snel en vakkundig uitgevoerd

Alles ging goed en wordt goed uitgevoerd op tijd en afspraak.

• Vestiging: Utrecht

Er worden dingen beloofd die niet waargemaakt worden

Bestelling geplaatst in september. Plaatsing in 1e week van januari, maar tot op heden, het is nu 20 februari 2020 is door verkeerde planning en verkeerde bestellingen nog steeds niet alles afgerond. Afwerking nog niet geheel klaar, schade nog niet gerepareerd aan een kozijn, rolluik is niet goed geleverd. Ruiten en drukknoppen van rolluiken verkeerd besteld. De heren die de kozijnen, deuren en rolluiken hebben geplaatst zijn wel echte vaklui. De afwerking is zeer netjes.

• Vestiging: Den Bosch

Mooie kozijnen (buiten èn binnen) geplaatst door deskundig personeel. Alleen communicatie betreffende planning naar de klant toe kan beter, verder zeer tevreden.

• Vestiging: Dronten

Uitstekende kwaliteit materiaal en vakmanschap adviseur en monteurs

Alle kozijnen en deuren op de begane grond in ruim 2,5 dag vervangen. Alles keuring gemonteerd en afgewerkt met oog voor de details van de afwerking. In één woord: fantastisch.

Super Netjes

De kozijnen zijn super netjes afgewerkt. De monteurs hebben heel erg netjes gewerkt

• Vestiging: Noord-Holland

voor de tweede maal goed

Kozijnen zijn op de juiste manier gemonteerd, het enige wat nu blijkt is dat de raamhendels verschillen met hetgeen voorheen geplaatst is, is het mogelijk om een raamhendel van dezelfde kleur toe te sturen om de mat grijze te vervangen voor een kozijnkleur hendel. het reclame bord is achter gebleven op ons adres.

drama met dit bedrij

beloven van alles maar komen het niet na

• Vestiging: Leiden

Mooi materiaal maar daar blijft het ook bij

Begin zeer positief maar later overgegaan in negatief

een heel goede ervaring

Vakmensen en goede materialen leiden tot mooie en goede dingen

volkomen kut

kozijnen, glas en rolluiken op 2e verdieping. Alles met trappen gedaan door twee man. prijs overeengekomen (6000 euro). Belisol komt na plaatsing ineens met een naheffing. Uiteraard niet betaald, prijs stond zwart op wit. geen excuses. Daarna wind langs de kozijnen. Belisol komt, geen excuses, beetje kit langs de randen en voorrijkosten vragen (mag niet bij garantie). Daarna bedieningsband rolluik kapotgesleten, luik valt naar beneden; band was niet goed aangelegd, waardoor deze tegen een ijzeren plaatje kapot sleet. En nu wil Belisol dit ineens alleen maar repareren met een hoogwerker, en wij moeten daarvoor 780 euro betalen. bespottelijk. communicatie beroerd (men reageert niet of kortaf).

• Levertijd
  • Kennis en vakmanschap N.v.t.
  • Vestiging: Steenwijk

prima job geleverd

werkzaamheden werden keurig uitgevoerd en zoals afgesproken tijdens maken offerte.

• Monteurs N.v.t.

fantastisch

uitstekend advies en een heel goed montage-team

• Vestiging: Den Haag

Vakwerk in alle opzichten

Alles op tijd geleverd. Keurige, vakkundige installatie. Opruimen na gedane werk. Ook telefonisch altijd bereikbaar en behulpzaam waar nodig.

• Vestiging: Dronten

Mooie kozijnen en snelle plaatsing

Fijne afhandeling van aanvraag en offerte. Wegens drukte iets langere levertijd dan bij aanvang beloofd. Gelukkig ook de mogelijkheid gehad om weer glas in lood te nemen voor aantal ramen en erg mooi werk afgeleverd. Bedankt Belisol

• Vestiging: Eindhoven

Belisol staat voor mij voor eerlijk en glashelder advies!!

Na verschillende bedrijven te hebben bezocht, kwam ik bij Belisol terecht in Haarlem. Hier werd ik zeer accuraat te woord gestaan en voorgelicht en werden er alle voor- en nadelen van bepaalde wensen van mij belicht. Hierna kon ik een goede keuze maken voor mijn schuifpui. Buiten het feit, dat ik de prijs/kwaliteitsverhouding heel acceptabel vind, is het ook fijn, dat er na het sluiten van de overeenkomst nog ruimte was voor aanpassingen, waar ik later nog behoefte aan had. Kortom, een bedrijf waar ik een volgende keer ook weer graag in zee ga.

• Levertijd N.v.t.
  • Vestiging: Haarlem

prima, ervaren en prettige medewerkers. goede kwaliteit. wel verbeterpunten

het gehele proces goed doorlopen verbeterpunt is de overstap van offerte naar inmeten. Bij de offerte worden aanzichten (draai-richting etc.) van buiten naar binnen getekend en bij het inmeten precies andersom. Dit zorgt voor verwarring. Let wel op van wie je de aanwijzingen krijgt. Niet de huurder, maar de verhuurder (diegene die betaalt) dient de goedkeuring te geven.

• Vestiging: Eindhoven

Fijne ervaring.. zowel tijdens de aankoop als het plaatsen.

In de showroom duidelijk uitleg gekregen over de mogelijkheden. Daarna netjes opgemeten en prima communicatie over het verdere verloop. Het plaatsen was binnen een dag gedaan en is netjes afgewerkt. Ofwel tevreden!

Mooi en strak afgewerkt!

Een waardevermeerdering voor de woning. Alles klopte van A tot Z., zoals vooraf besproken en in offerte overeengekomen. Kortom zeer tevreden. We maken nu al plannen om de voordeur en garagedeur te vervangen in dezelfde stijl.

Duidelijk en Goed

Wij zijn vanaf het begin door de Sales medewerker duidelijk, goed en geduldig te woord gestaan. Er werden geen overhaaste beslissingen genomen en elke optie met daarbij komende voor en nadelen werden goed doorgenomen. Eerlijkheid voorop. Dat hebben wij enorm gewaardeerd. Zo zijn wij met een aantal gesprekken en rondleiding in de showroom tot een goede keuze gekomen. Het plaatsen van de kozijnen is ook zeer goed verlopen. Er werd continue duidelijk aangegeven wat de plannen zijn van de dag en de komende dagen. Communicatie was top. Men was altijd stipt op tijd, hield rekening met de buurt (bus, aanhanger) Daarnaast willen wij graag aangeven dat er enorm netjes gewerkt werd. Na de plaatsing is alles ook netjes opgeruimd en de overdracht was ook duidelijk. Hele prettige mensen die veel vak kennis hebben en vertrouwen uitstralen. Ik kan werkelijk geen punt vinden waar ik ontevreden over was. Klasse werk! Bedankt!

• Vestiging: Eindhoven

Wij zijn zeer tevreden over de geplaatste kozijnen.en deze zijn geplaatst door een goed team.

• Vestiging: Goes

Prachtig kozijn uit kunnen kiezen en vorige week geplaatst

Samen met Vera in de showroom een prachtig kozijn samen kunnen stellen en deze is vorige week geplaatst en wat is het een prachtig eindresultaat geworden. Ik ben heel tevreden! Bedankt Belisol en tot in de toekomst, ik kom zeker terug!

• Vestiging: Noord-Holland

Zeer tevreden met mooi geplaatste nieuwe kozijnen in dakkapel

Er is goed werk geleverd vanaf het moment van inmeten tot oplevering. Dakkapel kreeg nieuwe kozijnen met een vast raam en twee kiep/kantel ramen en passende horren. Er is netjes gewerkt. Zeer tevreden .

• Vestiging: Gouda

Goed. Waar voor je geld en prettige uitvoering.

Verkoper Denny prettig als altijd. Planning helder en duidelijk. Monteurs echte vaklui.

• Vestiging: Goes

keurig op tijd en netjes gemonteerd

• Vestiging: Goes

Vriendelijk, nette afwerking, goede service

Zeer vriendelijk personeel, denken met je mee. Goede kwaliteit van de kozijnen en zeer nette afwerking. Denken goed mee in de keuze van de afwerking en geven fijn advies.

• Vestiging: N.v.t.

Luikersteenweg 254

B-4500 Hasselt

Over Belisol Kozijnen en Deuren

"Belisol kozijnen en deuren, opgericht in 1977, telt meer dan 80 showrooms en ruim 1.000 medewerkers in België, Nederland en Frankrijk. Belisol is een op-en-top Belgisch familiebedrijf dat inzet op service, kwaliteit en innovatie."