs hebben prima werk geleverd, netjes, vakkundig en oplossingsgericht. Wij zijn erg tevreden.
Bedankt voor uw review Renate!
NIET DOEN!!! Schuifpui laten doen door Belisol Dronten. Het ging al mis bij het in meten. Te strak gemeten waardoor de monteurs niet goed de schuifpui erin kunnen zetten. Dus hun moesten de drempel van beton eruit halen. Zouden ze een nieuwe bestellen en erin zetten. Komen ze met goedkope betonbanden. Waardoor de lood recht loopt. Het regenwater en zand blijft erop zitten (zie foto’s). Slot die niet 3 sterren was. Slecht afgekit (zie foto). De hordeur die niet goed is gespoten. 3x! Opnieuw besteld en vroegen ze bij de tweede keer of we die beschadigde willen houden om korting te krijgen. Nou nee. Veel beschadigingen op de schuifpui zelf. Komt belisol langs met een zo’n witte marker om de krassen weg te halen. Later is een monteur waar de schuifpui is gemaakt (uit België) langs gekomen en die heeft gezegd dat er nieuwe deur in moet komen omdat die te erg was beschadigd. Weer 10 weken wachten. Overal achteraan zitten. Bij 3x kan het gebeuren maar na 10x was ik er echt klaar mee. Hele week opgeofferd omdat hun fout maken. Totaal 5 maanden geduurd tot dat het af is. Ik raad jullie dit niet aan. Zou echt een andere bedrijf zoeken. Hun jaren ervaring zeggen dus niks.
Wij hebben Belisol in dienst genomen voor het vervangen van alle kozijnen, dakkapel renovatie, plaatsen nieuw dakkapel en vervangen alle deuren. In eerste instantie was het de bedoeling dat er een schuifpui zou komen echter door bouwkundige redenen was dit toch niet mogelijk. Belisol was flexibel om het aan te passen desondanks dat de overeenkomst getekend was. De werkzaamheden zijn bekwaam uitgevoerd en de service was uitstekend. Na afloop was er een puntje niet geheel goed en 2 dagen later stond Belisol alsnog aan de deur om het correct te fixen. Wij raden Belisol absoluut aan! Het huis is beter geinsoldeer, ziet er mooi uit en is ook nog eens onderhoudsarm.
Bedankt voor uw beoordeling Ali!
sterkte in deze moeilijke tijd
Bedankt voor uw review!
Vanaf het eerste moment uitstekende indruk. De eerste kennismaking met de verkoper was prima. Hij gaf ons de ruimte om onze ideeën kenbaar te maken, maar had daarbij ook goeie adviezen over wat we wel en niet zouden moeten doen. Vervolgens de offerte en de afspraak wanneer er geplaatst zou kunnen worden. Helemaal waargemaakt. (zijn wel ongeveer 5 maanden van tevoren begonnen met deze planning). En dan het plaatsen. Twee vaklui die alles installeren zoals ze dat ook thuis zouden doen. Was goed mee te overleggen en alles liep gesmeerd. Helaas waren er drie kozijnen in een verkeerde kleur gespoten, maar dat is, ondanks de coronacrisis, snel en correct opgelost. En dan het resultaat; We zijn er hartstikke blij mee en vinden het resultaat Fantastisch!!
We zijn heel blij dit te lezen, bedankt voor uw review!
Het vervangen van alle ramen en kozijnen was zeker geen goedkope aangelegenheid en daardoor waren de verwachtingen ook hoog. Deze zijn zeker nagekomen en we zijn zeer tevreden over het geleverde werk. Vooral erg te spreken over de monteurs, die vriendelijk en zeer meedenkend waren. En in de huidige situatie (ten tijde van Corona) zeer netjes overlegd of de plaatsing doorgang kon vinden. De eerdere communicatie over de planning had wat beter gekund maar alles wat uiteindelijk afgesproken werd is volledig nagekomen.
goed en snel werk.
Bedankt voor uw review!
Wij hebben in eerste instantie onze pui besteld in Spijkenisse. Deze vestiging bleek later gesloten en dus werd onze order overgenomen door Gouda. Aangezien wij al een hele planning hadden was het nog de vraag of de eerder afgesproken datum haalbaar was. Gelukkig dacht men goed mee en kon de pui op tijd geplaatst worden. De 2 monteurs waren zeer goed! Pui zat er snel in en was super afgewerkt.
Bedankt voor uw beoordeling Peter!
Rond de feestdagen van 2017 de vestiging in Nieuwegein proberen te benaderen. Deze vestiging was op geen enkele wijze te benaderen (de showroom was dicht, de telefoon werd niet opgenomen). Vervolgens in contact gekomen met de showroom in Den Bosch, vriendelijke mensen, goede uitleg, goed product. Besloten om alle ramen in ons huis te laten vervangen (meer dan een rijtjes woning). Alles in de zomer van 2018 laten vervangen. Belisol is niet goed in nazorg! Verschillende malen gebeld, u wordt teruggebeld: niet dus. Nogmaals gebeld: u wordt vandaag nog teruggebeld: niet dus, ook niet de dag erna of de week/maand erna. Ook op de mail reageren ze niet. Om wat nastelwerk te laten doen heb ik meerdere malen contact met ze moeten opnemen. Ook wilde we nog iets aanvullends, gebeld en gemaild. In september 2019 de opdracht gegeven voor het naleveren van horren. Tot op heden (maart 2020) geen enkele reactie gehad! Opnieuw gebeld, ik moet nog teruggebeld worden. Een kennis wil graag een aantal kozijnen laten vervangen en vroeg mijn ervaringen. Dat Belisol niet goed was in nazorg en communicatie had hij ook al gelezen en gezien. Hij kijkt nu bij een andere leverancier naar een goed product met dito service.
Als gevolg van faillissement Belisol Spijkenisse heeft Belisol Gouda de order voor overkapping terras overgenomen. Flexibiliteit en klantgerichtheid waren belangrijke onderwerpen die de oplossing voor de ontstane problemen waren. Waarvoor mijn dank.
Heel erg bedankt voor de review Hans!
Goed product en er werd op een goede wijze meegedacht om onverwachte problemen op te lossen. Al met al best tevreden.
Bedankt voor uw beoordeling!
Goed advies, prettig onderhandelen en afspraken maken, hele goede levering en plaatsing. Enige verbeterpunt zou zijn dat het sleutel van het slot heel dicht langs het handvat gaat.
Bedankt voor uw beoordeling!
Wij hebben door Belisol Goes ,nieuwe ramen ,deur en garagedeur . De informatie ,service en de plaatsing was zeergoed . Daarom hartstikke bedankt ,wij zijn er blij mee
Vorig jaar heb ik gebruik gemaakt van de Belisol voorjaarsactie. In maart heb ik vier kunststofkozijnen besteld met drielaags HR+++ glas daarin. De eerste verassing kwam na de bestelling dat de haakse hoeken niet leverbaar waren in combinatie met drielaags glas. Dat was de eerste fout dus van Belisol Daarna heb ik voor de planning en de noodzakelijke aanpassing van de planning vaak zelf moeten bellen. Vlak voor de geplande levering in juni bleek dat de kozijnen er nog niet waren. Heb ik zelf voor moeten bellen om dat te horen. Bij de levering van de kozijnen bleek één kozijn zo'n 50 cm te smal te zijn. De maat van 272 cm was op de maakbon voor de fabriek verkeerd overgenomen: 227 cm. De tweede fout dus. Dus moest Belisol een nieuw kozijn gaan maken. Dat duurde dus 2½ maand. Toen het kozijn kwam, bleek het glas te dik te zijn. De derde fout dus. Belisol weer een nieuw glas gemaakt wat een maand duurde. Bleek dat er weer precies eenzelfde te dikke glas gemaakt te zijn. De vierde fout dus. Inmiddels was het eind oktober toen eindelijk ook het juiste glas er was en ingebouwd kon worden. Belisol claimt op zijn site onder andere: 1. Omdat ieder project maatwerk is, is het belangrijk dat u bij de keuze meteen goed begeleid wordt. En juist daarin blinkt Belisol uit. 2. Onze vakkundige opmeter komt thuis bij u langs en overloopt dan nog eens alle technische details van uw project. Zo sluiten we onaangename verrassingen uit. Op elk moment van uw (ver)bouw- project maken we duidelijke afspraken over tijdstippen, over onze werkwijze en het resultaat. En deze afspraken respecteren we ook, daar kunt u van op aan. Alle beloftes die Belisol op zijn site beloofd is Belisol absoluut niet nagekomen.
's morgens begonnen met weghalen van muurtje en oud raam/deur kozijn. half in de middag compleet klaar met montage schuifpui!! Erg vriendelijke en hardwerkende monteurs (3 man). alles keurig afgewerkt en werkplek netjes achtergelaten Dikke pluim mannen, ga zo door !!! met vriendelijke groet, fam van de Klundert.
Eind februari 6 kozijnen en 3 schuine vlakken Keralit laten plaatsen. Wij zijn zeer tevreden over het verloop van de bestelling, de informatie, het plaatsen, de afwerking en de monteurs. We hebben Ral 7016 met houtnerf gekozen en het ziet er erg mooi uit. Omdat na het plaatsen van de kozijnen onze wanden gestuct zouden worden, hadden we zonder randafwerking besteld. Daarbij had ik er geen rekening mee gehouden dat sommige van onze vensterbanken scheef zijn. We krijgen nu van Belisol gratis vensterbanken! Goede service hoor!
Werk is prima vakkundig afgeleverd door Paul en Paul. De mannen werkte ook netjes.
Heel erg bedankt voor uw beoordeling!
Door Belisol Gouda werden wij goed op de hoogte gehouden over de stand van zaken, en werd in overleg een datum tot plaatsing afgesproken. De monteurs waren op de afgesproken tijd aanwezig en hebben prima werk verricht.
Bedankt voor uw review Sylvia!
Zowel in de voorbereiding als plaatsing en afronding van de montage van de nieuwe kozijnen altijd een duidelijke en goede communicatie. Het verwijderen van de oude kozijnen en plaatsen van de nieuwe hebben ze keurig netjes gedaan.
Luikersteenweg 254
B-4500 Hasselt
"Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie."